Presenttips

Det är inte alltid så lätt att hitta en meningsfull present. Ibland sätter fantasin gränser och det är svårt att hitta inspiration. För att göra det enkelt när du ska hitta en present så kan du kolla in våra presenttips på upplevelser för speciella tillfällen. Du hittar våra bästa presenttips här. Vi har riktigt bra presenter till honom och henne. Skäm bort någon du tycker om eller hitta på något tillsammans, en upplevelsepresent är personlig och passar till alla. Tips när du köper present 

Det är inte alltid så lätt att komma på vad man ska köpa i present. Även om man känner personen i fråga, och vet vad den gillar, så hjälper inte alltid det. Man vill hitta något som mottagaren blir glad av och man vill så gärna hitta något som blir rätt. Alla personer är olika och har olika smak, även när det kommer till upplevelser och det gör allting mycket svårare. För visst hade tiden inför jul och födelsedagar varit så mycket enklare om du hade kunnat ge bort likadana presenter till alla i familjen? Det hade sparat oerhört mycket tid, Men du kan vara lugn. Hos oss kommer du få utmärkta tips, inspiration och idéer, allt för att personen som ska få din present ska bli nöjd och glad.

Vi på happy-day.se är väldigt stolta över våra presenttips. Hos oss finns det något för alla. Oavsett vem du letar efter en present till så vill vi att du som är på jakt efter en present enkelt ska kunna hitta något du känner dig nöjd med för hos oss hittar du grymma presenttips som hjälper dig att hitta en upplevelse som känns helt rätt. För att hitta rätt är precis vad det handlar om. Att vara på jakt efter en present är oftast inte helt enkelt och då är det perfekt att du vänder dig till oss för vi är experter på upplevelsepresenter. Spana in våra tips och märk hur inspirationen kommer smygande och innan du vet ordet av har du hittat den perfekta presenten. 

 

Våra 4 viktigaste råd när du ska hitta en present
 

1. Utgå ifrån present-mottagaren

När du ska köpa en present till någon du tycker om är det viktigt att tänka på vad som kan ge mest glädje och energi för pengarna. Det är inte hur högt pris presenten har som kommer att avgöra om det blir en perfekt present, utan hur genomtänkt den är. Ett enkelt sätt att komma igång med valet av present är att tänka tillbaka på om personen har pratat om något speciellt senaste tiden, om det är något speciellt han eller hon ser fram mot att hitta på eller uppleva. Kanske är det kopplat till personens intressen, drömmar eller mål? Om du behöver hjälp kan du alltid ta hjälp av oss på happy-day.se för att göra ditt val eller köpa ett presentkort där mottagaren väljer upplevelse själv.

2. Presenter att se fram mot

Visst är det fantastiskt att ha något glädjefyllt att se fram mot? Speciellt att se fram mot något tillsammans med någon du tycker om. Därför kan det vara värt att överväga att köpa en present där ni båda kan deltaga, en upplevelse för två. Att ha något att se fram emot kan vara extra bra när livet känns tungt eller när någon av er eller båda behöver lite extra motivation i tillvaron, då kan det vara skönt att tänka på hur det känns att uppleva det ni ser fram emot och hur det kommer att kännas.

3. Överraska med en present på ett kärleksfullt sätt

Ett bra sätt för att överraska någon du tycker om är att förbereda överlämnandet av din present på ett personligt sätt. Och visst är det så att även om presentmottagaren inte alltid visar det så är det så att de allra flesta gillar att få lite extra uppmärksamhet och bli uppassade på ett genomtänkt sätt. Ett enkelt sätt är fixa ordning hemmet lite extra innan överlämnandet, plocka iordning och tänd  några levande ljus är en bra start för en lyckad överlämning av presenten.

4. Kombinera din present med en fin hälsning

Ett fint sätt att visa din uppskattning är att kombinera din present med en personlig och fin hälsning till presentmottagaren. Det behöver heller inte vara så komplicerat. Ibland räcker det långt med ”Jag tycker om dig” eller ”Jag älskar dig”.

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev