Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Massage
Kampanj -20%

Massage

(1st omdömen) Läs alla
Från 679 kr 845 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Helsingborg, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 50 - 60 minuter viktig information Undvik att äta strax före massagen

Njut av en avkopplande och helande massage

Här är ett tillfälle för dig att bara ägna dig åt att ligga och slappna av. Njut av att massören metodiskt knådar dina muskler tills de är mjuka och avslappnade. Låt massagen släppa på din stress och bli ett med lugnet. Prata med din massör och skräddarsy din upplevelse.

 

  • En lugn stund tillägnad bara dig
  • Välj inriktning tillsammans med din massageterapeut 
  • Professionell terapeut utför massagen

     

Om upplevelsen - massage:

Visste du att massage ökar blodcirkulationen i musklerna, stärker immunförsvaret och får ger dig en stark känsla av balans. Det ökar också kroppens allmänna välbefinnande och har en lugnande effekt på nervsystemet.

Välj en massage som uppfyller dina önskemål och behov. Välj mellan olika fokusområden. Massageterapeuten knådar, stryker och behandlar dina muskler så du blir av med spänningarna. Njut av en avslappnande behandling. 


Nackmassage:

Med fokus på nacken kommer du känna att spänningarna och stressen släpper.
 

Axelmassage:

Låt denna behandling ge fokus till axlar och skulderblad. Efteråt känner du dig lättare, som att en tyngd lämnat dina axlar.
 

Axel- och nackmassage:

I många fall sitter spänningarna i nacken och axlarna ihop och påverkar varandra. Be din terapeut fokusera på både axlar och nacke. Känn hur knådningarna går in på djupet och löser upp spänningar och stramhet.
 

Ryggmassage:

Under en ryggmassage behandlas rygg, axlar och nacke. Vill du ha mest fokus på ryggen är det bara att prata med din terapeut så skräddarsyrs behandlingen efter dina önskemål. 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Massage
Anneli Fredriksson, 6 november 2016 11:27 Bra hjälp Gjorde ett köp och upplevelseboxen kom bort med posten, men det löste supporten direkt och skickade en ny box utan kostnad. Bra att ni tog ansvar och hjälte mig trots strul.
Dela din upplevelse