Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Massage
Kampanj
-15%

Massage 

(1st omdömen) Läs alla
718 kr 845 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 50 - 60 minuter viktig information Undvik att äta strax före massagen

Njut av en avkopplande och helande massage

Här är ett tillfälle för dig att bara ägna dig åt att ligga och slappna av. Njut av att massören metodiskt knådar dina muskler tills de är mjuka och avslappnade. Låt massagen släppa på din stress och bli ett med lugnet. Prata med din massör och skräddarsy din upplevelse.

 

  • En lugn stund tillägnad bara dig
  • Välj inriktning tillsammans med din massageterapeut 
  • Professionell terapeut utför massagen

     

Om upplevelsen - massage:

Visste du att massage ökar blodcirkulationen i musklerna, stärker immunförsvaret och får ger dig en stark känsla av balans? En massage ökar också kroppens allmänna välbefinnande och har en lugnande effekt på nervsystemet. 

Välj en massage som uppfyller dina önskemål och behov. Kanske är du extra öm i axlarna eller känner stelhet i ryggen efter en lång arbetsdag? Oavsett fokusområden ser massageterapeuten till att knåda, stryka och behandla dina muskler så du blir av med spänningarna. En massage är till för att du få en avkopplande upplevelse som även är stärkande för din kropp. Så hoppa upp på massagebänken och njut av en avslappnande behandling. Med mjukgörande oljor får du en härlig upplevelse som gör att du kommer att lämna salongen redo att fylla på kroppen med ny energi. 


Nackmassage:

Med fokus på nacken kommer du känna att spänningarna och stressen släpper.
 

Axelmassage:

Låt denna behandling ge fokus till axlar och skulderblad. Efteråt känner du dig lättare, som att en tyngd lämnat dina axlar.
 

Axel- och nackmassage:

I många fall sitter spänningarna i nacken och axlarna ihop och påverkar varandra. Be din terapeut fokusera på både axlar och nacke. Känn hur knådningarna går in på djupet och löser upp spänningar och stramhet.
 

Ryggmassage:

Under en ryggmassage behandlas rygg, axlar och nacke. Vill du ha mest fokus på ryggen är det bara att prata med din terapeut så skräddarsys behandlingen efter dina önskemål. 
  

Behöver jag förbereda mig på något sätt innan min massage?

Nej det behöver du inte, men det är bra om du tänker till om du upplever smärta i musklerna vid någon speciell rörelse eller liknande. Kanske har du en längre tid känt dig extra stel i vänster axel, förmedla detta till massören så hen är medveten om det från början. Att veta om det redan innan behandlingen inleds hjälper massören att lokalisera problemet och behandlingen blir mer effektiv.

Jag är gravid, kan jag gå på massage ändå?

Absolut! Meddela massören vid bokning av massagen om vilken vecka du kommer vara i vid behandlingstillfället. Beroende på vilken vecka du befinner dig i tillhandahåller de flesta massörer en specialdesignad gravidkudde under behandlingen för att du ska kunna ligga bekvämt.
 
Observera att det kan förekomma lokala avvikelser kring detta. Kontakta därför arrangören innan du bokar din massage.

Gör en massagebehandling ont?

Generellt sett är massage en smärtfri behandlingsform, beroende på om du bokar in en massage i behandlingssyfte eller i allmänt avslappningssyfte. Det kan dock kännas en hel del när massören behandlar spända muskler i en mer behandlande massage. 

Är du osäker innan så prata med din massör och var inte rädd att ställa frågor och säga till om det gör ont under pågående behandling.

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Massage
Anneli Fredriksson Bra hjälp Gjorde ett köp och upplevelseboxen kom bort med posten, men det löste supporten direkt och skickade en ny box utan kostnad. Bra att ni tog ansvar och hjälte mig trots strul.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-10%
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 716 kr 795 kr
Kampanj
-20%
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.276 kr 1.595 kr
Kampanj
-15%
Parfotografering
Parfotografering Stockholm, Jönköping, Halmstad, Växsjö, Borlänge, Värnamo Stockholm
Från 846 kr 995 kr