Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Här har vi samlat alla våra bästa presenttips för att göra valet av present enkelt. Att hitta en meningsfull gåva som är personlig, inspirerande och helt unik kan vara krångligt. Med våra presenttips får du en hjälpande hand för att hitta något minnesvärt att ge bort. En riktig bra present behöver inte vara en materiell sak utan något som ger minnen att titta tillbaka på flera år framöver. Se till att skämma bort de som står dig nära och visa din uppskattning med roliga, spännande betydelsefulla och minnesvärda presenter.
Läs mer >

Presenttips - hitta de bästa presenterna 

Har du slut på idéer på vad du ska ge bort i present? Med våra presenttips vill vi inspirera dig till meningsfulla gåvor. Vi ha gåvor för de äventyrliga, mysiga, fartfyllda, smakfulla, avkopplande eller lärorika stunderna. Ta hjälp av våra presenttips för att hitta din perfekta gåva att ge bort. 
 1. 1

  Var ute i god tid

  För att hitta de bästa presenterna gäller det att hålla öron och ögon öppna långt innan du ska ge bort gåvan. På så sätt kan du pricka rätt vid val av present. Har din man någon gång klagat över att han känner sig stel i axlarna eller att kvinnan i ditt liv nämnt att hon är stressad på jobbet? En avkopplande massage eller kvalitetstid tillsammans i en privat relaxavdelning kan då vara den perfekta gesten för att visa din uppskattning. Visa att du har uppmärksammat vad personen faktiskt behöver utan att den själv sagt det rakt ut. Det är de små sakerna som betyder mest.

 2. 2

  Hitta en personlig touch

  Var tydlig med vem presenten är från. Skriv en hälsning i värdebeviset eller rimma på upplevelsen. Ett annat presenttips är att faktiskt välja upplevelse som ni kan relatera till. Kanske nämnde ni båda under er första träff att ni alltid drömt om att hoppa fallskärm eller att ert senaste telefonsamtal handlade om den nya biofilmen. Ett annat tips för att göra gåvan personlig är att du väljer en av våra olika presentboxar så att de passar tillfället. En kärleksbox till din älskling på alla hjärtans dag eller taxen Alma-boxen till den som ska få spaka flyget själv. Valmöjligheterna är många!

 3. 3

  Det ultimata presenttipset - kombinera flera presenter i ett och samma paket

  Gillar personen många små paket eller ett stort? Varför chansa. Ett hett tips är att ge bort ett paket fast med flera presenter i. Med ett mixpack får du flera upplevelser samlade i en och samma presentbox. Kanske är det en samling med lyxiga dryckesprovningar och en helikoptertur som passar bäst. Eller kombination av sött och salt under ett riktigt kärleksäventyr som får din älskling att spricka av glädje. Vårt tips är att du alltid utgår från vilket tillfälle du ska ge gåvan och till vilken person du ska uppvakta när du väljer mixpack. 

 4. 4

  Presenttipset som sätter pricken över i:et

  Om du varit tillräckligt vaksam har du nu chansen att slå på den stora trumman och överraska med oslagbara presenter. Är det en helikoptertur över hemstaden eller att få sätta sig bakom ratten på världens snabbaste bil som personen alltid önskat sig men aldrig fått? Tveka inte. Reaktionen du kommer att få när du överlåter presentboxen kommer vara ovärderlig och glädjen i ögonen när den äntligen får chansen att förverkliga sin dröm. Visa att du lyssnat genom att ge bort presenter som överraskar!


Vilka är de bästa presenttipsen när jag ska köpa present till min man?

Han älskar att stå i köket och ge sig ut på äventyr, det vet du för att han är mannen i ditt liv. En person som du vill ge hela världen och lite till. Att hitta en gåva till den man älskar ska vara prestigelöst och en rolig upplevelse. Med en upplevelsepresent kan du inte träffa fel. Att ge bort en dag på racingbanan eller två timmar på skyttebanan är presenttips som passar alla typer av män. Låt din man stå i rampljuset för en dag.

Ett annat presenttips är att ge din man en spännande ölprovning eller trevlig brunchkryssning i skärgården - den perfekta gåva inför ert besök i huvudstaden eller västkusten. 

Vilka är de bästa presenttipsen när jag ska köpa present till kvinnan i mitt liv?

Är kvinnan i ditt liv en person som tänker på alla andra före sig själv? Tar sällan tid för att unna sig något speciellt eller säger att hon har redan har allt hon behöver. Då är det dags att bryta den trenden. Vårt bästa presenttips till dig är att unna henne en spabehandling eller en bubblande kväll under en dryckesprovning. Ge kvinnan som har allt något att se framemot.

Det är även bra att tänka på vilken ålder kvinnan som ska ta emot gåvan är. En present till en 18-åring kan skilja sig från vad kvinnan som fyller 50-år uppskattar. Däremot vet vi på happy-day.se att en ansiktsbehandling alltid är ett säkert kort oavsett ålder. Fortfarande osäker på vad du ska välja? Då är vårt bästa presenttips till dig att ge bort ett presentkort med ett värde som du bestämmer. Då får hon möjligheten att bestämma själv vilken upplevelse som hon vill uppleva från oss på happy-day!