Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Att fylla 25 år är speciellt, som 25 åring befinner man sig på olika platser i livet och man har också olika mål. Någon kanske precis har börjat plugga, en annan drömmer om att köpa hus och en tredje kanske har bildat familj. Oavsett vart den nyblivne 25 åringen befinner sig i livet går en upplevelse alltid hem. Här hittar du ett urval av upplevelser som vi på happy-day.se tror skulle passa utmärkt som 25 år present.
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 333 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Kampanj -10% Helikoptertur
Helikoptertur (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Från 1.166 kr 1.295 kr
Kampanj -25% Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad
Från 1.496 kr 1.995 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 250 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås
Från 2.395 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 680 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Pistolskytte och Stridsbåt i Skärgården
Från 695 kr
Kampanj -55% Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 245 kr 545 kr
Kampanj -15% Floating
Floating (12) Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 548 kr 645 kr
Kampanj -20% Massage
Massage (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 676 kr 845 kr
Just nu visas 18 av 333 upplevelser


Den perfekta 25 års presenten - en upplevelse

När jubilaren fyller 25 år är det viktigt att hitta en present som födelsedagsbarnet blir extra glad över.  Skäm bort med en unik upplevelse för den nyblivne 25 åringen att utföra själv eller lyxa till det och hitta en upplevelse ni kan uppleva tillsammans. Vårt stora utbud av olika upplevelser gör det enkelt för dig att hitta den perfekta upplevelsen att ge bort i 25 årspresent!    

En rolig 25 års present till en tjej

Till en 25 årig tjej passar det med en rolig och spännande upplevelse hon kan berätta om för alla sina vänner. Unna henne en lyxig champagneprovning, en adrenalinkick i forma av att få köra världens snabbaste bil eller varför inte en middag för två. En upplevelse uppskattas alltid och skapar härliga minnen som mottagaren kommer bära med sig hela livet. 

Minnesvärda upplevelser till 25 årig kille 

Som 25 års present till en kille kan en upplevelse där man får spaka ett flyg på egen hand vara både minnesvärt och framför allt väldigt roligt. Utmana födelsedagsbarnet med en upplevelse i ett escape room, tävla i gokart eller varför inte unna honom en massage. Det finns massor av olika upplevelser att välja bland och vi är säkra på att du hittar den som passar bäst. 

Skäm bort kompisen med en upplevelse i 25 års present

Ta med din kompis på en minnesvärd upplevelse som ni kan prata om länge framöver, en upplevelse är ett perfekt sätt för er att skapa fler härliga minnen tillsammans. En bra upplevelse som ni båda kan njuta av är bland annat en helikoptertur tillsammans, en bio för två eller kanske en brunchkryssning. En 25 års present ska vara något roligt och med den rätta upplevelsen kommer du garanterat att lyckas med det. 

Unna din pojkvän en härlig upplevelse i 25 års present

De allra flesta 25 åringar tackar inte nej till lite extra fart och fläkt i livet, så vad passar bättre än att ge bort en tur i en Lamborghini eller Ferrari i present? En annan populär upplevelse som dessutom står på mångas bucketlist är att hoppa fallskärm, något som ger  en riktig adrenalinkick. Om den nyblivne 25 åringen föredrar lite lugnare upplevelser rekommenderar vi en matvandring, där man kan hitta nya favoritrestauranger och rätter samt lära sig om stadens historia. 


Vad kan man köpa i 25 årspresent? 

En minnesvärd upplevelse såklart! En nybliven 25 åring kan befinna sig vart som helst i livet men är ofta hungrig efter nya upplevelser och vill skapa nya härliga minnen. Därför passar en upplevelse perfekt som 25 årspresent! 

Vad ger man sin kille i 25 årspresent?

Det beror helt på vad han gillar att göra, är han ute efter fart och fläkt eller föredrar att ta det lugnt? Oavsett vad han föredrar är en upplevelse en perfekt present att ge till en nybliven 25 åring. Hos oss på happy-day.se hittar du upplevelser som bjuder på en rejäl adrenalinkick likväl som upplevelser som hjälper mottagaren att slappna av. Bara din fantasi sätter gränserna!

Vad ska man köpa i 25 årspresent till sin flickvän?

En oförglömlig upplevelse är svårslaget, det blir ett minne för livet och något hon kommer kunna tänka tillbaka på med glädje. Gör presenten extra oförglömlig genom att slå till på en upplevelse som ni kan utföra tillsammans, för du vet vad dom säger, delad glädje är dubbel glädje.