Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Hurra för kärleken! Och hurra för billiga bröllopspresenter som både är grymma att ge och som kommer att uppskattas av brudparet en lång tid framöver. För med en upplevelse som present ger du inte bara bort en lyxig gåva inslagen i en presentbox, utan även stunder för brudparet att minnas som deras första i deras liv som gifta.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 123 upplevelser
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Spooky Quest - Stockholm
Från 149 kr
Solve a mystery
Solve a mystery Stockholm
Från 395 kr
Parfotografering
Parfotografering Stockholm
Från 699 kr
Cityquest
Cityquest Stockholm
Från 249 kr
Familjefotografering
Från 799 kr
Whiskyprovning
Whiskyprovning (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad
Från 599 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Gravidfotografering
Från 449 kr
Ölprovning i Mörker
Från 549 kr
Burgarkväll
Burgarkväll Göteborg
Från 239 kr
Quizkväll med mat
Quizkväll med mat Göteborg
Från 239 kr
Romprovning
Romprovning (7) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Gävle, Karlstad
Från 599 kr
Kör Gokart
Kör Gokart (11) Stockholm, Malmö, Uppsala, Karlstad, Lidköping, Uddevalla, Skövde
Från 450 kr
Just nu visas 18 av 123 upplevelser

Tips på prisvärda upplevelse i bröllopspresent

Att gå på bröllop kan lätt bli dyrt. Kläder, skor, boende och eventuella reser kan göra att kostnaderna skenar. Och självklart vill du även ge bröllopsparet en fin gåva som både är minnesvärd, uppskattad och som skapar guldkant i parets liv som gifta. Det behöver inte vara så dyrt som det kanske låter. Vi på happy-day.se har samlat flera billiga upplevelser som är både personlig och vacker att lämna över utan att plånboken behöver eka tomt. Hitta dina favoriter bland vårt breda utbud.

Ett prisvärd alternativ för en lyxigare känsla på presenten är att välja den svarta presentboxen eller varför inte gå helt i Amors anda och välja kärleksboxen med en röd rosett. Love is in the air!

Fynda billiga bröllopspresenter

Glädje, kärlek och värme, bröllopsdagen är fylld av förväntningar när evig kärlek ska firas och parets ska äntligen få säga ja till varandra. Förutom att närvara och bevittna den vackra stunden mellan två människor är det vanligt att gästerna överlåter en lycka till i framtiden-gåva. Fira in kärleken med kärleksfulla gester som varar för evigt. Bjud dem på en härlig dryckesprovning, en fartfylld dag på gokartbanan eller låt de föreviga deras kärlek under en parfotografering. Vi hjälper dig att fynda billiga bröllopspresenter oavsett vilka intressen paret har för att de ska få skapa minnen för resten av deras liv. Låt de testa deras samarbetsförmåga under en dag på äventyrsbanan eller varför inte låta dem upptäcka vår huvudstads skärgård under en båtutflykt?

Digitala upplevelser för smarta bröllopspresenter

Vill du höra en riktigt smart present för att hålla nere kostnaden? Digitala upplevelse! När du väljer en digital upplevelse hos oss kan du samla brudparet, deras närmaste släkt och dig själv för att tillsammans ta del av upplevelsen. För de flesta digitala upplevelser kan ni vara flera personer under samma värdebevis, hur bra? Samla ihop några av gästerna för en kväll där ni ska lösa gåtorna där ledtrådarna finns i ditt vardagsrum. Eller höj spänningen i er stad under en cityquest. Få mer för pengarna med en digital bröllopspresent!

Vad anses som en billig bröllopspresent?

Det beror helt på dig som ska ge gåvan. Utgå ifrån dina förutsättningar när du väljer en present till paret. Det är däremot vanligt att brudparets närmaste släkt och vänner väljer att lägga något mer än vad andra gäster väljer att göra.

Hur hittar man billiga bröllopspresenter?

För att hjälpa dig att gitta billiga bröllopspresenter har vi samlat alla favoriter under 1.000 kr. Ett tips för att betala en mindre summa och fortfarande få en magisk upplevelse är att gå ihop med vänner och släkt till en gemensam present.