Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Upptäck nya och spännande upplevelser inom sport och livsstil på den här sidan. Försök ta dig ut ur ett escape room, prova på att flyga segelflygplan eller lär dig att skjuta lerduvor med upplevelsen lerduveskytte. Kanske är det så att du hittar en ny sport som du gillar och vill fortsätta med i framtiden. Upplevelser är perfekta för att prova på nya saker tillsammans med vännerna eller på egen hand.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Visar 18 av 71 upplevelser
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 995 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 2.195 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm (15) Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.395 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Tumlarsafari
Tumlarsafari Halmstad
Från 750 kr
Lerduveskytte
Lerduveskytte Stockholm
Från 499 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (4) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Zipline
Zipline Habo, Klavreström, Hässleholm
Från 1.750 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Flyg Jetpack
Flyg Jetpack Malmö, Jönköping
Från 1.495 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Flyboard
Flyboard (3) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Umeå, Gävle, Öland
Från 1.995 kr
Grottkrypning
Från 890 kr
Just nu visas 18 av 71 upplevelser

Vill du hitta roliga upplevelser inom sport så hittar du de här

Är du intresserad av golf och vill lära dig mer. Då har vi en rolig upplevelse som heter hickorygolf. Här får du lära dig att spela golf som man gjorde för 100 år sedan. Med klassiska klubbor i trä, replika bollar och tidsenliga kläder får du spela en runda golf. En riktigt rolig upplevelse där du lär dig mer om golfens historia samtidigt som ni tar er från hål till hål.

Vi har också flera olika skytteupplevelser. Vi har gevär och pistolskytte, bågskytte, lerduveskytte, pistolskytte och paintball. Det är riktigt spännande upplevelser där du får prova att skjuta med vapen som du tidigare bara sett på film. 

Hitta underbara upplevelser som kan bli livsstil

Vill du hitta spännande, utvecklande och roliga upplevelser som du kan fortsätta med och förvandla till livsstil? Då har vi flera sådana upplevelser här! Varför inte prova på poledance eller twerking, det är otroligt bra träning samtidigt som det är riktigt roligt att lära sig. 

Prova på att paddla kajak, vi har flera olika upplevelser där du får paddla kajak och uppleva olika saker. När du är ute på vattnet kommer du känna hur lugnt och skönt det är att bara vara ute i naturen.

Några andra vattenaktiviteter som också är riktigt roliga är prova på dykning och surfa efoil. När du provar dykning kommer du få låna dykutrustning och dyka i en pool för att känna att du har kontroll på grejerna. Det är en perfekt upplevelse för starten inför att ta ett dykcertifikat. Att softa efoil är en underbar upplevelse, du får lära dig att surfa på en elektrisk surfbräda. Varken vågor eller vind krävs för att du ska kunna ta dig framåt.