Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Stockholm, den största staden i Sverige och även den stad med flest invånare. Utbudet av upplevelser i Stockholm är stort och vårt mål är att det ska finnas en upplevelse för alla smaker. Oavsett om du vill köra Lamborghini eller gå på en klassisk vinprovning i gamla stan så har vi något för dig. Välkommen till Stockholm – Sveriges huvudstad och största upplevelsestad.
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 210 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Kampanj -10% Helikoptertur
Helikoptertur i Stockholm (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.166 kr 1.295 kr
Kampanj -25% Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte Stockholm (7) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.496 kr 1.995 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning Stockholm för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 895 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås
Från 2.395 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning i Stockholm (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 314 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Icebar och Middag för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning Stockholm (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 599 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag Stockholm (13) Läs mer om upplevelsen här!
Från 716 kr 895 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm Läs mer om upplevelsen här!
Från 476 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Pistolskytte och Stridsbåt i Skärgården
Från 695 kr
Kampanj -55% Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 245 kr 545 kr
Kampanj -15% Floating
Floating Stockholm (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 506 kr 645 kr
Kampanj -20% Massage
Massage Stockholm (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 636 kr 845 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm Stockholm (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.875 kr
Just nu visas 18 av 210 upplevelser


Ett magiskt utbud med upplevelser i Stockholm

Välkommen till Stockholm - Sveriges huvudstad och största upplevelsestad. Här har vi samlat alla upplevelser du kan uppleva i Stockholmsstad och vi på happy-day.se hoppas du kommer hitta den rätta upplevelsen för just ditt specifika tillfälle.

Roliga upplevelser i Stockholm

Är du ute efter en annorlunda, rolig och minnesvärd upplevelse i Stockholm? Antingen en upplevelse för dig själv eller en upplevelse du kan ge bort i present till någon du tycker om? Kanske är du på jakt efter en upplevelse som har lite spänning, lite fart och är minnesvärd? Då har du hittat rätt! I Stockholm hittar du upplevelser mellan himmel och jord. Utmana dig själv och dina vänner med att köra Buggy på en terrängbana. Testa era nerver med en spökvandring i Gamla stan eller varför inte njuta av vår vackra huvudstad från ovan i en helikopter eller luftballong? Valmöjligheterna är oändliga och det enda frågan som kvarstår är, vilken upplevelse ska du testa härnäst?

Hitta den perfekta upplevelsen för två i Stockholm

En upplevelse är ett minne för livet, ett minne du kommer titta tillbaka på med glädje. Och man säger att delad glädje är dubbel glädje. Ta med någon du tycker om på en upplevelse och skapa minnen för livet tillsammans. Vi har upplevelser för alla tillfällen och smaker! 

Pulshöjande upplevelser i Stockholm för två

Vad sägs om att se vår vackra huvudstad från ovan? En helikoptertur över Stockholm är något utöver det vanliga och en av våra absolut populäraste upplevelser. Ta med dig någon du tycker om och se Stockholm på ett helt nytt sätt.
Är du ute efter ännu mer adrenalin kanske en tur ut i skärgården ombord en stridsbåt till en ö för att testa på pistolskytte i ett bergrum är mer er melodi? Det är en unik upplevelse som definitivt blir ett minne för livet. 

Upplev avkoppling tillsammans i Stockholm

Finns det något lyxigare och mer avslappnande än en hel relaxavdelning bara för er? Det kanske låter som en dröm men är fullt möjligt med vår upplevelse “Hyr en privat relaxavdelning”. Glöm vardagen för en stund och njut av varandras sällskap.
Det kanske inte är så många som tror att en tur i en luftballong är avslappnande. Att stillsamt och nästan ljudlöst flyga fram med hjälp av vinden är en alldeles magisk känsla och något alla borde få uppleva i livet. 

Stockholms mest unika matupplevelser för två

Är ni redo för en unik matupplevelse i Nordisk stil? Välkommen till ICEBAR Stockholm för en oförglömlig kväll! Först avnjuter ni en drink i ICEBAR Stockholm följt av en middag med modern nordisk mat med en tvist på Restaurang Lykke. En upplevelse utöver det vanliga! 
Eller kanske brunch är mer er melodi? Då kan vi varmt rekommendera vår populära upplevelse Brunchkryssning i Stockholms skärgård. Njut av en magnifik brunchbuffé ombord på fartyget Stockholm S/S samtidigt som ni färdas genom Stockholms vackra skärgård. 

Upptäck mer av Stockholm

Det absolut bästa sättet att upptäcka en stad är genom att uppleva den på olika sätt och utöver våra fantastiska upplevelser har Stockholm en mängd upplevelser att erbjuda som är helt gratis. Runt omkring i Stockholm finns ett stort urval av museum som många har fritt inträde. Du kan bland annat besöka naturhistoriska riksmuseet, moderna museet och livrustkammaren helt gratis. Vår huvudstad gömmer också många fantastiska parker som är perfekta för en picknick, våra favoriter är Hagaparken och Rosendals trädgård ute på Djurgården. Eller varför inte strosa runt i Gamla Stan och känn århundraden av historia i de gamla byggnaderna, här finns många gränder och unik arkitektur för dig att upptäcka.