Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Bröllopsdagen är en speciell dag. Oavsett om du firar 1 år, 10 år eller 40 år som gifta är klassiska bröllopspresenter i forma av en upplevelse ett fantastiskt sätt att skämma bort varandra. Spabehandlingar, helikopterturer eller äventyrliga upplevelser - beskriv er kärlek med en upplevelse. Välj att få värdebeviset levererad i vår kärleksbox för en extra romantisk känsla!
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 368 upplevelser
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 1.195 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Just nu visas 18 av 368 upplevelser

Tips på klassiska bröllopspresenter

Att hitta rätt present till brudparet kan vara svårt. Men med en klassisk upplevelsepresent träffar du sällan fel. Att ge en upplevelse som gåva är att ge bort ett tillfälle för paret att skapa magiska minnen tillsammans som de kommer kunna bära med sig för resten av deras liv. Är du osäker på vad just paret som du ska uppvakta skulle uppskatta kan du alltid välja ett säkert kort med ett presentkort. Då har kan de själva välja bland hundratals upplevelser från oss på happy-day.se. En upplevelsepresens skapar inte bara magiska minnen, de är även personlig och roliga att ge.

Högt flygande upplevelser - en klassiker

Efter flera månader av planering och stress inför bröllopet som otaliga vänder in på väderappen förtjänar brudparet en upplevelse där hektiska dagar och vardagsstressen befinner sig långt under de. Två vanliga bröllopsgåvor är en helikoptertur över en av Sveriges städer och en romantiska luftballongstur - ett äventyr högt över både husfasader och trädkronor. Under de här två högt flygande upplevelserna består det klassiska magpirret inte bara kärleksfjärilar utan en gnutta adrenalin också.

Presenter som funkar i alla väder

Regn, åska och blåst är tre väderslag som inte står med på gästlistan för ditt bröllop och inte heller på någon av era kommande bröllopsdagar. Många drömmer vi om den perfekta dagen där solen strålar och alla planer går som planerat. Men något du inte kan styra över är just vädret. Så för att vara säker på att ni ska få chansen att föreviga er bröllopsdag med en härlig minnen och inte dystert väder, välj en gåva som är oberoende av väder.

Glas i olika former, årgångsviner och vackra smycken är tre klassiska presenter att på bröllopsdagen. Men istället för att ge en färdig sak, låt de själva få testa på att göra det från grunden! Med en dag i glashyttan får du lära dig allt om hantverket bakom ett glasverk. Från den glödheta massan som med hjälp av den flera 100 år gamla tekniken slutligen resulterar i ditt alldeles egna glasverk. Eller testa på att brygga din egna dryck och skapa dina egna smycken. Inte nog med att du får dagen föreviga i minnet av skålen, din egna dryck eller det färdiga smycket så får du en dag tillsammans med din älskling. Ge en klassisk bröllopspresent - fast med en tvist!

Vad är en klassisk bröllopspresent?

Det är vanligt att ge en luftballongstur, en helikoptertur eller en dag på racingbanan som bröllopsgåva till brudparet. Då får de chansen att göra något tillsammans som är både unikt och överraskande - två bra egenskaper för en minnesvärd upplevelse.