Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Bio för två +
Kampanj
-25%

Bio för två +

277 kr 369 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
 • Bio för två +
 • Bio för två +
 • Bio för två +
 • Bio för två +
 • Bio för två +
 • Bio för två +
 • Bio för två +
 • Bio för två +
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Norrköping, Gävle, Västerås, Helsingborg, Luleå, Umeå, Karlstad, Jönköping, Örebro, Växjö, Lund, Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Halmstad, Hudiksvall, Härnösand, Höllviken, Kalmar, Karlskrona, Katrineholm, Kristianstad, Kungsbacka, Köping, Landskrona, Mariestad, Mjölby, Mora, Motala, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Strängnäs, Sälen, Söderhamn, Trelleborg, Uddevalla, Varberg, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Värnamo, Västervik, Ystad, Örnsköldsvik, Östersund Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Viktig information Bokningen av biobesöket sker efter köpet enligt anvisningarna i värdebeviset. Tänk på att boka i god tid innan biobesöket.

Satsa på ett presentkort hos Filmstaden. Upplevelsepaketet med Bio för två

Att film är bäst på bio är sen gammalt. Ta chansen att bjuda någon du tycker om på ett filmäventyr tillsammans i biomörkret. Lämna verkligheten för en timme eller två och låt er svepas med till en annan värld. 


 • Ett presentkort där presentmottagaren får välja mellan två biobiljetter hos Filmstaden eller ett spännande virtuellt spel
 • Välj bland alla filmer, alla dagar i veckan
 • Fly vardagen en stund i ett filmiskt äventyr


Om upplevelsen - Bio för två - upplevelsepaket: 

Film upplevs bäst från en biostol. Där äventyret spelas upp på en stor filmduk och ljudet av högsta kvalitet omger dig i en av Filmstadens biosalonger. Ingenstans är film så bra som den är på bio. Känslan när man sjunker ner i den mjuka biostolen och gör sig redo att besöka en helt annan värld för ett tag är svårslagen. 

Det enda som möjligtvis kan vara bättre än att gå på bio är väl ändå att gå på bio tillsammans med någon man tycker om? Det är precis vad du kan göra med den här upplevelsen. När du väljer det här presentkortet får du dina biobiljetter till din mejl för att enkelt boka in valfri film hos Filmstaden, Cinemascenen och Svenska bio eller tillgång till det virtuella spelet HomeQuest.

Om du väljer att lösa in värdebeviset till biobiljetter får du ett presentkort på två biobiljetter som du använder på filmstaden.se för att boka in dig på en av alla aktuella filmvisningar, oavsett dag i veckan. Sätt dig bekvämt och låt dig tas med på ett filmäventyr tillsammans med någon du tycker om. Känn spänningen i en thriller, skratta högt under en komedi eller gråt under en känslosam dramafilm. Det enda ni behöver bestämma är vilken av alla fantastiska biofilmer ni ska se just idag.

Lös in ditt värdebevis mot det spännande digitala spelet HomeQuest där ledtrådar ska hittas och mysterium lösas - allt direkt från ditt vardagsrum. Tillsammans ska ni hjälpa människorna från korruption, våld och maktmissbruk som har skapats efter att regeringen manipulerat alla sensorer i hemmen så att de avläser allas personliga uppgifter. 


i Bio för två + ingår

Bio för två
Bio för två Läs mer
HomeQuest
HomeQuest Läs mer

Fungerar mitt presentkort på bio hos Filmstaden?

Absolut! Biljetterna fungerar på samtliga av Filmstadens biografer runt om i landet. Utöver Filmstaden är presentkortet också giltigt på Svenska Bio och Cinema Scenens biografer. Men tänk på att värdebeviset inte gäller för VIP, IMAX eller PLUS-biljetter. Bokning sker efter köpet, följ bara anvisningarna i presentkortet!

Kan jag boka in mitt biobesök när som helst?

Ja, du kan välja att boka in din bio när som helst på dygnet.

Går det att boka in platser för rullstol med presentkortet på Filmstaden?

Ja, det går att boka in platserna för rullstol i biografen med presentkortet för bio. 

Kan jag boka in flera personer till biobesöket än två?

Absolut! Du väljer då att köpa till flera värdebevis vid köptillfället för att sedan kunna boka in flera personer på biovisningen. Det går även bra att köpa till biljetter i efterhand.

Kan jag som företag köpa filmstadens företagsbiljetter?

Filmstadens företagsbiljetter är en populär gåva att ge till anställda, kunder och partners. Om du är ute efter att köpa ett presentkort på biobiljetter som företag får du en kontaktperson hos oss som hjälper dig med ditt köp. Du kan välja att få presentkorten levererad i en fin presentask eller med digital leverans. Då skickas gåvan direkt till alla mottagarens mejl. Vid större leveranser ser vi även till att er företagslogotyp trycks på presentkortet för att du ska kunna ge en fin gåva - enkelt, smidigt och personlig.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Bio för två +
Dela din upplevelse