Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Välkommen till Stockholm - Sveriges huvudstad och största upplevelsestad. Strosa mellan kullerstensgränderna i Gamla Stan, upptäck skärgårdens vackra kust och ta en promenad runt Djurgården. Glöm inte att besöka ett av Stockholms alla museum för unika sevärdheter och upplev aha-känslan när du tas tillbaka i tiden under en stadsvandring i Gamla Stan. Stockholm erbjuder matupplevelser i toppklass, oförglömliga körupplevelser och fantastiska skärgårdsturer. Utbudet av upplevelser i Stockholm är stort och vårt mål är att det ska finnas en aktivitet för som passa alla. Upptäck huvudstaden med oss!
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 234 upplevelser
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur i Stockholm (14) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.186 kr 1.495 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte Stockholm (7) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong Stockholm (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.996 kr 2.495 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning Stockholm för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 806 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning i Stockholm (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 359 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv Stockholm (2) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.616 kr 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 1.195 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating Stockholm (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 506 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning Stockholm (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-15%
Massage
Massage Stockholm  (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 718 kr 845 kr
Just nu visas 18 av 234 upplevelser
happy-day.se collections

Årets upplevelsepresenter 2022 i Stockholm

Vi har inspirerats av att årets julklapp 2021 är just upplevelser. Därför har vi satt ihop kollektioner av upplevelsepresenter i Stockholm som passar extra bra som julklapp.
Läs mer >
Mixpack
Kampanj
-30%
Date Nights
Date Nights Champagneprovning för två, Bio och Snacks för två Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Örebro, Västerås, Jönköping, Gävle, Karlstad
Från 1.139 kr 1.627 kr
Mixpack
Kampanj
-30%
Instagram Moments
Instagram Moments Stockholm Helikoptertur, Kör Världens Snabbaste Bil 8km Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.743 kr 2.590 kr
Mixpack
Kampanj
-30%
Nya Perspektiv
Nya Perspektiv Flyg Luftballong , Kör Världens Snabbaste Bil 8km
Från 2.513 kr 3.590 kr

Roliga upplevelser i Stockholm

Är du ute efter en annorlunda, rolig och minnesvärd upplevelse i Stockholm? Antingen en upplevelse för dig själv eller en du kan ge bort i present till någon du tycker om? Kanske är du på jakt efter en upplevelse som har lite spänning, lite fart och är minnesvärd? Då har du hittat rätt! I Stockholm hittar du upplevelser mellan himmel och jord. Utmana dig själv och dina vänner med att köra Buggy på en terrängbana, testa era nerver under en spökvandring i Gamla Stan eller varför inte njuta av vår vackra huvudstad från ovan i en helikopter? Valmöjligheterna är oändliga och det enda frågan som kvarstår är, vilken upplevelse ska du testa härnäst?

Pulshöjande upplevelser i Stockholm för två

En upplevelse är ett minne för livet, ett minne du kommer titta tillbaka på med glädje. Och man säger att delad glädje är dubbel glädje. Så vad sägs om att se vår vackra huvudstad från ovan med någon du tycker om? En helikoptertur för två över Stockholm är något utöver det vanliga och en av våra absolut populäraste upplevelser. Genom att göra det tillsammans med någon får ni ett minne att dela bara ni två, samtidigt som ni får se staden från ett helt nytt perspektiv.

Ta er ner på marken för nya adrenalinkickar under en skärgårdstur ombord på en stridsbåt som tar er till en ö för att testa pistolskytte i ett bergrum. Känn hur hjärtat pumpar och hur ni skärper ert fokus precis innan ni trycker på avfyraren. Vem av er träffar närmast mitten? Stockholm erbjuder mängder av upplevelser för två oavsett om ni söker en adrenalinfylld upplevelse som helikoptertur eller pistolskytte, som en avkopplande stund bara ni två.

