Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans   Läs mer
Någon som fyller år? En upplevelse är den perfekta presenten som ger goda minnen. Här hittar du flera populära upplevelser som passar oavsett ålder på födelsedagsbarnet. En upplevelse blir både en unik och uppskattad födelsedagspresent man kan se tillbaka på och glädjas av i framtiden. Passa på att köpa en upplevelse ni kan uppleva tillsammans.
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 118 upplevelser
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Spooky Quest - Stockholm
Från 149 kr
Solve a mystery
Solve a mystery Stockholm
Från 395 kr
Cityquest
Cityquest Stockholm
Från 249 kr
Parfotografering
Parfotografering Stockholm
Från 699 kr
Whiskyprovning
Whiskyprovning (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad
Från 495 kr
Familjefotografering
Från 799 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Gravidfotografering
Från 449 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Slottsutflykt med båt
Från 495 kr
Nyhet
Ölprovning i Mörker
Från 549 kr
Romprovning
Romprovning (7) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad
Från 495 kr
Nyhet
Måla och Skåla
Måla och Skåla Stockholm, Norrköping
Från 740 kr
Champagneprovning
Champagneprovning (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Karlstad, Falun
Från 599 kr
Just nu visas 18 av 118 upplevelser


En unik födelsedagspresent till någon du tycker om

Vill du sticka ut med din present till födelsedagsbarnet? Då är en upplevelse perfekt. Oavsett ålder så är en minnesvärd upplevelse alltid uppskattad. Vi på happy-day.se har en mängd olika upplevelser inom olika kategorier som garanterat passar mottagaren. För den äventyrliga kanske ett fallskärmshopp, köra en supersportbil eller takvandring lockar? För den lugnare kanske en ansiktsbehandling, massage eller vinprovning passar bäst. Att bli ett år äldre betyder att man med nya erfarenheter och upplevelser är ett år visare. Och just upplevelser är något man inte kan få för mycket av, vi skapar goda minnen som vi kan se tillbaka på och glädjas av framöver.


Tips på födelsedagspresent till mamma

Att hitta den perfekta födelsedagspresent till mamma kan vara lite klurigt men vi på happy-day.se ska se till att du hittar den rätta. En upplevelse är en väl uppskattad present som skapar minnen man kan se tillbaka på och glädjas åt. Varför inte unna mamma en skön massage eller en trevlig ost och vinprovning. Vi har en upplevelse för alla mammor. En födelsedagspresent är som bäst när den är personlig och en upplevelse som låter mamma göra något hon tycker om är då helt perfekt. 


En trevlig födelsedagspresent till pappa

Vad skulle man kunna ge pappa i födelsedagspresent kan man undra. En upplevelse som intresserar eller inspirerar  kanske kan vara något. Upplevelser skapar minnen som håller länge så han kan se tillbaka och glädjas åt dem gång på gång. En ölprovning, en helikoptertur eller kanske en räkfrossa till havs passar bäst i pappas smak.


Hitta en kärleksfull födelsedagspresent till din pojkvän

Fyller din pojkvän år? Vill du hitta något unikt att ge i present? Unna din pojkvän en upplevelse i födelsedagspresent. Ge en upplevelse som ni kan uppleva och skapa trevliga minnen tillsammans. En mysig middag med bio, en brunchkryssning eller kanske en tur i en supersportbil.


Visa din kärlek med en upplevelse i födelsedagspresent till din flickvän

Vill du unna din flickvän en unik födelsedagspresent? En upplevelse är både unikt och roligt. Vi på happy-day.se hoppas att du kan hitta just den presenten du söker. Ge din flickvän en skön, avslappnande massage eller ansiktsbehandling. Bjud henne på en trevlig middag eller en härlig chokladprovning.