Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Är du på jakt efter en personlig present till en student? Då är en upplevelse som studentpresent svaret! Med våra upplevelsepresenter hittar du garanterat en lyckad studentpresent till honom eller henne. På den här sidan presenterar vi tips på upplevelser som passar extra bra som studentpresent. Satsa på en personlig och minnesvärd studentpresent, satsa på en upplevelse från happy-day.se
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 295 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Kampanj -10% Helikoptertur
Helikoptertur (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Från 1.166 kr 1.295 kr
Kampanj -25% Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad
Från 1.496 kr 1.995 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 250 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås
Från 2.395 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 680 kr 850 kr
Pistolskytte och Stridsbåt i Skärgården
Från 695 kr
Kampanj -55% Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 245 kr 545 kr
Kampanj -15% Floating
Floating (12) Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 548 kr 645 kr
Kampanj -20% Massage
Massage (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 676 kr 845 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 1.900 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm (12) Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.195 kr
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Just nu visas 18 av 295 upplevelser


Hitta den perfekta studentpresenten

När man letar efter den perfekta studentpresenten att köpa online kan det vara ganska överväldigande. Med en upplevelse kan du ge bort en personlig, minnesvärd och trevlig present. Studenten är något som många ser fram emot och förväntningarna för det självständiga livet efter är höga. Vi på happy-day.se vill hjälpa dig hitta rätt upplevelsepresent för just din student. Låt festligheterna fortsätta med någon av våra provningar eller trevliga middagar. Börja livet efter studenten med ett spännande äventyr, testa att hoppa fallskärm, åka på helikoptertur eller gå på takvandring. Kanske är en avslappnande stund mest lockande, spendera tid i en relaxavdelning, njut av en skön massage eller ansiktsbehandling.
 

Studentpresent till en kille

Om du letar efter en studentpresent till honom att köpa online så ha du hamnat rätt. Vi på happy-day.se har den perfekta, personliga och minnesvärda upplevelsepresenten. Flaggorna vajar i topp, sommaren gläntar för dörren med vackert väder och nattbad under ljusare nätter. För våra blivande studenter är förväntningarna höga på det nya självständiga livet efter den här festliga högtiden. För att visa din uppskattning när du köper en studentpresent till honom kan du kanske komma på något personligt att ge bort om han berättat om sina drömmar och mål för dig. Kanske är det skytte med gevär och pistol, köra en supersportbil eller att få hoppa fallskärm som lockar mest?


Studentpresent till en tjej

Är du ute efter en studentpresent till henne? Då passar det utmärkt med en upplevelse från oss på happy-day.se. Upplevelser är både en personlig och minnesvärd present. Varje student drömmer om att äntligen få ha den efterlängtade champagnefrukosten, springa ut, möta vänner och familj, mottaga hyllningar och lyckönskningar för framtiden samt den stora avslutande studentfesten. Att åka på ett lastbilsflak eller traktorkärra för att höra den dunkande musiken och samtidigt sjunga med i traditionella låtar som ”Jag har tagit studenten”. Att hitta den perfekta studentpresenten till en tjej är inte det lättaste men kanske skulle den nyblivna studenten njuta av en avkopplande upplevelse efter allt firande? Hänga en stund i en relaxavdelning, äta en trevlig middag eller kanske testa på något mer fartfyllt som en skärmflygning. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vilken upplevelse du ger bort.
 


Hur mycket pengar ska man lägga på en studentpresent?

När du ska köpa en upplevelse som studentpresent så är spannet ganska brett, vi skulle säga mellan 250:- och 2500:- kronor. Beloppet är inte av yttersta vikt, utan snarare tanken bakom vilken upplevelse du vill ge.

Hur uppvaktar man en student på bästa sätt? 

Att skippa prylarna och satsa på upplevelser blir allt hetare. Det är också traditionellt att kombinera studentpresenten med en bukett blommor vid överlämnandet. För att uppvakta på bästa så är blir det en upplevelsepresent, blommor och festlig stämning svårslaget!