Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Brunchkryssning Stockholm

Brunchkryssning Stockholm

(1st omdömen) Läs alla
549 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Priset gäller resa inklusive brunchbuffé Orter Stockholm, Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar

Upplev Stockholms fantastiska skärgårdsmiljö med en avkopplande och utsökt brunchkryssning 

Det här upplevelsen för dig som är redo för en underbar brunchkryssning i Stockholms vackra skärgård! Ombord på fartyget Stockholm S/S får du uppleva den underbara skärgårdsmiljön och ett förstklassigt buffébord där du hittar klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rosbiff - men se till att lämna lite plats för det oemotståndliga dessertbordet!


  • Avkoppling och förstklassig utsikt
  • Fantastisk brunchbuffé med dessertbord
  • Upplev skärgården från sin bästa sida

     


Om upplevelsen - Brunchkryssning i Stockholm:

Välkomna och kliv ombord på det vackra fartyget Stockholm S/S som avgår ifrån Strandvägen, mitt i centrala Stockholm.

Samla dina nära och kära och umgås under den tre timmar långa turen när fartyget tar er fram genom Stockholms skärgård. Upplev den trevliga miljön med luftiga salonger och en stor matsal. Luta dig tillbaka och avnjut av både förstklassig mat och utsikt. I upplevelsen så ingår en fantastisk brunchbuffé och ett oemotståndligt dessertbord, samt måltidsdryck. Vill ni skåla i ett glas bubbel eller något annat gott, så finns det en bar ombord där ni kan köpa till detta. Efter turen lägger fartyget till vid kajen på Strandvägen igen. 

** Avgång sker från Strandvägen kl 12.00 varje lördag och söndag men måste förbokas av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och Enkelt!FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Brunchkryssning
Mari, 2 juni 2018 15:07 Riktigt bra tur Riktigt bra tur med trevlig personal och riktigt bra käk. Vi satt bra till och fick bästa tänkbara service. Ett litet minus var att maten kom ut väldigt ojämnt och att det tidvis saknades bestick och tallrikar. Dessertbordet var bra, kanske något mer olika sorters efterrätter hade höjt upp betyget. Snyggt och rent ombord.
Dela din upplevelse