Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Vinprovning Online

Vinprovning Online

229 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet på utvalda datum Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en person eller flera personer Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1 timme

Lär dig att prova vin som proffsen – vinprovning hemma

Att prova vin går minst lika bra att göra hemma. I onlinekursen Vinprovning hemma får du förslag på viner och guidning av en sommelier. Du kan se det som en kväll med vin och vänner, bara att ni smakar på vinerna utifrån en mall och betygsätter dem. Det blir en lika underhållande som lärorik kväll.
 

 • Lär dig mer om dryckens ursprung, doft, smak och färg
 • Lista med förslag på viner och guidning genom provningen
 • Ett helt unikt sätt att utföra en dryckesprovning

 


Om upplevelsen – Vinprovning Online i hemmet:

Anledningen till att man vill göra en vinprovning kan vara många; en nybörjare kanske vill lära sig uppskatta vinet, för mer erfarna vindrickare kan en vinprovning fungera som ett sätt att hitta djupare nyanser i vinet och lära sig mer om vad som gör att man gillar just ett specifikt vin.

Du kommer i förväg att få en inköpslista skickad till dig på de drycker du behöver ha hemma till provningen. Var noga med att dubbelkolla att just ditt systembolag har dryckerna hemma innan du åker o handlar. 
 

Hur går provningen till?

Provningen börjar med en genomgång av dryckerna och du får lära dig provningens grunder. Provningen kommer att hållas på grundnivå och passar därför alla oavsett tidigare kunskaper. Det kommer finnas mycket att lära på ett underhållande sätt och som ger intresset för drycken helt nya dimensioner. Du kommer att få prova tre till fyra olika sorter och lära dig skillnaden på stil, smak, doft och färg. Du kommer också bli guidad genom tillverkningsprocessen av drycken där provningens sommelier kan bjuda på några intressanta fakta.

En vinprovning kan kosta, men att göra det hemma tar ofta ner priset ett par snäpp och gör hela upplevelsen gemytligare och mer intim. Ett perfekt sätt att umgås med vänner på.


Snabbfakta

 • Guidning och grundkurs i vinet som ni smakar på
 • Tre till fyra viner
 • Ta det i er takt, det ska vara trevligt - inte stressigt
 • Billigare än vinprovning på lokal

   

  Grundläggande tema:
  Här får ni prova både, vitt, rött och rosé i samma provning och lär er om de olika stilarna och tillvägagångssätten när man tillverkar dem och hur man bäst avnjuter de olika sorterna.


  Vitt vin: 
  Här får ni prova 4 olika stilar av vitt vin. Vad är det som avgör om vinet upplevs torrt, sött eller syrligt? Ni lär er om sådant och jämför de olika typerna.


  Rött vin:
  Här är det rött vin i fokus, ni lär er om och provar olika typer av rödvin. Hur gör man för att känna smaken bäst? Ska man snurra glaset eller dofta på det vinet innan ni smakar. Er sommelier lär er allt om hur ni bäst upptäcker det röda vinets aromer.
    

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vinprovning Online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser