Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Bio och snacks för två +
Kampanj
-25%

Bio och snacks för två +

449 kr 599 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
 • Bio och snacks för två +
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Gävle, Västerås, Helsingborg, Luleå, Umeå, Karlstad, Jönköping, Örebro, Växjö, Lund, Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Halmstad, Hudiksvall, Härnösand, Höllviken, Kalmar, Karlskrona, Katrineholm, Kristianstad, Kungsbacka, Köping, Landskrona, Mariestad, Mjölby, Mora, Motala, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Strängnäs, Sälen, Söderhamn, Trelleborg, Uddevalla, Varberg, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Ystad, Örnsköldsvik, Östersund Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Viktig information Bokningen av biobesöket sker efter köpet enligt anvisningarna i värdebeviset. Tänk på att boka i god tid innan biobesöket.

Överraska någon du tycker om med ett biobesök för två med snacks

Ett biobesök är ett ypperligt sätt att bryta av vardagen med. Ta en paus från vardagsstressen och sjunk ner i en mjuk biofåtölj och låt dig svepas med in i filmens magiska värld. Med den här upplevelsen får du ett presentkort som tar hand om hela biobesöket med både biobiljett och biomeny för två.


 • Ett presentkort där presentmottagaren får välja mellan två biobiljetter med biomenyer hos Filmstaden eller ett digitalt spel
 • Välj bland alla filmer, alla dagar i veckan
 • Sjunk ner i biostolen och tas med på ett äventyr


Om upplevelsen - Bio och snacks för två - upplevelsepaket: 

Film är bäst på bio, det tror vi de allra flesta är överens om. Känslan är oslagbar när ljuset i biosalongen släcks, popcorndoften sprider sig och den ikoniska nedräkningen börjar. En bioupplevelse är perfekt för alla filmälskare och hos Filmstaden hittar du alltid de senaste filmerna. Med den här upplevelsen kan du använda presentkortet för att gå på bio med popcorn och dryck i handen eller lös in det mot det digitala spelet där din uppgift är att lösa ett mordmysterium. Oavsett får du verkligen något mysigt att se fram emot tillsammans med någon du tycker om.

Om du väljer att lösa in ditt värdebevis mot två biobiljetter och två snacks-menyer får du se framemot en kväll framför bioduken tillsammans med någon du tycker om. Koderna är giltiga på alla filmvisningar hos Filmstaden, Cinemascenen och Svenska bio. Att en biofilm med en biomeny är en oslagbar kombination är lika självklart för oss som att Tom Cruise är Maverick i Top Gun eller det ikoniska lyftet i slutscenen i Dirty Dancing. Så haffa tag i bästisen, syskonet, föräldern eller din partner i kärlek för ett härligt biobesök. Glöm inte att lösa in biomenyerna med popcorn och läsk i biokiosken.

Väljer du att lösa in ditt värdebevis mot Lös mordmysterium digitalt får du tillgång till spelet som sätter din lösningsförmåga på prov. Det virtuella mordet sätter skräck i staden och alla förlitar sig på att du ska lösa fallet och sätta fast mördaren som härjar fritt. Med hjälp av din mobil tar du dig runt på gatorna i din stad för att intervjua virtuella vittnen och leta efter ledtrådar som tar dig steget närmare att lösa mordgåtan.


i Bio och snacks för två + ingår

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Läs mer
Lös mordmysterium - virtuellt
Lös mordmysterium - virtuellt Läs mer

Vad ingår i en biomeny?

Biomenyn består av en mellan popcorn och en 50 cl dryck. Biomenyerna visar du upp i biokiosken när du ska gå på din valda visning. 

Fungerar mitt presentkort på bio hos Filmstaden?

Absolut! Presentkortet gäller på samtliga Filmstadens biografer runt om i landet. Utöver Filmstaden är presentkortet också giltigt på Svenska Bio och Cinema Scenens biografer. Men tänk på att värdebeviset inte gäller för VIP, IMAX eller PLUS-biljetter.Bokning sker efter köpet, följ bara anvisningarna i presentkortet!

Kan jag boka in flera personer till biobesöket än två?

Ja, det går bra. Det går att lägga till flera biobiljetter med bio-menyer i efterhand om ni önskar att gå flera personer än två personer på biovisningen. 

Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bio och snacks för två +
Dela din upplevelse