Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
50 års dagen är nådd och du eller någon i din närhet är officiellt halvvägs till 100. Något som självklart bör firas med pompa och ståt! Eller om födelsedagsbarnet så önskar diskret och nedtonat. Oavsett hur jubilaren önskar att fira sin dag är en upplevelse en perfekt present för att uppmärksamma den speciella dagen. Unna den nyblivne 50 åringen något som personen verkligen drömt om att få uppleva, att köra en riktigt snabb bil eller njuta av utsikten från korgen på en luftballong. Satsa på en upplevelsepresent som 50 årspresent från happy-day.se!
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 368 upplevelser
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 1.195 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Just nu visas 18 av 368 upplevelser


50 års presenten som du minns

Plötsligt händer det - ett 50 årsfirande står för dörren och dit vill man ju inte komma tomhänt! En födelsedag är alltid ett bra tillfälle att visa sin uppskattning till någon i din närhet och extra mycket så vid en milstolpe som 50. En upplevelse är mer än bara en present, det är ett minne för livet. Så passa på att visa din uppskattning och kärlek till din vän som fyller 50 och ge bort en riktigt bra upplevelse som present! 

En utmanande 50 års present till en vän

Visa din uppskattning genom att ge en minnesvärd upplevelse i 50 års present. Det kan vara något utmanande eller avkopplande. Det är du som bestämmer och här på happy-day.se kan du hitta det mesta. Utmana din vän med ett fallskärmshopp, skärmflygning eller gokart. Låt hen koppla av med en djupgående massage, en tur i luftballong med otrolig vy eller en mysig middag för två.

En 50 års present till pappa som utmanar smaklökarna

Unna far din en provning i 50 års present och ge honom en kväll han sent kommer glömma. Här på happy-day.se erbjuder vi flera olika sorters provningar som exempel öl, whisky, choklad, vin och snus. Om du vill ge bort en riktigt unik smakupplevelse rekommenderar vi upplevelsen som inkluderar ett besök på ICEBAR Stockholm följt av middag på restaurang Lykke. Det blir en oförglömlig kväll för alla sinnen. En annan upplevelse som alltid går hem är en massage, att få kroppen knådad så man känner sig som en ny människa efteråt. 

Ge mamma en kärleksfull 50 års present

När mamma fyller 50 år kan du passa på att ge henne en upplevelse hon alltid drömt om att få uppleva. Kanske har hon drömt om att få se staden från ovan i en luftballong eller helikopter, önskar att få njuta av en lyxig hotellövernattning eller ge sig ut på en skärgårdstur med middag. Eller så är hon lite mer äventyrligt lagd och vill prova något som ger en adrenalinkick, exempelvis att få köra världens snabbaste bil, åka på RIB-safari eller testa på gevär och pistolskytte. Bara fantasin sätter gränserna för en upplevelsepresent från happy-day.se 


Vad kan man ge någon i 50 årspresent?

En upplevelse är en perfekt 50 årspresent om du frågar oss. Ge jubilaren chansen att pricka av något från sin bucketlist med en härlig upplevelse, ibland behöver man en extra push för att våga prova något nytt. 

Vad ger man en kvinna som fyller 50 år? 

En present bör alltid vara personlig och vara anpassad till mottagaren. Det visar att du tänkt till och verkligen funderat på din present. En upplevelse från happy-day.se uppfyller båda dessa punkter och är dessutom en väldigt uppskattad present att få! Fråga dig själv vad den nyblivne 50 åringen skulle bli riktigt överraskad och framför allt glad för och hitta en upplevelse som matcher just detta!