Upplevelser  • upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Kampanj
-25%

Privat Relaxavdelning för två

(1st omdömen) Läs alla
713 kr 950 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Måndag till Lördag, (för tillfället sker renovering av relaxavdelningen i Norrköping, åter bokningsbar under 2024). Varaktighet Cirka 1 timme Viktig information Ta med egna badkläder

Hyr en privat Relaxavdelning med din Favoritperson

Vem vill du helst av allt fly vardagen med och spendera en timme på er egen relaxavdelning med bubbelpool? Ta med dig bästisen, syrran, föräldern eller älsklingen till ett alldeles eget privat spa och lämna vardagen utanför dörren. Se fram emot en ordentlig avkoppling och en skön stund i en jacuzzi. 

  •  Lån av handduk, badrock och badtofflor ingår
  •  En helt egen relaxavdelning med bubbelpool, total avkoppling
  •  Lämna vardagen utanför och njut av en avslappnande stund


 


Om Upplevelsen - Privat Relaxavdelning för Två

Välkommen in till relaxavdelningen för en avslappnande stund som bäst kan beskrivas som något av en dagdröm. Koppla av i jacuzzin och låt lugnet skölja över er när ni under en timme får hela relaxavdelningen för er själva. Njut av varandra sällskap och känn hur lugnet infinner sig i koppen när du sätter dig till rätta i bubbelbadet eller ta plats i den varma bastun.

Här finns allt du behöver för att du ska kunna njuta av din stund på den privata relaxen fullt ut. På plats i relaxen finns det ett SPA-kit som ni får låna med handduk, badrock och tofflor. Många orter erbjuder även något svalkande att dricka i baren. Genom att hyra en privat relaxavdelning tillsammans med den du tycker om får du inte bara en avkopplande stund på spat, du får även kvalitetstid att ägna åt din partner, kompis eller familjemedlem. 

Så packa ner badkläderna och förbered dig för en timme i relaxrummet med jacuzzi och bastu!

Vad behöver jag ta med mig?

Badkläderna bör du absolut packa med dig! För att sätta en extra guldkant på besöket rekommenderar vi att du packar ner en härlig ansiktsmask och kanske en trevlig hårinpackning. För att verkligen ta vara på spakänslan som relaxen ger. Vissa arrangörer erbjuder även detta på plats. 

För vem passar det att hyra en privat relaxavdelning?

Upplevelsen för att hyra en privat relaxavdelning passar perfekt för dig som vill ta med din partner på en avkopplande stund utan måsten. Det är även en populär gåva att ge för att spendera kvalitetstid med sina föräldrar eller en kompis.
Omdömen av den här upplevelsen:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Privat Relaxavdelning för två
Maggan Trevligt o rent Hade en härlig timma med min dotter på hennes födelsedag
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser