Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Det sägs att delad glädje är dubbel glädje och vi är beredda att hålla med. En upplevelse blir ett minne för livet, så varför inte skapa ett minne för livet tillsammans med någon du tycker om. Ta med dig din partner, bästa vän eller förälder och upplev något helt nytt tillsammans. Utmana smaklökarna på en vinprovning, lyxa till det med en privat helikoptertur, kasta loss på för en brunchkryssning i Skärgården eller skräm fram rysningarna under en Spökvandring med Middag. Tillsammans är allt möjligt!
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 9 av 261 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur för två (14) Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.542 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte för två (7) Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.793 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.992 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning för två (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 878 kr 549 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Just nu visas 9 av 261 upplevelser

Upplevelser för par

Visst är det fantastiskt med delad glädje och det finns så mycket kul att uppleva tillsammans! Att skapa nya minnen tillsammans stärker verkligen relationen mellan två människor och en upplevelse gör just detta, hjälper er att skapa nya minnen. Vi har upplevelser som lämnar er med en rejäl adrenalinkick som exempelvis att få prova på gevär och pistolskytte tillsammans eller varför inte utmana varandra i en äventyrsbana? Om ni hellre vill njuta av varandras sällskap under en lugnare former rekommenderar vi en mysig skärgårdstur med lunch är något för er. Oavsett vad ni väljer att uppleva tillsammans som par kan vi lova att ni kommer få en oförglömlig upplevelse.

Romantiska upplevelser för två

En romantisk upplevelse tillsammans med din älskling är något som verkligen kan sätta guldkant på vardagen och ta ert förhållande till nya nivåer. Att bara få slappna av tillsammans och rå om varandra låter väl helt fantastiskt? Hos happy-day.se hittar ni allt ifrån en avkopplande massage eller ett spa-besök som ger er både värme och ny energi till lyxiga matupplevelser där era smaklökar kommer få en upplevelse som sent kommer glömmas. En romantisk upplevelse från happy-day.se är aldrig långt borta och det är både enkelt och smidigt att planera. Så passa att mys tillsammans på ett härligt sätt bara ni två. 

Roliga upplevelser för två

Visst är det fantastiskt med med delad glädje och det finns så mycket kul att uppleva tillsammans! En rolig upplevelse ska pigga upp vardagen och vara kul samtidigt som den ska passa er båda på ett härligt sätt. Utgå ifrån vad ni gillar att göra eller våga utmana er själva med något helt nytt. Dela med er av era drömmar till varandra och se hur många upplevelsen ni kan checka av från era bucketlists tillsammans. Är det just glasblåsning du drömt om att få testa hela ditt liv? Eller drömmer din partner om att hoppa fallskärm? Kanske ni båda drömmer om att utmana er själva i en äventyrsbana? Oavsett vad ni vill uppleva så har ni ett stort och härligt utbud av roliga upplevelser för två på happy-day.se

Billiga upplevelser för två

En minnesvärd och fantastisk upplevelse behöver inte bränna hål i plånboken. Hos oss på happy-day.se har vi ett stort utbud av billiga upplevelser och det finns något för alla. Passa på att gör det enkelt för er, hitta en bra och billig upplevelse för två hos oss på happy-day.se. För de allra flesta kan nog en upplevelse för upp till 500:- kännas billig, och det härliga är att det får man ganska mycket för! Kolla in de olika kategorierna och tipsen för att hitta just det ni söker! Låt inte budgeten sätta gränsen för er nästa upplevelse, låt er kreativitet och fantasi ta över och hitta er nästa upplevelse hos happy-day.se 


Vad ger man till paret i present?

Om du är på jakt efter den perfekta presenten att ge bort till ett par föreslår vi att du utgår från personerna i fråga. Våga de testa på nya saker eller är de mer bekväm med att göra saker de tidigare har testat på? En bra upplevelse att ge bort är en som båda har nöje av. En härlig dryckesprovning, en matlagningskurs tillsammans eller härlig brunchkryssning passar de flesta som vill uppleva något tillsammans.