Hyr en Privat Relaxavdelning för två

Hyr en Privat Relaxavdelning för två

st
895,00 kr
 • Unik presentbox att ge bort
 • leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Orter:
Stockholm, Malmö
Antal deltagare
Upplevelsen är för två personer
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
Året om Måndag till Fredag
Varaktighet
Cirka 1 timme
Viktig information
Ta med egna badkläder
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox inom 1-2 arbetsdagar. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Val av leveranssätt och att skriva en personlig hälsning på värdebeviset fixar du enkelt i kassan innan köpet.

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år.

Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Hyr en privat Relaxavdelning med din Favoritperson

Vem vill du helst av allt drömma bort en timme med, på er egen relaxavdelning med bubbelpool? Ta med dig bästisen, syrran, föräldern, eller älsklingen. Kliv in på ert alldeles egna privata lilla spa och lämna vardagen utanför dörren. Se fram emot en ordentlig avkoppling, och en skön stund i er egen jacuzzi.
 

 • En helt egen relaxavdelning med bubbelpool, total avkoppling
 • Lån av med handduk, badrock, badtofflor samt ett fruktfat ingår
 • Lämna vardagen utanför, och njut av en avslappnande stund som är er alldeles egen.

   


Om Upplevelsen - Privat Relaxavdelning för Två

Välkommen in till en av slappnande stund på relaxavdelning, som bäst kan beskrivas som något av en dagdröm. Ni får låna ett SPA-kit med handduk, badrock och tofflor, se till att inte glömma era badkläder! Många orter erbjuder även fräscha spaprodukter att ta med hem i present. Kliv in i ett av våra rum!
 

Malmö - Madagaskar
Ett tropiskt paradis där du blickar ut över djungelfloden. Här finns en härlig bubbelpool, nästintill en generös relaxsoffa Här är det som i tropikerna!

Östermalm - Blue Lagoon
Här är bubbelpoolen inbyggd i en igloo med utsikt över ett magiskt landskap med norrsken. Här finns också en mysig relaxsoffa i en snöigloo, omgiven av tända ljus. Den varma pollen är son en varm källa i Islands sagolika natur.

Kungsholmen - Maldiverna
Vi har en stor och härlig bubbelpool, och en lång, härlig relaxsoffa med utblick över ert egna paradis. Som en exotisk lyxresort - mitt i stan!

Östermalm - Hawaii
Hawaii finns närmre än du tror, på Östermalm! Här har vi varm miljö med mycket blommor och grönt. Bubbelpoolen är inbyggd i en hydda med underbar utsikt över en paradisstrand. Här finns även en mysig relaxsoffa att krypa upp i.

Södermalm - Fiji
Bubbelpoolen på Fiji hittas inbyggd som i en bergsgrotta, inspirerad av paradisön Fiji med massor av blommor, bambu och kokosnät. Flera mysiga relaxsoffor står utplacerade.

Södermalm - Indonesien
Kom snabbt till ro i vårt härliga Indonesien som kommer med harmoni, jordnära toner och mysigt tända ljus runtom så du hittar din väg till bubbelpoolen och resten som relaxen har att erbjuda.
 

Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

SPA Upplevelse
SPA Upplevelse
Stockholm, Göteborg, Åre, Båstad, Loka, Grebbestad, Marstrand, Mösseberg, Torreby, Östersund, Orrefors, Ronneby, Skövde, Smögen, Stenungsund, Strömstad, Sundsvall, Sunne, Tällberg, Vadstena, Vallsta, Varberg, Västerås, Storhogna, Ystad
595,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Fiskpedikyr (8)
Fiskpedikyr
Göteborg, Malmö, Uppsala
395,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Helkroppsmassage för två
Helkroppsmassage för två
Stockholm, Malmö, Uppsala
1.995,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev