Upplevelser  • upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Massage
Kampanj
-25%

Massage

(1st omdömen) Läs alla
674 kr 899 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Jönköping, Västerås, Helsingborg, Karlstad, Sundsvall Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 50 - 60 minuter Viktig information Undvik att äta strax före massagen

Njut av en avkopplande och helande massage

Här är ett tillfälle för dig att bara ägna dig åt att ligga och slappna av. Njut av att massören metodiskt knådar dina muskler tills de är mjuka och avslappnade. Låt massagen släppa på din stress och bli ett med lugnet. Prata med din massör och skräddarsy din upplevelse.
 

  • En lugn stund tillägnad bara dig
  • Välj inriktning tillsammans med din massageterapeut 
  • Professionell terapeut utför massagen

     


Om upplevelsen - massage:

Visste du att massage ökar blodcirkulationen i musklerna, stärker immunförsvaret och ger dig en stark känsla av balans? En massage ökar också kroppens allmänna välbefinnande och har en lugnande effekt på nervsystemet. 

Välj en massage som uppfyller dina önskemål och behov. Kanske är du extra öm i axlarna eller känner stelhet i ryggen efter en lång arbetsdag? Oavsett fokusområden ser massageterapeuten till att knåda, stryka och behandla dina muskler så du blir av med spänningarna. En massage är till för att du ska få en avkopplande upplevelse som även är stärkande för din kropp. Så hoppa upp på massagebänken och njut av en avslappnande behandling. Med mjukgörande oljor får du en härlig upplevelse som gör att du kommer att lämna salongen redo att fylla på kroppen med ny energi. 

 Vilka olika typer av massager kan jag välja mellan?

Vilka typer av massager som erbjuds varierar mellan de olika städerna. Det vanligaste är att du kan välja mellan följande massager: 

Nackmassage:
Med fokus på nacken kommer du känna att spänningarna och stressen släpper.
 
Axelmassage:
Låt denna behandling ge fokus till axlar och skulderblad. Efteråt känner du dig lättare, som att en tyngd lämnat dina axlar.
 
Axel- och nackmassage:
I många fall sitter spänningarna i nacken och axlarna ihop och påverkar varandra. Be din terapeut fokusera på både axlar och nacke. Känn hur knådningarna går in på djupet och löser upp spänningar och stramhet.

Ryggmassage:
Under en ryggmassage behandlas rygg, axlar och nacke. Vill du ha mest fokus på ryggen är det bara att prata med din terapeut så skräddarsys behandlingen efter dina önskemål. 

Jag är gravid, kan jag gå på massage ändå?

Absolut! Meddela massören vid bokning av massagen om vilken vecka du kommer vara i vid behandlingstillfället. Beroende på vilken vecka du befinner dig i tillhandahåller de flesta massörer en specialdesignad gravidkudde under behandlingen för att du ska kunna ligga bekvämt.
 
Observera att det kan förekomma lokala avvikelser kring detta. Kontakta därför arrangören innan du bokar din massage.

Behöver jag förbereda mig på något sätt innan min massage?

Nej det behöver du inte, men det är bra om du tänker till om du upplever smärta i musklerna vid någon speciell rörelse eller liknande. Kanske har du en längre tid känt dig extra stel i vänster axel, förmedla detta till massören så hen är medveten om det från början. Att veta om det redan innan behandlingen inleds hjälper massören att lokalisera problemet och behandlingen blir mer effektiv.

Vad är fördelarna med att få en massage?

Fördelarna med att få en massage inkluderar minskad stress, förbättrad cirkulation och stärkt immunförsvar. Det kan också minska spänningar och lindra smärta i musklerna.
Omdömen av den här upplevelsen:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Massage
Anneli Fredriksson Bra hjälp Gjorde ett köp och upplevelseboxen kom bort med posten, men det löste supporten direkt och skickade en ny box utan kostnad. Bra att ni tog ansvar och hjälte mig trots strul.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Privat Relaxavdelning för två
Privat Relaxavdelning för två
(1) +5
Avkoppling och rekreation när den verkligen är som bäst. Slappna av tillsammans med någon du tycker om.
Från 524 kr 699 kr
Läs mer
Floating
Floating
(12) +6
Ta en paus i vardagen och koppla av i det stillsamma vattnet. Unna dig själv eller en vän total avkoppling.
Från 399 kr
Läs mer
Body Scrub och Massage
Body Scrub och Massage
+1
Unna dig själv en härlig body scrub och massage i Jönköping som kommer att stärka ditt välbefinnande och lämna din hud mjuk med ett lyster.
Från 1.099 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Modell för en dag
Modell för en dag
(13) +5
Låt din inre modell komma fram när du ställer dig framför kameran och blir fotograferad av erfaren fotograf.
Från 412 kr 549 kr
Läs mer
Dagspa i Karlstad
Dagspa i Karlstad
(1) +1
Upplev en dag på Vana Spa för en avkopplande dag i magisk miljö.
Från 499 kr
Läs mer
Naturspa i Jönköping
Naturspa i Jönköping
+1
Upplev en dag på ett Naturspa för en avkopplande dag i Jönköpings vackra natur.
Från 399 kr
Läs mer