Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Vid Mälarens norra strand hittar vi Västerås, staden som även kallas för gurkstaden. Varför undrar du kanske? Jo för här har man odlat gurka i flera hundra år. Tyvärr finns inte gurkodling i vårt sortiment, men vi har en mängd andra roliga, sköna, spännande och smakfulla upplevelser du kan njuta av i Västerås. Letar du efter en present eller är du på jakt efter något för att skämma bort dig själv? Oavsett tillfälle och skäl har vi flera bra upplevelser som kommer passa perfekt. Här hittar du alla våra fantastiska upplevelser i Västerås!
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 64 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Från 740 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås
Från 2.395 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning i Västerås (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 314 kr 549 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning Västerås (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 549 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Västerås Läs mer om upplevelsen här!
Från 556 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Kampanj -20% Massage
Massage Västerås (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 580 kr 845 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm Västerås (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.875 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Ölprovning Online
Ölprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Kampanj -20% Chokladmassage
Chokladmassage Västerås Läs mer om upplevelsen här!
Från 556 kr 995 kr
Bio och Middag för två
Bio och Middag för två Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Sundsvall, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro
Från 695 kr
Såskurs - Matlagningskurs Online
Såskurs - Matlagningskurs Online Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Just nu visas 18 av 64 upplevelser


Hitta den perfekta avkopplande upplevelsen i Västerås

Ibland behöver man ta hand om sin kropp lite extra och Västerås är helt rätt plats för detta. Här finns en mängd olika spa-upplevelser som låter dig slappna av ordentligt. Hitta en upplevelse där du får chans att rå om dig själv och unna dig eller någon annan en tid för avkoppling. Låt det bli ett avbrott i vardagen där du kan släppa all stress och bara fokusera på att slappna av och må bra. Du kanske vill prova på chokladmassage, ansiktsbehandling, manikyr eller pedikyr. Vi har något som passar alla oavsett vilken typ av spabehandling du vill ha. 

Ge bort en rolig och annorlunda upplevelse i Västerås

Vad som är roligt har olika betydelse för olika personer men här på happy-day.se har vi något som passar för alla. Satsa på en rolig och annorlunda upplevelse, där chansen att du eller någon i din närhet får testa på något helt nytt. Vad sägs om att ta sig fram i Västerås med häst och vagn? Eller du kanske vill utmanas lite mer med att få spaka ett flyg själv? Två oförglömliga och annorlunda upplevelser som definitivt skapar minnen för livet. Om du har chansen borde du testa infraröd bastu, det är väldigt bra för kroppen och gör dig piggare och hjälper kroppen att detoxa. 

Fantastiska sevärdheter i Västerås

Gurkstaden Västerås erbjuder något för alla smaker och åldrar, här finns förutom alla våra fantastiska upplevelser en uppsjö av sevärdheter och upplevelser du kan upptäcka, helt gratis. Väl värt ett besök är Västerås Domkyrka, denna magnifika byggnad som tros ha stått där i drygt 750 år. Känn historiens vingslag i väggarna och upptäck tusenårig historia. Här hittar du bland annat ett medeltida altarskåp, kung Erik XIVs grav och den alldeles egna Skattkammaren. Är natur mer din melodi framför kyrkor och historia vill vi slå ett slag för Vallby friluftsmuseum. Här kan du ta del av västmanländsk kulturhistoria. Museet har även levande samlingar av växter och djur, fornlämningar och mycket mer som ger oss en uppfattning om hur livet i området varit förut. 

 


Vilken är den bästa upplevelsen i Västerås?

Det beror helt på vem som utför upplevelsen. Den bästa upplevelsen är den som passar mottagaren allra bäst och det skiljer sig ofta från person till person. Somliga föredrar fart och fläkt och andra föredrar lugnare upplevelser. Hitta den som passar dig eller någon i din närhet perfekt så kommer upplevelsen bli som bäst.

Vad kan man göra i Västerås?

Det finns mängder av sevärdheter och upplevelser i Västerås. Frågar man västeråsarna själva skulle nog många rekommendera Vallby Friluftsmuseum och Västerås domkyrka som två sevärdheter man inte får missa. Men listan kan göras lång, kika gärna igenom vårt utbud av upplevelser i Västerås och sätt guldkant på din vistelse i staden vid Mälarens strand.