Presenttips

Hitta en meningsfull present att ge bort. På den här sidan inspirerar vi och hjälper dig att hitta riktigt bra upplevelsepresenter. Vi har ett bra utbud till både honom och henne i många olika kategorier och prisklasser. Skäm bort någon du tycker om eller upplev något tillsammans. 



Våra 4 viktigaste tips när du ska hitta en present

1. Utgå ifrån present-mottagaren

När du ska köpa en present till någon du tycker om är det viktigt att tänka på vad som kan ge mest glädje och energi för pengarna. Det är inte hur högt pris presenten har som kommer att avgöra om det blir en perfekt present, utan hur genomtänkt den är. Ett enkelt sätt att komma igång med valet av present är att tänka tillbaka på om personen har pratat om något speciellt senaste tiden, om det är något speciellt han eller hon ser fram mot att hitta på eller uppleva. Kanske är det kopplat till personens intressen, drömmar eller mål.

2. Presenter att se fram mot

Visst är det fantastiskt att ha något glädjefyllt att se fram mot? Speciellt att se fram mot något tillsammans. Att ha något att se fram emot kan vara extra bra när någon av er eller båda behöver lite extra motivation i tillvaron.

3. Överraska med en present på ett kärleksfullt sätt

Ett bra sätt för att överraska någon du tycker om är att överlämna din present på ett personligt sätt. Ett enkelt sätt är fixa ordning hemmet lite extra innan överlämnandet, plocka iordning och att tända några levande ljus är en bra start för en lyckad överlämning av presenten.

4. Kombinera din present med en fin hälsning

Ett fint sätt att visa din uppskattning är att kombinera din present med en personlig och fin hälsning till presentmottagaren. Det behöver heller inte vara så komplicerat. Ibland räcker det långt med ”Jag tycker om dig” eller ”Jag älskar dig”.

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev