Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Välkommen till Helsingborg , där närheten till havet, naturen och Danmark skapar möjligheten att upptäcka fantastiska upplevelser. Här hittar du det 700 år gamla vakttornet Kärnan, som stått sen medeltiden och ett av Sveriges mest omtyckta köpcentrum - Väla. Här har du möjlighet att bland annat testa upplevelser som involverar olika sportbilar och dryckesprovningar. Vi är säkra på att du kommer hitta en upplevelse som passar ju ditt tillfälle!
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 122 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Kampanj -10% Helikoptertur
Helikoptertur Helsingborg (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.166 kr 1.295 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås
Från 2.395 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning i Helsingborg (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 314 kr 549 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 680 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Pistolskytte och Stridsbåt i Skärgården
Från 695 kr
Kampanj -15% Floating
Floating (12) Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 548 kr 645 kr
Kampanj -20% Massage
Massage Helsingborg (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 576 kr 845 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 1.900 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm (12) Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.195 kr
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Just nu visas 18 av 122 upplevelser

Här hittar du de bästa upplevelserna i Helsingborg

Är du ute efter de bästa upplevelserna i Helsingborg? Då har du kommit helt rätt! Här har vi samlat alla möjliga upplevelser som väntar på att du ska upptäcka allt Helsingborg har att erbjuda. Kan det vara att följa med på en häftig helikoptertur över Helsingborg eller kanske ta en lugnare tur bland molnen i en luftballong som lockar dig allra mest? Eller passa på att njuta ordentligt av en avslappnande chokladmassage. Vad än den bästa upplevelsen enligt dig är så har vi garanterat något som passar dig. 

Bjud någon du tycker om på en upplevelse i Helsingborg

Upplev något alldeles särskilt med någon du tycker om, bjud med din partner, kompis eller förälder på en upplevelse och skapa minnen tillsammans. Varför inte bjuda med dig någon du tycker om till en restaurang för att njuta av en riktigt god måltid och varandras trevligt sällskap? Upplevelse Mordgåta med middag sätter extra krydda på kvällen, där ni får hjälpa till att lösa en mordgåta innan en utsökt middag kan avnjutas. Det är ett perfekt sätt att spendera tid tillsammans. Är ni ute efter något ännu mer nervkittlande än en klurig mordgåta har vi en bilupplevelse för er. Ta chansen att provköra en Nissan GT-R, som gör 0-100km/h på 3,5 sekunder! Det är dags att förbereda sig mentalt för det här är en helt underbar, snabb och adrenalinpumpande upplevelse.

Hitta ett presentkort till upplevelser i Helsingborg 

Här på happy-day.se har vi flera roliga, spännande och avslappnande upplevelser som är perfekta att ge bort i present. Vad sägs om att få en helikoptertur över vackra Helsingborg eller att uppleva känslan i att flyga luftballong och uppleva naturen från ovan, kanske att ni flyger över just ditt hus. Mottagaren av upplevelsen kanske är intresserad av en dryckesprovning där hen får lära sig historia om drycken och hur man matchar den till olika rätter på bästa sätt. Kanske att någon av våra mer avslappnande upplevelser lockar mest, som en hot stone massage eller kanske en chokladmassage. Med ett presentkort på en upplevelse från happy-day.se är valmöjligheterna oändliga!

Fler upplevelser och sevärdheter i Helsingborg

I vackra Helsingborg finns det gott om både sevärdheter och upplevelser du kan ta del av helt gratis. Exempelvis kan du besöka Ramlösa Brunnspark, som är en otroligt fin park som gjord för promenader. Ta även chansen att smaka på vattnet från brunnen, beundra de vackra byggnaderna Stora hotellet och det gamla lasarettet eller varför inte mata ankorna i ankdammen. Ett utflyktsmål som passar för hela familjen! På temat vackra och imponerande byggnader kan vi rekommendera ett besök till Sankta Maria Kyrka, som stått stolt sen 1300-talet. Här kan finns ett altarskåp från 1400-talet, minnestavlan över den berömde kompositören Dietrich Buxtehude och silverskatten i sakristians källare. Ett spännande besök till en plats med mängder av historier att berätta. Besöker du Helsingborg på sommartid kan vi rekommendera ett besök till någon av de närliggande stränderna, Råvallar eller Tropical beach. Perfekta för soliga sommardagar.

Vad kan man uppleva i Helsingborg? 

I Helsingborg kan du uppleva det mesta, allt från högtflygande helikopterturer och köra snabba bilar till mysiga restaurangbesök och avkopplande spa upplevelser. Det enda du behöver göra är att fundera ut vilken upplevelse du vill prova först! 

Kan man ta med sig barnen på några upplevelse i Helsingborg?

Absolut, vi har en uppsjö av olika upplevelser för alla åldrar. Vad sägs om ett mysigt biobesök för hela familjen eller en härlig flygtur i en luftballong? I Helsingborg finns något för hela familjen.