Upplev avkoppling tillsammans i Stockholm

Finns det något lyxigare och mer avslappnande än en hel relaxavdelning bara för er? Det kanske låter som en dröm men är fullt möjligt med vår upplevelse “Hyr en privat relaxavdelning”. Glöm vardagen för en stund och njut av varandras sällskap.
Det kanske inte är så många som tror att en tur i en luftballong är avslappnande. Att stillsamt och nästan ljudlöst flyga fram med hjälp av vinden är en alldeles magisk känsla och något alla borde få uppleva i livet. 

Stockholms mest unika matupplevelser för två

Är ni redo för en unik matupplevelse i Nordisk stil? Välkommen till en unik smakupplevelse samtidigt som ni ska lösa en mordgåta i en av Stockholms restauranger. Samla kompisgänget, kollegorna eller hela släkten för en middag med mordgåta. Låt restaurangen omvandlas till en mordplats där en av er är den skyldig. En middag med mordgåta är en spännande och fantastisk rolig upplevelse som leder till mycket skratt, men glöm inte håll öron och ögon öppna. Den skyldige sitter i rummet!

Har du svårt att bestämma dig för vilken restaurang ni ska välja? Under en matvandring i Gamla Stan slipper du valen. Här får du testa flera olika restauranger under en och samma upplevelser! Eller kanske brunch är mer er melodi? Då kan vi varmt rekommendera vår populära upplevelse Brunchkryssning i Stockholms skärgård. Njut av en magnifik brunchbuffé ombord på fartyget Stockholm S/S samtidigt som ni färdas genom Stockholms vackra skärgård.

Upptäck mer av Stockholm

Det absolut bästa sättet att upptäcka en stad är genom att uppleva den på olika sätt och utöver våra fantastiska upplevelser har Stockholm en mängd upplevelser att erbjuda som är helt gratis. Runt omkring i Stockholm finns ett stort urval av museum som många har fritt inträde. Du kan bland annat besöka naturhistoriska riksmuseet, moderna museet och livrustkammaren för en återblick i vår historia.

Vår huvudstad gömmer även många fantastiska parker som är perfekta för en picknick. Bred ut filten över gräset i Hagaparken, den kungliga nationalparken och njut av en bra bok eller trevligt sällskap. Passa på att ta en promenad till parkens tempel som Gustav III lät byggas under 1700-talet. Befinner du dig ute på Djurgården får du inte missa att besöka Rosendals trädgård. Slå dig ner på en av bänkarna bland blommor och träd innan du tar dig vidare på Djurgården förbi Rosendals slott. Har du tur kanske du får en glimt av kungligheterna. Djurgården är en plats omringad av vattnet med både vacker natur och ståtliga byggnader. Hoppa på en av våra båtturer runt stadsdelen och upptäck hela platsen från vattnet. Personalen ombord på båten guidar dig längst hela turen. En blandning av historiska tillbakablickar - från då till nu, och magisk omgivning.

Strosa efter vackra Strandvägen och vick upp mot Östermalm för att mötas av fantastiska restauranger, shopping i världsklass och mysiga caféer. Ta dig vidare till Humleträdgården och besök det Kungliga biblioteket. Östermalm är en plats med allt du behöver - fantastisk arkitektur, historiska byggnader och vackra grönområden. Några stationer bort hittar du Gamla Stan. En plats med århundraden av historia i de gamla byggnaderna, här finns många gränder och unik arkitektur för dig att upptäcka. Under vintern får du inte missa den stora julmarknaden och mys runt på gatorna mellan marknadsstånden.

Vad finns det att göra i Stockholm som par?

Stockholm är fylld av olika spännande sevärdigheter och platser att besöka tillsammans med din partner. Oavsett om ni är på besök i huvudstaden eller är bosatt här finns det nya upplevelser att upptäcka. Välj bland äventyr högt över stadens takåsar eller ge er ut till havs för att uppleva helt nya vyer. I Stockholm finns allt från romantiska stunder till upplevelser för paret som älskar äventyr.

Vad kan vi göra tillsammans med våra barn i Stockholm?

Ta med familjen på en luftballongtur över Stockholm eller boka in en fotografering för att föreviga minnen i ett fotografi. Låt barnen leka i en av Stockholms fantastiska lekparker och bjuda med de på en bioupplevelse!