Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer
Racing Experience
Kampanj
-50%
Bara hos oss
Nyhet

Racing Experience

Från 1.798 kr 3.595 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Gelleråsen (Karlskoga), Mantorp Park (Linköping), Trosta Park, (Stockholm) Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs med andra i en liten grupp Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Utvalda datum Maj - September Varaktighet totalt 90 minuter inkluderat säkerhetsgenomgång, körning cirka 5-8 varv beroende på bana och medåkning i 3 varv viktig information Nykterhet och körkort är ett krav. Val av bil och bana görs vid bokning

En maxad racingupplevelse - Bara hos happy-day.se

Upplevelsen Racing Experience är framtagen av racingförare och riktar sig till racing-entusiaster, erfarna, som nybörjare. Många drömmer om att sitta bakom ratten eller åka med ett racingproffs i en Supersportbil på racingbana. Nu är båda möjligt! Upplev en av de bästa racing-upplevelserna med mycket körning i ett härligt format!
 

 • Välj mellan Merecedes AMG GTR eller Porsche Cayman
 • Mycket körtid och förarcoaching av racingförare
 • Åk med i en Mercedes AMG GT63 S tillsammans med en racingförare


Om upplevelsen - Racing Experience:

Upplevelsen börjar med en genomgång av säkerheten och en genomgång av bilen. Racingföraren och tillika instruktören ger dig tips i körteknik och spårval på banan.

Sedan är det bara att sätta sig bakom ratten på din favoritbil, spänna fast säkerhetsbältet, och rulla ut på banan. Att släppa loss motorns krafter på första raksträckan och uppleva den fenomenala väghållningen i kurvorna är en känsla som kommer sitta i länge.

Körningen sker under ett pass som är cirka 10 minuter långt och antalet varv som körs beror på vilken bana som bokas. På Mantop Park och Gelleråsen blir det cirka 5 varv och på Trosta Park några fler.

När körningen är genomförd så väntar en oförglömlig medåkning runt racingbanan i 3 varv med en professionell racingförare, en upplevelse som blir ett garanterat minne för livet. Spänn fast dig och håll i dig!


Supersportbilarna som används:

 • Mercedes AMG GTR - Anses av många som den ultimata sportibilen. Bilen är byggd för att gå på racingbana och är utrustad med säkerhetsbur, skalstolar och 4-punktsbälte för maximal säkerhet. Den går även att köra på vanlig väg. V8an med dubbelturbo producerar 585 hästkrafter och har ett grymt härligt ljud. Ett måste att köra för sportbilsälskaren!
 • Porsche Cayman - Är en otroligt lättkörd och rolig sportbil med ett starkt DNA från racingbanan. Bilen är byggd för att köras på bana och har säkerhetsbur, skalstolar och 4-punktsbälte. Upplev den klassiska porsche-känslan med grym väghållning, fantastiskt ljud och vansinniga bromsar!
 • Mercedes AMG GT 63S - Är världens snabbaste fyrsitsiga bil runt den ökända racingbanan Nurburgring. Bilen har en V8-motor som producerar 639 hk och 0-100 på 3,2 sekunder. En magisk banbil i ett stort format. Bilen är 4 sitsig och är den bilen som vi använder för medåkning i den här upplevelsen. 

Racingbanorna vi kör på:

 • Gelleråsen - I Karlskoga är en klassik svensk racingbana av hög standard som har både snabba och tekniska partier och mäter 2350 meter över ett varv. Banan har väl tilltagna avåkningszoner för maximal säkerhet.
 • Mantorp Park - I Mantorp nära Linköping är en förstklassig svensk racingbana med kända partier som Parisen och Mjölbykurvan. Banan är överlag ganska snabb och ett varv mäter 3106 meter. Även här är säkerheten satt i fokus och banan har tilltagna och säkra avåkningszoner.
 • Trosta Park - Är en av Sveriges modernaste testbanor och oerhört unik med sin närhet till centrala Stockholm. Här mäter ett varv 1400 meter som innehåller allt från hårnålssvängar till fullfartskurvor. 

   


 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Racing Experience
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Helikoptertur
Helikoptertur (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Från 1.036 kr 1.295 kr
Kampanj
-35%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad
Från 1.297 kr 1.995 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Kör AMG GT 63S Edition One
Kör AMG GT 63S Edition One Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 597 kr 995 kr
Kampanj
-20%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås
Från 1.916 kr 2.395 kr
Kampanj
-25%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 746 kr 995 kr