Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox

Hitta en meningsfull present att ge bort. På den här sidan inspirerar vi och hjälper dig att hitta riktigt bra upplevelsepresenter. Vi har ett bra utbud till både honom och henne i många olika kategorier och prisklasser. Skäm bort någon du tycker om eller upplev något tillsammans. En riktigt bra present är oftast inget materiellt utan något som ger både bestående minnen man kan titta tillbaka på och glädjas åt. En upplevelse passar in på just den beskrivningen! Här på happy-day.se har vi ett stort utbud upplevelsepresenter i olika kategorier och prisklasser för både henne och honom.

KÖPGUIDE - FRÅN PRESENTTIPS TILL UPPLEVELSEPRESENT I 5 ENKLA STEG

Det finns ett par saker som är viktiga att fråga sig när du funderar över olika presenttips när du ska köpa en upplevelsepresent. Vem är det som ska få presenten? Vilken känsla vill du att presenten ska ge? Hur skapar du något härligt att se fram emot med en present? Vilken upplevelse är det som passar bäst att ge bort? Hur har du tänkt att ge presenten? Kan din upplevelsepresent upplevas än mer speciell med en personlig hälsning till? I följande fem punkter ger vi dig en smidig och enkel köpguide när du ska köpa upplevelsepresent.

 1. 1

  Utgå ifrån presentmottagaren

  När du ska köpa en present till någon du tycker om är det viktigt att tänka på vad som kan ge mest glädje och energi för pengarna. Det är inte priset som spelar roll utan hur genomtänkt den är. Enklaste sättet att komma på den perfekta presenten är att tänka tillbaka på om personen pratat om något speciellt senaste tiden. Om det finns något speciellt som hen ser fram emot att hitta på eller uppleva. Kan vara kopplat till personens intressen, mål eller drömmar.

 2. 2

  Presenter att se fram emot

  Känslan att ha något glädjefyllt att se fram emot är fantastiskt, speciellt att se fram emot något tillsammans. När någon av er eller båda behöver lite extra motivation i tillvaron är det extra bra att ha något att se fram emot. Det piggar upp och och pirrar lite extra skönt i magen.

 3. 3

  Att välja vilken upplevelse som passar bäst

  På happy-day.se finns det ett stort utbud av upplevelsepresenter, men ändå noga utvalt, vilket gör det både roligt, enkelt och smidigt när du handlar hos oss. Du kan satsa på något som ger en fantastisk smakupplevelse, något galet, äventyrligt, romantiskt, sportigt eller hälsosamt. Oavsett om det är något som verkligen passar eller utmanar livsstilen hos presentmottagaren så är en upplevelse alltid både uppskattad och lyxig att få oavsett om det är något stort eller litet som firas.

 4. 4

  Överraska med en present på ett kärleksfullt sätt

  Ett bra sätt att överraska någon du tycker om är att lämna över presenten på ett personligt sätt. Fixa iordning i hemmet lite extra, plocka iordning och tända några levande ljus är en bra start för en lyckad överlämning av presenten.

 5. 5

  Kombinera din present med en fin hälsning

  Att visa din uppskattning kan vara att kombinera din present med en personlig och fin hälsning till presentmottagaren. Det behöver inte vara så komplicerat, det räcker långt med ”Jag tycker om dig” eller ”Jag älskar dig”.