Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Ost och Vinprovning Stockholm
Kampanj
-25%

Ost och Vinprovning i Stockholm

(17st omdömen) Läs alla
487 kr 649 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun, Borlänge Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 18 år Tillgänglighet Januari - November Varaktighet Cirka 90 minuter Viktig information Drick inte alkohol före ost och vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter.

Njut av en smakfull kväll med Ost och Vinprovning i Stockholm

Välkommen in i ostens och vinets gemensamma värld. Här kommer du få lära dig om ostens historia och hur olika ostar harmoniserar med olika viner. Det är en perfekt upplevelse för dig som älskar ost och vin samt vill bli proffs på att matcha dessa.

  • Lär dig att matcha ost och vin på ett magiskt sätt
  • Känn hur kombinationen av ost och vin kompletterar varandra
  • Trevlig och kunnig sommelier leder kvällen

     


Om upplevelsen - Ost och Vinprovning i Stockholm:

Enligt fransmännen är det osten som får vinet att sjunga och kan man tänka sig, de har helt rätt. Tänk att det finns otroligt många olika ostar i olika stil och karaktär och lika så när det kommer till vin.

Välkommen till lokalen i centrala Stockholm på en underbart smakrik ost och vinprovning. I vår gemytliga miljö och tillsammans med vår trevlig sommelier får ni en intressant och lärorik kväll med goda ost och vin kombinationer.

Du kommer få lära dig om hur konsten att ysta kom till Sverige och kunskapen om det har utvecklats fram till våra dagar. Du kommer också få lära dig om olika ostsorter och vad som karaktäriserar dessa.

Provningen kommer bestå av fyra olika ost och vinkombinationer. Känn hur smakerna harmoniserar på ett underbart sätt och lär dig känna vinets fyra grundsmaker. Det blir en underbar kväll tillsammans.


** Det kan förekomma säsongvariationer och olika provningsteman. Eventuella val av görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! 
 Är lokalen som ost- och vinprovningen är i handikappanpassad?

Du behöver ta dig över ett trappsteg för att komma in till lokalen. Vi hjälper dig på plats om du behöver hjälp att ta dig över trappsteget för att du ska få en fantastisk kväll i Stockholm. 

Vilken typ av lokal kommer ost och vinprovningen att äga rum i?

Ost och vinprovningen äger rum i en gemytlig lokal i centrala  Stockholm. Det är en avkopplande och intim miljö som skapar en perfekt atmosfär för en ost- och vinprovning.

Vad gör ost och vin kombinationen så speciell?

Ost och vin kombinationen är speciell på grund av hur smakerna kompletterar varandra på ett underbart sätt. Vinets syra och alkoholhalt hjälper till att bryta ner ostens fetthalt och samtidigt förhöja dess smak. Det är en perfekt kombination som har blivit en favorit runtom i världen.

Vad kommer jag att lära mig under ost och vinprovningen i Stockholm?

Du kommer att lära dig om ostens historia, hur olika ostar tillverkas och vad som karaktäriserar olika ostsorter. Du kommer också att få lära dig om vinets grundsmaker och hur man kan matcha dessa med olika ostar för att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga.
Omdömen av den här upplevelsen:
17 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ost och Vinprovning
Monica Kunnig sommelier och roligt att lära sig! Kunnig sommelier, roligt att lära sig vinhistoria med provsmakningar av vin o ost👍🍷i Gävle
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning i Stockholm
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 595 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning i Stockholm
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring i Stockholm
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 1.349 kr 1.799 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Romprovning
Romprovning I Stockholm
(7) +8
Romprovningen som ger dig det utmärkta tillfället att uppleva den mångfald av smaker aromerna tillför.
Från 449 kr 599 kr
Läs mer