Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Top Gear Racetrack
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day

Top Gear Racetrack

(5st omdömen) Läs alla
4.948 kr 10.995 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
 • Top Gear Racetrack
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Körkort och nykterhet är naturligtvis krav. Bakgrundskontroll av samtliga deltagare genomförs i samband med bokningen. Åldersgräns 18 år. Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet Cirka halvdag beroende på antal deltagare Orter Mantorp Park (Linköping), Knutstorp (Helsingborg), Anderstorp, Mittsverigebanan (Härnösand), Arlanda (Stockholm)

Upplev en magisk känsla av att köra fyra unika Supersportbilar på bana och landsväg

Drömmer du om att köra en supersportbil? Nu har du chansen att köra fyra stycken unika supersportbilar på både bana och landsväg - under en och samma dag! Det här är en perfekt upplevelse för dig som älskar bilar eller bara vill leva livet fullt ut för en dag!

 • Provkörning av fyra unika supersportbilar - under en och samma dag.
 • Totalt cirka 15 km vägkörning och 10 minuters bankörning med varje bil i sann Top Gear anda.
 • En fantastisk adrenalinkick och dröm som går i uppfyllelse.

   

Om upplevelsen - Top Gear Racetrack:

Dagen inleds med en säkerhetsgenomgång och en presentation av bilarna som du kommer att få köra. Instruktörerna ger även tips i körteknik på både väg och bana. Och när alla deltagarna är redo är det dags att ta plats bakom ratten på en av de fyra supersportbilarna. De pulserande motorerna väcks till liv och adrenalinet stiger i takt med accelerationen när du lägger foten på gasen.

Ni rullar ut från samlingsplatsen och startar er roadtrip som leder er in på en härlig slinga av fantastiska landsvägar där ni byter bil efter att ni kört 15 km vardera. Du turas om med de andra deltagarna om att köra de fyra olika bilarna.

Efter att landsvägskörningen är genomförd så är det dags för bankörning med varje bil. Under 10 minuter får du uppleva känslan av att verkligen få trycka ner gaspedalen och uppleva varje bil fullt ut. Banorna som används under upplevelsen är både snabba och tekniska. Top Gear är en riktigt höjdare för den som gillar snabba bilar, motorsport och vill göra något helt unikt som blir ett minne för livet.

Sportbilar som används:

 • Porsche GT4 RS - Det är få som får den unika möjligheten att köra just en GT4 RS då utbudet är begränsat på marknaden. Med Caymans chassi och en motor från GT3 RS på 500 hk är den här bilen unik i sitt slag. Helt enkelt en dröm för alla bilsportsälskare! Bilen är utrustad med racingpaket som innehåller både skalstolar, 5 punktsbälten och säkerhetsbur, allt för en maximal säkerhet och racekänsla.

 • Ferrari F8 Tributo - Är en av Ferrari senaste modeller och happy-day.se är det enda företaget som erbjuder modellen för körupplevelser i Sverige.  Modellen är en hyllning till den kraftfullaste V8-motorn i Ferraris historia med 720 hästkrafter och en toppfart på över 340 km/h.

  Den här superbilen har också grymt bra acceleration, och gör 0-100 km/h på knappa 2.9 sekunder. Den aerodynamiska designen, inspirerad av den legendariska ferrari F40 och avancerade chassit ger en körglädje som få bilar kan matcha. Upplev känslan av F1-teknik när du får testa den här unika supersportbilen på racingbana.

 • Mercedes AMG GT R - En värstingbil med prestanda med hög motorsportkänsla och utrustning. V8-dubbelturbo och en toppfart på 312 km/h som gör den till den ultimata supersportbilen. Upplev V8-motorns fulla effekt med Mercedes AMG GT R. Bilen är utrustad med trackpack som innehåller både skalstolar, 5 punktsbälten och säkerhetsbur.

 • Audi RS6 C8 - Här är supersportbilen som är diskret designad för att skapa både komfort och den ultimata sportbilskänslan. Med bilens maffiga prestanda från V8-motorn som producerar 600 hk gör den ingen besviken. Audis motorsport DNA kommer väl fram i den här bilen och den har testats otaliga varv på Nurburgring för att ta fram de bästa inställningarna och känslan i bilen. 

 • Porsche 911 (992) Turbo S - Porsches nya 911 (992) Turbo S med boxermotor producerar makalösa 650 hk och med hjälp av fyrhjulsdriften tar dig från 0-100 km/h på dryga 2,4 sekunder och 0-200 på 8 sekunder. Just den här bilen är också utrustad med sportchassi och aerodynamik paket-Sport Design som syns både in och utvändigt och lyfter sportbilsupplevelsen utöver det vanliga. Ett kraftpaket som bjuder på flera egenskaper som gör den till världens snabbaste bil.

Racingbanorna vi kör på: 

Testbana nära Arlanda - En av Sveriges mest moderna testbanor, som är väldigt unik med sin närhet till centrala Stockholm. Här sträcker sig ett varv över 1400 meter och innehåller en mångfald av utmanande svängar, från hårnålssvängar till höghastighetskurvor.

Mantorp Park - Denna bana är känd för sin snabbhet och långa, svepande kurvor, med en totallängd av 2106 meter. Den ligger strax utanför Linköping, i området Mantorp, och rymmer flera välkända kurvor såsom “Parisen” och “Mjölbykurvan”

Knutstorp - Ring knutstorp är en av det mest uppskattade motorsportsanläggningarna i Sverige. Med en imponerande bana som sträcker sig över 2000 meter, och är välkänd för sina utmanande och tekniskt krävande layout.

Anderstorp Raceway - Scandinavian Raceway som den också är känd som, är en historisk racingbana som har varit värd för både MotoGP och Formel 1 med förare som Ronny Peterson, Niki Lauda och Emerson Fittipaldi. Banan som är 4025 meter är väldigt snabb och känd för sina raksträckor och utmanande kurvor.

Mittsverigebanan - Mittsverigebanan, med sina imponerande 1980 meter i längd, är en av Sveriges mest fascinerande racinganläggningar. Banan är berömd för sina utmanande kurvor och långa raksträckor. Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Top Gear Racetrack
Oliver Jergard Riktigt rolig upplevelse! Skitrolig dag och fick köra många roliga bilar, bra uppdelning att man fick köra på både landsväg och bana, mycket körning.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +6
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv
(2) +7
Det är en otrolig frihetskänsla när du testar att spaka flyget tillsammans med en erfaren pilot högt bland molnen.
Från 1.799 kr 2.399 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar
(3) +39
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 2.307 kr 3.295 kr
Läs mer