Ölprovning

Ölprovning

(22 st omdömen) Läs alla
st
495,00 kr
 • Unik presentbox att ge bort
 • leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Orter:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Gävle, Västerås
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp med andra deltagare
Åldersgräns
från 20 år
Tillgänglighet
Året om
Varaktighet
Cirka 2 timmar
Viktig information
Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter.
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox inom 1-2 arbetsdagar. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Val av leveranssätt och att skriva en personlig hälsning på värdebeviset fixar du enkelt i kassan innan köpet.

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år.

Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Drick gott och upptäck ölets berättelse i vår ölprovning

Välkommen till en kväll där du inte bara kommer att få prova öl, utan även lära dig mer om den goda drycken. Provningen erbjuder något både åt den store ölkännaren, och den som just fått upp ögonen för ölet.
 

 • Provning av utvalda ölsorter med tilltugg
 • ​Professionell och personlig ölmästare
 • Lär dig om ölets historia och bryggning

   


Om upplevelsen - Ölprovning:

Vi inleder ölprovningen med ölets spännande berättelse, där du lär dig mer om de specifika sorterna och dess färgstarka historia som ska testas under provningen. Du får sedan smaka av flera olika sorters god öl medan du lär dig teknikerna för att fullt ut uppleva den utsökta drycken. Du lär dig se färgerna, lukta på dofterna och känna de komplexa smaker som öl erbjuder.

 

Ölprovning Stockholm:

Välkommen till den rustika och mysiga ölkällaren i Gamla Stan. Här erbjuds många olika inriktningar på ölprovningen tillsammans med ölprovningsexperten Anders som verkligen älskar sitt jobb, och det märks i alla delaljer. Här kan du välja mellan Ölskolan, IPA-provningar, Oktoberfest-provningar, julölsprovningar, gräsklipparöl, ekologiskt öl, Svensk öl, Veteöl, Belgisk öl, Tysk öl, Extra starkt öl, Brittisk öl, Vanlig hederlig bärs, Amerikansk öl, Överjäst öl, Stockholmsöl och Bayersk öl.


Ölprovning Göteborg:

I den trevliga lokalen på Kungshöjd så erbjuder dig unika och smakrika ölprovningar med lokalt fokus. Bland ölprovningarna som går att välja på så finns det alltid inslag av öl från Göteborgsregionen. Vid varje provning handplockas unika ölsorter för att sätta samman en helt unik ölprovning, som avslutas med ett blindtest för att se om du kan känna igen sorterna du provat. 


Ölprovning Malmö:

I västra Hamnen tar Joakim med dig på en unik resa genom den här helt unika ölprovningen. Joakim har varit aktiv i bryggerinäringen i över 20 år och har en sommelierutbildning och är av Carlsberg certifierad ölmästare. Ölprovningarna komponeras utifrån säsong och har oftast inslag av lokala producenter. Med fokus på lokala provningar så finns även provningen Skånska microbryggerier.
 

Ölprovning Gävle

Välkommen till en välordnad ölprovning i vackra lokaler på Elite Grand Hotell. Här erbjuds unika ölprovningar sammansatta på ett spännande sätt utifrån olika säsongsvariationer. Under en provning testas fem till åtta ölsorter tillsammans med goda tilltugg. Oftast används ISO-provningsglas. Dryckesdomare värden över använder dessa provningsglas så att inte glaset har en påverkan i deras bedömning. 
 

Ölprovning Uppsala:

På Trädgårdsgatan i Uppsala erbjuds flera olika typer av ölprovningsteman. Ofta har provningarna komponerats utifrån säsongsvariationer med en röd tråd. Ölerna provas alltid från lättast till tyngst, torrast till sötast och billigast till dyraste för att anpassa provningen till hur våra smaklökar fungerar. Lokala inslag förekommer ofta. 


Ölprovning Västerås 

Hotell Esplanade, en pärla i Västerås centrum välkomnar dig för en lärorik och smakfull provningsupplevelse. Ölprovningarna som erbjuds i Västerås blandar dåtid med nutid i ett försök att ge en helhetsbild om den spännande och snabbt växande världen av öl. Provningarna finns i olika teman och passar både nybörjare och mer erfarna ölvänner.


Ölprovning Örebro:

Välkommen till välrenommerade Örebro Saluhall och en Ölprovning som sker under avslappnade former med fokus på att prova goda ölsorter och ha en trevlig stund tillsammans. Här erbjuds flera olika provningsteman. Det kan till exempel vara en ölstil, Stoutprovning, fokus på ett land, belgisk ölprovning, en grundsmak, söt eller syrlig. Eller endast en specifik ölproducent.

 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:

22 omdömen Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Annika Å., 17 april 2019 17:25

Rekommenderas varmt!

Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.

Monica, 21 november 2018 14:39

Spännande!

Var på ölprovning i Uppsala 22/9. Mycket trevligt och lärorikt. Kunnig sommelier och spännande öl samt tillbehör. 🍻👌

Danilio, 19 juli 2018 13:46

Inte snålt med öl

Var på belgisk ölprovning idag och det var riktigt bra och informativt. Svarade på frågor när deltagare hade några och hade humor när han berättade om ölets historia. Det var heller inte snålt med öl vilket oroade mig med tanke på det låga priset. Fick smaka mögelost första gången efter att ha ratat det pga ordet mögel i flera år och det var riktigt gott och passade till ölen! Kommer garanterat fortsätta med ost och öl kombinationen hemma!
Visa fler omdömen

Liknande upplevelser

Whiskyprovning (11)
Whiskyprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Uppsala, Gävle, Västerås
495,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Ost och Vinprovning (17)
Ost och Vinprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle
595,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Lyxig Brunch för två
Lyxig Brunch för två
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Jönköping, Lund, Kalmar, Skanör, Tällberg, Värnamo
395,00 kr Köp Läs mer om upplevelsen här
Restaurang för två
Restaurang för två
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Gimo, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Höganäs, Kalmar, Karlstad, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Strömstad, Sundsvall, Tjörn, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Örebro, Östarp
450,00 kr Köp Läs mer om upplevelsen här
Vinprovning (16)
Vinprovning
Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro
495,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Mordgåta med Middag (13)
Mordgåta med Middag
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
895,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev