Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning
Kampanj -30%

Ölprovning Stockholm

(22st omdömen) Läs alla
315 kr 449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter.

Smakrik och intressant ölprovning i Stockholm - Gamla stan

Välkommen till den trevliga ölkällaren i Gamla stan. Här leder den genuina ölexperten Anders provningarna på ett inspirerande och intressant sätt. Välj bland olika temaprovningar, det finns allt för både de som just fått upp ögonen för drycken och för ölälskare på avancerad nivå.

 

  •  Provning av öl i världsklass med goda tilltugg
  •  Unika säsongsvariationer för alla ölälskare
  •  Upplev en trevlig och smakrik stund tillsammans


 


Om upplevelsen - Ölprovning i Stockholm:

Välkommen till den rustika och mysiga ölkällaren i Gamla Stan. Här erbjuds många olika inriktningar på ölprovningen tillsammans med ölprovningsexperten Anders som verkligen älskar sitt jobb, och det märks i alla detaljer. Vi är angelägna om att du ska ska komma ifrån begreppet "En stor stark" och visa dig att det visst är skillnader mellan olika sorter, stora som små. Gemensamt för alla provningar är att du får uppleva en stor mångfald av smaker, dofter och färger. Ölskolan är den absolut populäraste provningen, men det finns såklart ett stort utbud av säsongsvarierade provningar att välja bland. 
 

Provningsteman som går att välja:

✔ Ölskolan
✔ IPA-provningar
✔ Stockholmsöl
✔ Ekologiskt öl
✔ Gräsklipparöl
✔ Svenskt öl
✔ Veteöl
✔ Belgisk öl
✔ Tysk öl
✔ Extra starkt öl
✔ Brittiskt öl
✔ Vanlig hederlig bärs
✔ Amerikansk öl
✔ Överjäst öl
✔ Bayersk öl
✔ Oktoberfest-provning
✔ Julölsprovning
 

** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse