Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Är du en sann romantiker? Låt Alla hjärtans dag vara den perfekta dagen att visa din uppskattning. Välj att ge bort någon av våra romantiska upplevelser som förgyller dagen för din flickvän eller pojkvän. Det blir en oförglömlig present som ni kan minnas tillsammans.
Läs mer >
Nyhet: Mixpack

Kärleksfulla upplevelser till Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en stund för att visa extra uppskattning till de vi tycker om. Pojkvän, flickvän, familj eller vän, oavsett förtjänar denna dag att vi sprider extra mycket kärlek till de i vår närhet!

Läs mer >
Mixpack
Kampanj
-20%
Kärleksboxen
Kärleksboxen Bio och Snacks för två, Hyr en Privat Relaxavdelning för två Stockholm, Malmö, Västerås, Örebro, Norrköping
Från 1.103 kr 1.379 kr
Mixpack
Kampanj
-30%
Be my valentine
Be my valentine Privat Massagekurs för par, Kör Världens Snabbaste Bil 8km, Ölprovning Online Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 1.763 kr 2.519 kr
Mixpack
Kampanj
-30%
Jag tycker om dig
Jag tycker om dig Bio och Snacks för två, HomeQuest, Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 635 kr 907 kr
Mixpack
Kampanj
-30%
Date Nights
Date Nights Champagneprovning för två, Bio och Snacks för två Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Karlstad
Från 1.139 kr 1.627 kr
Mixpack
Kampanj
-30%
Kärleksäventyr
Kärleksäventyr Room Escape för två, Bio och Snacks för två, Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Från 1.063 kr 1.518 kr
Mixpack
Kampanj
-25%
För dig och mig
För dig och mig Helikoptertur för två, Ost och Vinprovning för två, Bio och Snacks för två Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 3.463 kr 4.617 kr
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 261 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 995 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Just nu visas 18 av 261 upplevelser


Ge bort en upplevelse att minnas på Alla Hjärtans Dag

I Sverige finns det många populära högtider att se fram emot under året. För de extra kärleksfulla och sanna romantikerna finns det en högtid att lägga lite extra energi och visa din känsliga, kärleksfulla sida till fullo: Alla hjärtans dag. Det är den bästa dagen att visa din uppskattning till någon du tycker om. Det finns många kreativa sätt att visa sin kärlek på. Med hjälp av oss på happy-day.se kan du hitta det du behöver för en perfekt alla hjärtans dag. Ge en upplevelse i present, hyr en relaxavdelning till er själva, ät en trevlig middag eller gå en sushikurs tillsammans. Var lite äventyrliga och åk på en helikopter tur, häng med på RIB-safari eller gå på spökvandring.

I alla relationer är det viktigt att ha något att se fram emot tillsammans. En upplevelse är därför en perfekt present som är relativt enkelt att hitta och väldigt uppskattat av mottagaren. Det är ett bra sätt att skapa den där härligt romantiska stämningen i hemmet. Ett bra sätt att överraska din älskling på är att förbereda överlämnandet på ett inspirerande sätt. Vad sägs om att fixa mysbelysning, tända levande ljus och ge bort alla hjärtans dag-presenten på ett kärleksfullt och personligt sätt.
Inte nog med att ni har något gemensamt att se fram emot, ni skapar även ett minne ni kommer kunna bära med er en lång tid framöver samt titta tillbaka på och prata om framöver.
 

Hitta en romantisk alla hjärtans dag present till din flickvän 

Alla hjärtans dag är den perfekta högtiden att visa sin uppskattning på ett kärleksfullt och romantiskt sätt. Här på happy-day.se har vi en mängd romantiska upplevelser du kan ge din flickvän på alla hjärtans dag. Gör överlämnandet av presenten till något speciellt, fixa iordning hemmet och tänd några levande ljus för att få till den där mysiga stämningen. Unna din flickvän en avslappnande massage, ansiktsbehandling eller en trevlig middag tillsammans. Att ha något ni kan se fram emot tillsammans ger er motivation i vardagen.
 

En perfekt alla hjärtans dag present till en pojkvän

Letar du efter den perfekta alla hjärtans dag presenten till din pojkvän? Vill du hitta en rolig upplevelse han kommer minnas en längre period? Då har du hamnat rätt! Vi på happy-day.se hoppas att du kommer hitta den upplevelse du söker. Skäm bort pojkvännen med en unik upplevelsepresent han kan se fram emot. Tänd några levande ljus, lägg ut rosenblad och spela romantisk musik för att få fram en mysig stämning innan du överlämnar din alla hjärtans dag present. Bjud på en trevlig middag, en tur med luftballong eller kanske en fartfylld tur i en supersportbil.
 


Vad ger man sin partner i Alla hjärtans dag present?

Alla hjärtans dag är en dag för att visa uppskattning till de som står en nära. Det är en dag för att skämma bort sin partner lite extra och fira kärleken tillsammans. Att ge bort en present kan vara en symbolisk kärlekshandling men även något som förenar dig och din partner. En träffsäker alla hjärtans dag present till din partner är att överraska med en massage eller att ge bort en lyxig chokladprovning vilket är en genväg till allas hjärta! 

Vartifrån kommer Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag, eller Valentines day som det också heter är namngett efter det romerska helgonet Valentin. Men det är inte på grund av att han var ett romerskt helgon som namnet Valentin blev ihågkommet. Utan det är på grund av att Valentin var dagens namn den 14 februari, samma dag som man ansåg att fåglarna bilda par under medeltiden. I Sverige började vi fira Alla hjärtans dag som en romantisk högtid under 1960-talet.

När började man ge Alla hjärtans dag presenter? 

Sägnen säger att det första alla hjärtans dags-brevet uppkom när Valentin som förälskade sig i sin fångvakts dotter från sin dödsbädd skrev ett avskedsbrev till sin  kärlek, då signerat ”din Valentin”. Under 1700-talet började man sälja alla hjärtans dags-kort i kommersiellt syfte som under sedan tid har utvecklas till fina gåvor i form av romantiska middagar, biobesök eller fluffiga gosedjur. En Alla hjärtas dag present gäller inte bara för par utan alla hjärtans dags presenter växlas även mellan vänner och familjer för att visa på deras relations betydelse. 

Hur många firar Alla hjärtans dag?

Trots att Alla hjärtans dag bara har firat i Sverige sedan 60-talet så firar mer än hälften av Sveriges befolkning den 14 februari. Idag sägs det att Alla hjärtans dag är den femte största högtiden. 

Hur lämnar jag över en Alla hjärtans dag-present?

Att ge bort en upplevelse är att ge bort ett minne för livet, så gör det till något speciellt. Duka upp en fin middag, tänd några levande ljus och ställ fram blommor på bordet för att höja mysfaktorn. Lägg fram presentboxen så att din partner ser den när hen kliver in i rummet eller håll på överraskningen och boka in upplevelsen i smyg. Eller föredrar din partner något mindre romantiskt och mer äventyrlig? Varför inte gömma presentboxen och låta egenskrivna ledtrådar ta hen till överraskningen. Om din partner bor långt bort går det självklart alltid att skicka upplevelsepresenten direkt till dens brevlåda! 

Vad kan man göra på Alla Hjärtans dag? 

Det är vanligt att man bjuder med sin partner i kärlek, kompis eller familjemedlem på ett restaurangbesök eller en bioupplevelse på Alla hjärtans dag. Man kan även visa sig kärlek genom att köpa blommor, bjuda på lyxig choklad eller köpa ett gosigt gossedjur. Eller varför inte sprida ut presenterna genom att skriva egna date cards med upplevelser som din partner, vän eller familjemedlem får dra vid olika tillfällen.