Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
 Privat Relaxavdelning för två i Stockholm

Hyr en Privat Relaxavdelning Stockholm för två

(1st omdömen) Läs alla
895 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Måndag till Fredag Varaktighet Cirka 1 timme viktig information Ta med egna badkläder

Upplev ett avkopplande bubbelbad tillsammans med någon du tycker om på en privat relaxavdelning i Stockholm

Välkommen till Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm för ett avbrott från vardagen tillsammans med kärleken, familjen eller vännerna. Här kommer ni tillsammans få njuta av erat privata lilla spa med bubbelbad. Lämna vardagen utanför, kliv ner i den varma jacuzzin och låt lugnet skölja över dig. 
   

  •  En helt egen relaxavdelning med bubbelpool, total avkoppling
  •  Lån av handduk, badrock, badtofflor samt ett fruktfat ingår
  •  Lämna vardagen utanför och njut av en avslappnande stund tillsammans


 


Relaxavdelningen på Södermalm: 

Upplev en fantastiskt avkopplande stund på Ringvägen, Södermalm i Stockholm. I dessa två relaxavdelningar som du kan välja bland kommer du garanterat glömma bort att du befinner dig i storstaden och njuta i paradiset. Släpp alla måsten och ta med dig någon du tycker väldigt mycket om.
 

Om relaxrummet Fiji:

Du behöver inte resa långt för att komma till paradiset. I denna relaxavdelning bland blommor, bambu och kokosnät, kommer du få en känsla av att du befinner dig på paradisön Fiji. Bubbelpoolen är inbyggd i en bergsgrotta, här kan ni njuta i det varma vattnet medan ni garanterat glömmer bort att du befinner dig i Sverige.


Om relaxrummet Indonesien:

Här kommer ni kunna koppla av för en stund i Indonesisk miljö. De jordnära tonerna, de tända ljusen och harmonin gör att du blir lugn så fort du kommer in i rummet. Den här relaxavdelning är väldigt mysig och du kommer känna hur du lämnar vardagen för en stund. Du är inte längre i Stockholm, utan har hamnat i Indonesien!
 

Relaxavdelningen på Östermalm:

På Sibyllagatan, Östermalm, i Stockholm kan du välja bland två olika relaxavdelningar som kommer få dig att släppa den pulserande storstaden och lämna vardagen för ett tag. Kryp ner i den varma bubbelpoolen tillsammans med någon du tycker om och känn hur lugnet tar över. 


Om relaxrummet Blue Lagoon:

Upplev en fantastisk utsikt över ett magiskt landskap med norrsken i vår bubbelpool som är insluten i en igloo. Bubbelpoolen upplevs som en varm källa och den romantiska snöigloon med inspiration från den sagolika isländska naturen, är omgiven av tända ljus och soffa.

 

Om relaxrummet Hawaii:

Upplev känslan av att vara på Hawaii, koppla av i en varm paradismiljö och njut av att befinna dig långt bort från verkligheten. Här kan du njuta av en bubbelpool som är omgiven av en hydda med utsikt över en paradis-strand. Här finns även en mysig soffa och exotiska barstolar att sitta på. Upplev Hawaii i Stockholm! 

När kan jag hyra relaxavdelningen och hur länge?

Relaxavdelningen går generellt sätt att hyra måndag-lördag, men tillgänglighet och öppettider kan skilja sig mellan de olika städerna. I upplevelsen ingår det att hyra relaxavdelningen i 1 timme.

Får jag ta med egen dryck och förtäring?

De flesta av arrangörerna tillåter besökarna att ta med egen dryck och enklare förtäring, alternativt erbjuder försäljning av dryck och förtäring på plats. Vi rekommenderar dock att dubbelkolla med arrangören först att det är okej.

Vad behöver jag ta med mig?

Badkläderna bör du absolut packa med dig! För att sätta en extra guldkant på besöket rekommenderar vi att du packar ner en härlig ansiktsmask och kanske en trevlig hårinpackning. För att verkligen ta vara på spakänslan som relaxen ger. Vissa arrangörer erbjuder även detta på plats. 

Vad ingår i när jag hyr en privat relaxavdelning i Stockholm?

Utöver en fantastiskt trevlig relaxavdelning, i Stockholm finns det några olika att välja mellan med olika teman ingår lån av handduk, badrock samt badtofflor.

Ni möts även av ett härligt fruktfat som står uppdukat i relaxavdelningen. Varje relaxavdelning är utrustad med schampo och balsam samt tvål och Lotoil (en lyxig blandning av bodylotion och olja). 

Får vi ta med egen dryck?

Ja det får ni. Det är okej att ta med både alkoholhaltig och icke alkoholhaltig dryck till besöket om man vill lyxa till upplevelsen lite extra. Dock ser arrangören helst att ni inte blir berusade.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Maggan Trevligt o rent Hade en härlig timma med min dotter på hennes födelsedag
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Floating
Floating Stockholm (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 595 kr
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm Läs mer om upplevelsen här!
Från 795 kr
Massage
Massage Stockholm  (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 845 kr
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.595 kr
Parfotografering
Parfotografering Stockholm
Från 699 kr