Bio för två

Bio för två

st Alla orter - För två
249,00 kr
 • Presentbox ingår 
 • 1-3 dagars leveranstid
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Orter:
Alingsås, Borlänge, Borås, Eskilstuna, Falun, Halmstad, Härnösand, Kalmar, Karlskrona, Kristianstad, Köping, Mariestad, Mjölby, Mora, Motala, Norrtälje, Nyköping, Skara, Skellefteå, Skövde, Stockholm, Sälen, Uddevalla, Vetlanda, Visby, Vänersborg, Västervik, Örnsköldsvik, Östersund, Katrineholm, Strängnäs, Ystad, Hudiksvall, Söderhamn, Gävle, Göteborg, Helsingborg Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö, Örebro
Antal deltagare
Upplevelsen är för två personer
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
Året om
Varaktighet
En film för två personer
Viktig information
Vi hjälper dig mer bokningen om så önskas. Gäller på samtliga SF Biografer

Finns på följande orter

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Valet gör du i kassan. Inget av alternativen kostar något extra. Bra va?

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år. Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Det bästa med att gå på bio - att umgås med någon du tycker om

Håller du med om att det alltid finns en anledning att gå på bio? Det är speciell känsla att sätta sig tillrätta i biostolen och känna förväntningarna inför en riktigt bra film. Oavsett om du gillar fartfylld action, feelgood komedier eller fängslande och romantiska kärleksfilmer så finns det något för dig. Ta med dig en person du tycker om och välj en biofilm tillsammans.
 

 • Ett biobesök för två personer på Valfri SF biograf
 • Välj valfri film vilken dag i veckan du önskar
 • Skön avkoppling i vardagen

   


Om upplevelsen - Bio för två

Luta dig tillbaka i biostolen och låt ögonen vänja sig till den stora duken och biomörkret i salongen. Om du vill hålla ditt sällskap i handen, skratta gott, eller bara slappna av en stund så har du hamnat rätt. Det är en härlig känsla när filmen tar över och ni kan släppa vardagen en liten stund. 

Vi hjälper er självklart med bokningen av biobesöket om så önskas, vilket är del i upplevelsen. Observera att när bokningen är genomförd skickar vi ut ett mail eller sms med en bekräftelse som används för att checka in på din lokala biosalong.

 

Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev