Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Massage Uppsala

Massage Uppsala 

(1st omdömen) Läs alla
695 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet 55 minuter viktig information Undvik att äta strax före massagen

Njut av en massage i centrala Uppsala

Ta några djupa andetag och känn hur ditt annars hektiska liv förvandlats till en stund av avkoppling när du slå dig ner på den mjuka massagebritsen i salongen i Uppsala. Här väntas 55 minuter lång massage. 

  • Välgörande massage av professionell massör
  • Fantastisk spa-miljö i centrala Uppsala
  • Fyll på med ny energi efter en hektisk dag Om upplevelsen - Massage i Uppsala:

Släppa allt och låt dig tas med på en 55 minuters lång massage av total avkoppling. Tillåt dig själv att slappna av när massageterapeuten knådar dina muskler för att du ska kunna lämna salongen i Uppsala med en fantastisk känsla. 

Upplevelsen börjar med att du får komma med dina önskemål för massagen. Kanske är du extra stel i ländryggen, upplevelse smärta vid skuldrorna eller har generellt ömma muskler efter gårdagens träningspass. Vår massör tar hänsyn till dina synpunkter för att du ska få den bästa upplevelsen du kan få.  

Med långsamma rörelser får du en vårdande och mjukgörande massage för ökad oxytocin, kroppen inre belöningssystem. Låt ett lugn infinna dig i kroppen när du kliver ut från salongen. Passa på att ta en promenad längst Fyrisån på vägen hem för att avsluta upplevelsen med en stund ute i den friska luften.

 

Behöver jag förbereda mig på något sätt innan min massage?

Nej det behöver du inte, men det är bra om du tänker till om du upplever smärta i musklerna vid någon speciell rörelse eller liknande. Kanske har du en längre tid känt dig extra stel i vänster axel, förmedla detta till massören så hen är medveten om det från början. Att veta om det redan innan behandlingen inleds hjälper massören att lokalisera problemet och behandlingen blir mer effektiv.

Jag är gravid, kan jag gå på massage ändå?

Absolut! Meddela massören vid bokning av massagen om vilken vecka du kommer vara i vid behandlingstillfället. Beroende på vilken vecka du befinner dig i tillhandahåller de flesta massörer en specialdesignad gravidkudde under behandlingen för att du ska kunna ligga bekvämt.
 
Observera att det kan förekomma lokala avvikelser kring detta. Kontakta därför arrangören innan du bokar din massage.

Gör en massagebehandling ont?

Generellt sett är massage en smärtfri behandlingsform, beroende på om du bokar in en massage i behandlingssyfte eller i allmänt avslappningssyfte. Det kan dock kännas en hel del när massören behandlar spända muskler i en mer behandlande massage. 

Är du osäker innan så prata med din massör och var inte rädd att ställa frågor och säga till om det gör ont under pågående behandling.

Kan jag enkelt ta mig till salongen för massagen i Uppsala?

Ja, du kan enkelt ta dig dit med både bil, kollektivtrafik och en promenad om du bor centralt. Salongen för upplevelsen ligger i centrala Uppsala och har närhet till både busshållplats och parkering. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Massage
Anneli Fredriksson Bra hjälp Gjorde ett köp och upplevelseboxen kom bort med posten, men det löste supporten direkt och skickade en ny box utan kostnad. Bra att ni tog ansvar och hjälte mig trots strul.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö
Från 645 kr
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Uppsala Läs mer om upplevelsen här!
Från 795 kr
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.595 kr
Parfotografering
Parfotografering Stockholm
Från 699 kr