Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning i Eskilstuna

Ölprovning i Eskilstuna

(22st omdömen) Läs alla
449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1.5 timme

Upplev ölets olika smaker och varianter på en intressant ölprovning i Eskilstuna

Välkommen på en lärorik ölprovning där det är fokus på Svensk öl. Provningen hålls i centrala Eskilstuna i närheten av stadsmuseet. Vår skickliga och trevliga ölmästare Per kommer guida er genom den Svenska ölets värld. Ni får lära er mer om skillnader och eventuella likheter mellan olika typer av öl både mörk och ljus.
 

  • Prova  4-5 olika öler 
  • Provningen passar både nybörjare och erfarna ölfantaster
  • Fokus på Svensk öl

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Eskilstuna:

Ni kommer till en trevlig lokal med perfekt miljö för ölprovning. Ni kommer att få testa och bli guidade genom historien till cirka 4-5 ölsorter. Visst varierande matchande tilltugg kommer det bjudas på. Mer mat finns att köpa till på plats om det så önskas.

Temat är Svensk öl och det kommer att vara olika sorter för att ni ska kunna lära er mer om ölets olika karaktär. Några exempel på öl som kan förekomma är Ale, Pilsner, Veteöl och Porter. Vår ölmästare kommer förklara om det finns något speciellt sätt att få fram ölets aromer. Han kommer noggrant ha valt ut de olika ölsorterna som prövas.

Lite svensk ölhistoria:
De äldsta resterna av öl som påträffats i Sverige har sitt ursprung i Bronsåldern. Man kan med andra ord konstatera att öl har funnits med i vårt svenska kök länge. Sedan länge har det tillverkats två överjästa ölsorter i Sverige som kallats svagdricka och dubbelöl som mer motsvarar starköl. På 1840-talet öppnades det första underjäsningsbryggeriet i Stockholm och därmed började den moderna ölproduktionen i Sverige.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr