Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Studentdags? Studenten är en dag fylld av förväntningar och glädje, en dag vi alla minns för resten av våra liv. Studentskivor, mösspåtagning, flakåkning, en tid för att fira flera år bakom skolbänken. Som närstående får du ta del av allt det från åskådarplats. Gläds åt studenten genom att överraska med en riktigt bra gåva. Vi har samlat tips på billiga studentpresenter för att inspirera dig till en riktigt bra överraskning.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 118 upplevelser
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Spooky Quest - Stockholm
Från 149 kr
Parfotografering
Parfotografering Stockholm
Från 699 kr
Solve a mystery
Solve a mystery Stockholm
Från 395 kr
Cityquest
Cityquest Stockholm
Från 249 kr
Familjefotografering
Från 799 kr
Whiskyprovning
Whiskyprovning (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad
Från 599 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Gravidfotografering
Från 449 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Nyhet
Ölprovning i Mörker
Från 549 kr
Slottsutflykt med båt
Från 495 kr
Kör Gokart
Kör Gokart (11) Stockholm, Malmö, Uppsala, Karlstad, Lidköping, Uddevalla, Skövde
Från 450 kr
Romprovning
Romprovning (7) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad
Från 495 kr
Måla och Skåla
Måla och Skåla Stockholm, Norrköping
Från 740 kr
Just nu visas 18 av 118 upplevelser

 

Tips på billiga studentpresenter

En studentpresent som är både billig och riktigt uppskattat - vad är bättre än det? Fynda grymma studentpresenter i olika kategorier. Vad sägs om en Champagneprovning, en dag på höghöjdsbanan eller ett biobesök? Bland våra billiga studentpresenter hittar du upplevelser oavsett om personen föredrar lugna kvällar hemma eller att utmana sina gränser och känna känslan av riktiga adrenalinkickar.

Billiga studentpresenter med kompisarna

I sena tonåren är det inte ovanligt att ens kompisar är en viktig del i ens liv. Så varför inte ge en gåva som studenten får uppleva tillsammans med sina vänner? Bland våra tips på billiga studentpresenter finns det flertalet upplevelser där du har möjlighet att välja till en eller flera personer. En dryckesprovning med vännerna, en matvandring tillsammans med klasskamraterna eller ett biobesök med bästisen. Eller varför inte prata ihop dig med kompisens föräldrar som också tar studenten i år och ge likadana upplevelser som de kan göra ihop. Du vet vad man säger, delad glädje…

Fynda studentpresenter under 700 kr

En studentpresent behöver inte kosta en förmögenhet. Det är inte siffran på prislappen som spelar roll utan det är från vem man får gåvan ifrån. Det kan många gånger vara nog så fin present att du tar dig tiden att vara på plats under själva studentdagen oavsett om det är en grannen, kollega eller ens föräldrar. Att ge en upplevelsepresent i samband med firandet är att sätta guldkant på kalaset. Vi har samlat grymma studentpresenter under 700 kronor. Välja att få den levererad i en presentbox för att göra den extra lyxig, redo att lämnas över direkt! Lägg även till en hälsning på värdebeviset utan extra kostnad för att göra den personlig och extra kärleksfull.