Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer
Bio och Meny för två

Bio och Snacks för två

399 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Bokningen av biobesöket sker efter köpet enligt anvisningarna i värdebeviset. Orter Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige. Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En film för två personer

Överraska någon med ett härligt biobesök för två!

Ett biobesök är ett ypperligt sätt att bryta av vardagen med. Ta en paus från vardagsstressen och sjunk ner i en mjuk biofåtölj tillsammans med en vän och låt er svepas med in i filmens magiska värld. Den här upplevelsen tar hand om hela biobesöket med ett presentkort på både biobiljett och bio-meny. Allt ni behöver fundera på är vilken film ni ska se just idag.
 

  • Två personer får ett presentkort som inkluderar bio med varsin meny popcorn och läsk
  • Ni kan välja bland alla filmer, alla dagar i veckan
  • Sjunk ner i biostolen och tas med på ett äventyr


Om Upplevelsen - Bio och Snacks för två:

Film är bäst på bio, det tror vi dom allra flesta är överens om. Känslan när ljuset i biosalongen släcks ner och den ikoniska nedräkningen börjar i kombination med popcorndoften som hör biobesöket till är oslagbart. Med ett presentkort på bio har ni verkligen något mysigt att se fram emot. Att biofilm och en popcornmeny är en oslagbar kombination är lika självklart för oss som Tom Cruise som Maverick är i Top Gun eller det ikoniska lyftet i slutscenen i Dirty Dancing.

Haffa tag i bästisen, syskonet, föräldern, eller din partner i kärlek, och se fram emot en riktigt trevlig upplevelse tillsammans. Förutom filmen så inkluderar denna upplevelse även en bio-meny för två, med varsin popcorn och läsk. Din största utmaning blir att välja vem du vill ha med dig och vilken film ni ska se. 


 

Biobesök och vaccinationspass

Fr.om. 1 december måste alla i sällskapet som är 18 år eller äldre måste kunna visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid besök på bio.

Är det säkert att gå på bio nu i och med pandemin?

Filmstaden har självklart vidtagit åtgärder för att göra ditt biobesök så säkert som möjligt. Antalet bokningsbara platser i varje salong har minskats för att möjliggöra med avstånd mellan varje sällskap. Utökad städning i lokalerna samt digital hantering av biljetterna för att minska smittspridningen. Tillsammans hjälps både besökare och personal åt för att ert biobesök ska bli så säkert som möjligt.

Vilken snacksmeny ingår i upplevelsen?

I upplevelsen ingår en mellan popcorn och en mellan läsk till ditt biobesök.

Fungerar mitt presentkort på bio hos Filmstaden?

Absolut! Vi hjälper dig att boka film och platser på någon av samtliga av Filmstadens biografer runt om i landet. Utöver Filmstaden är presentkortet också giltigt på Svenska Bio och Cinema Scenens biografer. Bokning sker efter köpet, följ bara anvisningarna i presentkortet!
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bio och Snacks för två
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.020 kr 1.200 kr
Kampanj
-20%
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 600 kr 750 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr
Bio och Middag för två
Bio och Middag för två Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Sundsvall, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro
Från 695 kr