Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Flyg Luftballong
Kampanj -15%

Flyg Luftballong Västra Götaland

(1st omdömen) Läs alla
2.039 kr 2.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning

Flyg Luftballong och upplev en fantastisk känsla

Häng med på härliga luftballongsturer över utvalda vackra städer i Västra Götaland. Du får uppleva fantastiska miljöer från ovan och njuta av flygturen och den makalösa utsikten. Känslan att flyga luftballong är både härlig och avkopplande på ett mycket unikt sätt.


 • Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen. 
 • Upplev utvalda städer i Västra Götaland från ovan med en härlig ballongflygning
 • Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut

   

Om upplevelsen - Ballongflygning i Västra Götaland:

Upplevelsen inleds med välkomnande och introduktion på plats av pilot och besättning, sedan reser vi ballongen, och om du vill får du självklart vara med och göra det. När alla förberedelser är klara så kommer piloten mjukt ta oss upp mot himlen. Det enda ljudet du hör nu är från brännaren som får ballongen att stiga, annars så kommer vi ljudlöst att sväva över det vackra landskapet. I och med att ballongens färdriktning bestäms av vindriktningen och vindhastigheten så varierar det alltid vart turen tar oss, men vi försöker alltid planera så att vi ska få uppleva så många sevärdheter som möjligt.

Det kan vara sevärdheter som olika platåberg, den enastående utsikten över Vänern eller Vättern, det natursköna Valleområdet med sina många sjöar och många andra vackra vyer över på stad och landsbygd.

När en timme gått så kommer piloten att söka upp en landningsplats och mjukt ta er ned för en behaglig landning.

På landningsplatsen får ni vara med om Champagnedopet som är en tradition för nybörjaren inom ballongflygning. Därefter avslutas upplevelsen med transport tillbaka till samlingsplatsen. 

Välkommen till en flygupplevelse där du erbjuds en ballongtur i flera orter i Västra Götaland. Vid tidsbokningen av upplevelsen som sker av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten efter köpet så kan du även välja en unik startplats.
 

Det sker löpande ballongturer från följande orter:

 • Borås
 • Falköping
 • Göteborg
 • Högsäter
 • Lidköping
 • Skövde
 • Trollhättan
 • Varberg
 • Uddevalla

Oavsett vilken startplats du väljer så vi övertygade om att det är flygturen som kommer att bli ett minne för livet, inte vad vi flög över. FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara, 12 april 2018 13:50 En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse