Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Om du letar efter studentpresenter till honom att köpa online så ha du hamnat rätt. Briljera med riktigt bra presenter till killen som tagit studenten. Vi på happy-day.se har den perfekta, personliga och minnesvärda upplevelsepresenten. Kanske är det skytte med gevär och pistol, köra en supersportbil eller att få hoppa fallskärm som lockar mest? Låt studentpresenterna till honom bli början på vuxenlivet.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 324 upplevelser
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 995 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-15%
Massage
Massage (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 718 kr 845 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 2.195 kr
Just nu visas 18 av 324 upplevelser

 

Magiska upplevelser i studentpresent till honom

Det är inte för inget man sjunger om studentens lyckliga dagar - studenten är en stund i livet som många förknippar till en av de bästa. Flaggorna vajar i topp, sommaren gläntar för dörren med vackert väder och nattbad under ljusare nätter. För våra blivande studenter är förväntningarna höga på det nya självständiga livet efter den här festliga högtiden. För att visa din uppskattning när du köper studentpresenter till honom försökt att komma på om han berättat om sina drömmar och mål för dig. Kommenterade han den där sportbilen som kör förbi er i somras eller är det han som alltid leker spion efter att ha sett den senaste Bond filmen? Börja där, kanske är det en helikoptertur, racingupplevelse eller gevär- och skytte som är den rätta gåvan till honom? Ge bort presenter som skapar flera oförglömliga minnen till han i din närhet som tar studenten i år!

Tips på studentpresent till kille

Att hitta rätt present till killen som tar studenten är svårt, vi vet. Porslin, glas, en stekpanna - tråkigt. Chansa inte och ge något som du tror han blir glad över men som i själva verket kommer att hamna på vinden. Att ge en upplevelse är att ge minnen som han kommer kunna bära med sig för hela sitt liv och stunder att fortsätta fira sin examen. Ett tips är att håll öronen öppna redan ett år innan han tar studenten, om inte tidigare, för att veta vad han vill göra men aldrig kommit sig för själv. För de bästa upplevelsepresenterna hittar du när du vet vad han faktiskt vill göra. Vi har samlat tips för att du enklare ska hitta inte bara en personlig, uppskattad och bra present, utan en som även skapa oförglömliga stunder!

Rolig studentpresent kille

Välj något utöver det vanliga, välj en riktigt rolig studentpresent som aldrig kommer att glömmas bort. Gevär- och pistolskytte, luftballongsturer eller fallskärmshoppning är helt unika upplevelser som han kommer att prata om under en lång tid framöver. Det är upplevelser som inte bara är roliga att ge, de fortsätter att skapa stunder för honom att fira. Passa på att ge en upplevelse som ni kan göra tillsammans, men glöm inte att det är han som står i centrum denna dag. Kanske delar ni intresset kring motorer eller behöver kvalitetstid bara ni två samtidigt som ni får lära er mer om vinets värld. En rolig studentpresent får honom att kasta studentmössan högt, hoppa av glädje och tjuta i visselpipan runt hans hals. Ett vinnande koncept helt enkelt!

Billig studentpresent kille

Vad är bättre än en upplevelse i studentpresent? Billiga upplevelsepresenter! En riktigt bra present är en som uppskattas av han som tar emot den, inte vad som står på prislappen. Kluriga gåtor under en Room Escape, spännande äventyr på höghöjdsbanan eller en trevlig dryckesprovning för en rolig stund tillsammans - allt under 600 kr. Oavsett om det är grannkillen, brorsan eller din son som tar studenten kommer han att bli glad för att just den presenten du lämnar över, den är från dig och ingen annan.