Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Bo i Yggdrasil igloo
Kampanj
-25%

Bo i Yggdrasil igloo för två

2.999 kr 3.999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
 • Bo i Yggdrasil igloo
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Tillgänglighet Året runt Varaktighet 1 natt Orter Malmö, Årjäng

Övernatta i en glas-igloo på vattnet!

Kliv in i den lyxiga igloo-båten med naturen precis utanför fönstret. Att bo i den glasklädda igloon är en naturupplevelse med hög mysfaktor. Upplev igloon som bjuder på en unik övernattning.

 • Bo i en igloo på vatten, oavsett årstid
 • Njut av en övernattning för två
 • Passar perfekt för kärleks- eller kompisparet


Om upplevelsen - Bo i Yggdrasil igloo:

Välkommen in i den glasklädda igloon som vilar på vattnet omgiven av Sveriges vackra natur och vakna upp till solens strålar, med sjön som speglar himlens alla färger. Lyssna till fåglarnas kvitter, se fiskarna hoppa i vattnet eller upplev ljudet av den knarrande snön under dina fötter när sjön fryser till is. 

Igloon är utrustad med allt du kan tänkas behöva för en mysig natt på sjön. Den är designad för två personer och erbjuder en panoramautsikt över vattnet och naturen som visar sig precis utanför glasväggarna. Öppna igloons dörrar och kliv ut på bryggan för att njuta av den friska luften och stillheten.

Att övernatta i en Yggdrasil igloo är inte bara en natt ute i naturen utan även en unik upplevelse som skapar magiska stunder och minnen att dela med någon du tycker om. 

Yggdrasil i Årjäng - Välkommen till den ekologiska igloon i västra Värmland. Yggdrasil igloon är belägen vid sjön Västra Silen i Årjängs kommun och här får du uppleva Värmlands vackra landskap på nära håll. Omgiven av tystnaden och skönheten i den Värmländska naturen, kan ni koppla av och njuta av en stund i naturen. 

Med en perfekt blandning av modern naturlighet och naturnära charm, erbjuder Yggdrasil igloon i Töcksfors en unik och minnesvärd upplevelse. 

Yggdrasil igloo i Skåne - Cirka 40 minuter från Malmö hittar du den lyxiga och flytande glas täcka Yggdrasil igloon för två. Här erbjuds en exklusiv och romantisk oas, där varje detalj är utformad för att skapa en unik och oförglömlig upplevelse. 

Gå ut på däck och upptäck den fantastiska utsikten över Ringsjöns stillsamma vatten, där solnedgång är lika förtrollande som soluppgången. För dem som vill lyxa till dig lite till, finns det även möjlighet att hyra en badtunna. Går det att laga mat i igloon?

Ja, igloon är utrustad med både spis, diskho och andra köksredskap för att du ska kunna laga din egna mat.

Vad kan man göra i närheten av igloon under vinter?

Då igloon står på isen kan du snöra på dig skridskorna och ge dig ut på en tur på den frysta sjön direkt utanför dörren. Det finns även möjlighet att åka skidor under snötäckta vinterdagar.

Kan man sova i igloon även på sommaren?

Absolut, igloon är en ekologisk AuroraHuts som är ett inglasat rum för att du ska kunna njuta av upplevelsen under alla årstider. Rummet värms upp till 18-25 grader där all el kommer från solceller eller biobränsle.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bo i Yggdrasil igloo
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser