Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans   Läs mer
Hurra, hurra, hurra! Säg grattis till studenten med en upplevelsepresent till tjejen som lämnar gymnasiet och officiellt tar steget ut i vuxenlivet. En dag på relaxavdelningen, en helikoptertur eller en otrolig matupplevelse - vi har samla de bästa studentpresenterna till henne!
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 297 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Östersund
Från 1.271 kr 1.495 kr
Presentkort Online
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby
Från 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 429 kr
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö
Från 645 kr
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 795 kr
Massage
Massage (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 845 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 2.195 kr
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 895 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm (12) Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.195 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Just nu visas 18 av 297 upplevelser

Presenttipsen till studenten för henne

Är du ute efter studentpresenter till henne? Då passar det utmärkt med en upplevelse från oss på happy-day.se. Upplevelser är både en personlig och minnesvärd present. Varje student drömmer om att äntligen få ha den efterlängtade champagnefrukosten, springa ut, möta vänner och familj, mottaga hyllningar och lyckönskningar för framtiden samt den stora avslutande studentfesten. Att åka på ett lastbilsflak eller traktorkärra för att höra den dunkande musiken och samtidigt sjunga med i traditionella låtar som ”Jag har tagit studenten”. Att hitta den perfekta studentpresenten till en tjej är inte det lättaste men kanske skulle den nyblivna studenten njuta av en avkopplande upplevelse efter allt firande? Hänga en stund i en relaxavdelning, äta en trevlig middag eller kanske testa på något mer fartfyllt som en skärmflygning. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vilken upplevelse du ger bort.

Roliga studentpresenter till tjejen

Letar du efter en rolig present att ge till tjejen som tar studenten har du hittat rätt. Vi på happy-day.se har samlat flera roliga, personliga och unika presenter. Vad sägs om att ge en dag på skyttebanan eller varför inte framför ratten på en supersportbil som hon kommer kunna glödjas åt en lång tid framöver? Att ge stunder till för skratt är aldrig en dålig present. Det är även de roliga stunderna som kommer skapa minnen för livet. Hitta även på roliga sätt att överlämna gåvan. Lägg presentboxen i ett fin bukett eller vad är mer klassiskt än att hänga presenter runt halsen? Sätt fast ett fint snöre runt presentboxen och låt upplevelsepresenten hänga runt hennes hals när hon firar in studenten.

Billiga studentpresenter - upplevelser att ge till tjejen

En lyxig kväll i ölets tecken, en avkopplande spabehandling eller en exklusiv chokladprovning i världsklass, oavsett av vad det du vill ge till henne hittar du otaliga upplevelser hos oss och det under 600 kronor. I vårt sortiment hittar du billiga upplevelser att ge i studentpresent till tjejen som avklarat flera år bakom skolbänken och som nu är påväg ut i vuxenlivet. Ge henne ett tillfälle att samla vuxenpoäng med en vinprovning eller ett tillfälle att bocka av en sak på hennes Bucket list när hon får prova på att dyka under vattenytan.