Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Unik, oförutsägbar och personlig - tre bra ingredienser för en fantasifull bröllopspresent. Ett rafflande mordmysterium där paret är detektiver i sin egna stad eller en kväll dansandes hem efter en härlig dryckesprovning är två upplevelser vi tror kommer överraska paret du ska ge en kärlekshälsning till. På den här sidan hittar du upplevelserna för en genomtänkt och riktigt grym bröllopspresent.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 136 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Nyhet
Glassprovning
Glassprovning Malmö
Från 395 kr
Nyhet
Blomsterbinderikurs
Från 849 kr
Nyhet
Glasskurs
Glasskurs Malmö
Från 1.695 kr
Nyhet
Blomsterkurs
Blomsterkurs Malmö
Från 849 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Kampanj
-20%
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.276 kr 1.595 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta, Uppsala
Från 1.200 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås
Från 395 kr
Just nu visas 18 av 136 upplevelser

 

Tips på fantasifulla bröllopspresenter

En fantasifull bröllopsgåva är enligt oss en present som sticker ut från de klassiska gåvorna. En present som ger bröllopsparet en ahh-upplevelse och något som de inte har förväntat sig. Oftast kan det kännas svårt att vara fantasifull och kreativ när man letar efter den perfekta bröllopspresent. Men det behöver inte vara så svårt. Många gånger gör du det svårare för dig själv än vad det behöver vara. Vi på happy-day.se hoppas kunna hjälpa dig med att hitta den gåva som du söker efter, som är både unik, fantasifull och en riktigt bra överraskning. Och självklart kan du välja att få alla våra upplevelsepresenter inpackade i lyxiga presentboxar med en rosett som gör det redo att lämnas över på en gång!

Ge ett minne för livet i bröllopspresent

En fantasifull present är allt vad man önskar en minnesvärd present ska vara. Otrolig, överraskande och oförglömlig. En upplevelse paret bara har kunnat fantiserat om tidigare. Låt livets äventyr starta redan några dagen efter bröllopet genom att vara ute i god tid för att boka in upplevelsen. För vissa kan det handla om ett besökt på äventyrsbanan medan för andra kan det handla om att de bara några dagar efter bröllopet ska sitta i en helikopter hand i hand med sin partner för livet. Försök att hitta en present som paret inte har upplevt tidigare för att de ska få chansen att skapa helt unika minnen tillsammans. Kanske fantiserar de om att sväva iväg i en luftballong över de färgglada åkrarna på Österlen eller se vår huvudstad från ovan i en helikopter.Vad är en fantasifull bröllopspresent? 

En fantasifull bröllopspresent är en som fastnar i brudparets minne redan när den ligger på presentbordet. Så se till att redan där använda din fantasi för att få ditt paket att sticka ut. Vårt tips är att du knyter fast en ballong i helium som symboliserar upplevelsepresenten utan att helt avslöja vad presenten innehåller. Det kan även vara att paketet har ett kodlås på sig så för att öppna boxen måste de lösa koden de finner när de löser dina påhittade uppdrag som leder till svaret.

För att en bröllopspresent ska vara fantasifull tycker vi på happy-day.se att det ska vara en upplevelse som skapar minnen de kan dela med sig av hela sitt liv. Bröllop handlar ändå om evig kärlek, låt även presenten skapa minnen för evigt.