Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Upplevelser är allt du vill att en bröllopspresent ska vara. Genomtänkt, minnesvärd och trevlig. Med en romantisk upplevelse kan du känna dig säker på ditt val av bröllopspresent. Som nygift är längtan efter att skapa nya minnen och uppleva något nytt tillsammans med sin älskling stor. Oavsett om det är att skratta hela natten lång med start under en champagneprovning eller att återställa energin efter bröllopshelgen med en bioupplevelse följt av en avslappnande spabehandling, så är en bröllopspresent i form av upplevelser den perfekta gåvan. I den här kategorin hittar du de bästa tipsen att ge i bröllopspresent.
Läs mer >
Välj kategori
Välj plats
Visar 18 av 317 upplevelser
Bästsäljare
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(1) +23
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.996 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos oss
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
+3
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Brunchkryssning
Brunchkryssning
(1) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 285 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.495 kr
Läs mer
Privat Relaxavdelning för två
Privat Relaxavdelning för två
(1) +5
Avkoppling och rekreation när den verkligen är som bäst. Slappna av tillsammans med någon du tycker om.
Från 600 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos oss
Skytte - Counter-Strike
Skytte - Counter-Strike
+3
Lev dig in i känslan av att skjuta många av de vapen som är med i denna spelsuccé. En actionfylld dag som du sent kommer att glömma.
Från 2.597 kr 3.995 kr
Läs mer
Ölprovning
Ölprovning
(24) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 399 kr
Läs mer
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 499 kr
Läs mer
Presentkort
Presentkort
(2)
Presentkort på upplevelser ger mottagaren möjlighet att välja bland hundratals upplevelser. Köp online på happy-day.se.
Från 100 kr
Läs mer
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag
(13) +4
Ta fast mördaren och lös mordet - en spännande middag för alla deckarälskare. Tvårätters middag med rafflande mordgåta.
Från 899 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Pistolskytte och båttur i Skärgården
+1
En häftig båttur till ett hemligt bergrum på en ö i Stockholms skärgård för en unik skytteupplevelse.
Från 556 kr 695 kr
Läs mer
Floating
Floating
(12) +6
Ta en paus i vardagen och koppla av i det stillsamma vattnet. Unna dig själv eller en vän total avkoppling.
Från 399 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bara hos oss
Skytte - The Matrix
Skytte - The Matrix
+3
Unik skytteupplevelse med vapen som du finner i filmerna! Många skott och intressant information om vapen.
Från 1.346 kr 1.795 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Modell för en dag
Modell för en dag
(13) +5
Låt din inre modell komma fram när du ställer dig framför kameran och blir fotograferad av erfaren fotograf.
Från 439 kr 549 kr
Läs mer
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 349 kr
Läs mer
Romprovning
Romprovning
(7) +8
Romprovningen som ger dig det utmärkta tillfället att uppleva den mångfald av smaker aromerna tillför.
Från 495 kr
Läs mer
Räkfrossa till havs
Räkfrossa till havs
(2) +3
Hugg in på buffén bestående av havets läckerheter medan du glider längst det vackra kustbandet under en härlig kryssning.
Från 499 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Sushikurs
Sushikurs
+2
Lär dig mer om japansk matkultur tillsammans med duktiga kockar som guidar dig till fantastiska rätter.
Från 876 kr 1.095 kr
Läs mer
Just nu visas 18 av 317 upplevelser


Tips för den perfekta bröllopspresenten

Ett bröllop är en mycket betydelsefull ceremoni för alla inbjudna och speciellt för det lyckliga paret som firar sin kärlek till varandra. En tillställning genomsyrad av glädje, kärlek, värme och energi. Lika så borde presenten vara som du väljer att ge brudparet. För att du ska kunna välja rätt bröllopspresent är det bra att ta reda på om paret har några speciella intressen eller drömmar. Fråga om de har en önskan på vad de vill få så slår det aldrig fel. Helikopterturer, brunchkryssningar eller en tur i en luftballong är annars populära val till bröllopspresenter.

Med rätt bröllopspresent kommer både du och brudparet att minnas den här lyckliga dagen för resten av livet. Så gör det till något speciellt. Ge en upplevelsepresent som den perfekta gåvan!

Satsa på en annorlunda bröllopspresent

Under våren och sommaren är det som mest populärt att gifta sig, just för att uppnå den där speciella magin på bröllopsfesten en ljummen, svensk sensommarkväll. Vår och sommar är inte bara säsong för bröllop utan också för upplevelser. Det finns många unika upplevelsepresenter i våra olika kategorier som gör det enkelt för dig att välja en present till brudparet. Gillar de äventyr eller föredrar de en kulturell tillställning? Vi på happy-day.se hjälper dig att en present online hos oss oavsett vilken intressen personerna som du ska hitta en bröllopsgåva till har.

Underbara bröllopspresenter att minnas

Vårt mål är att du hittar en bröllopspresent som symboliserar den unika relation just du har till paret som uppvaktas. Vi har en mängd olika upplevelser som uppskattas av ett nygift par. Vårt stora utbud av både klassiska och mer annorlunda upplevelser hjälper dig att hitta en unik och minnesvärd present som gör parets bröllopsdag ännu mer oförglömlig. En sak som är bra med att ge bort en upplevelse i bröllopspresent är att du ger bort något för brudparet att se fram emot. En upplevelse som förhoppningsvis får de att skapa oförglömliga minnen tillsammans som en härlig start på deras nya liv som gifta. För din egen del kommer din gåva påminna paret om dina lyckönskningar till dem på ett fint och personligt sätt. Oavsett om de firar 1 år som gifta eller deras 30:onde bröllopsdag hittar du presenterna som firar kärleken mellan två personer hos oss på happy-day.se.

Hitta rätt bröllopspresent

Många gånger känns det svårt att hitta rätt bröllopspresent. Men det behöver inte vara så svårt! Börja med att utgå ifrån vad brudparet faktisk önskar sig och hur nära du är de som gifter sig. Det är vanligare att parets närmaste familj väljer att lägga mer pengar på en bröllopsgåva än om du är en nära bekant såsom en kollega eller granne. Är du osäker på vad som brudparet kommer att uppskatta i bröllopsgåva är vårt tips att välja en populär upplevelsepresent som vi vet uppskattas av många. Luftballongstur, spaupplevelse eller en härlig dryckesprovning - satsa på en upplevelse som skapar kärleksfulla minnen som nygifta.

Är en upplevelse en bra bröllopspresent?

Absolut! Se det som att du ger bort ett minne för livet till de lyckliga nygifta. En upplevelse skapar minnen som mottagaren kommer bära med sig hela livet. En upplevelse ger även brudparet något att se fram emot att få uppleva tillsammans!

Blir en upplevelse som present verkligen personlig till brudparet?

Självklart, genom att välja presentbox, rosett och skriva en personlig hälsning som följer med i paketet kommer upplevelsen du väljer bli högst personlig. Välj och vraka mellan våra olika presentboxar och rosetter och skapa en personlig och fin present som passar brudparet perfekt! 

Jag vill att bröllopspresenten ska vara något extra, hur ska jag tänka då?

Då rekommendera vi att du ger bort flera upplevelse i samma bröllopspresent. Med ett mixpack får du precis vad du efterfrågar, det lilla extra. Genom att ge bort flera upplevelser kan paret själv välja när de vill uppleva de olika upplevelserna. Kanske väljer de att boka in helikopterturen under honeymoon och champagneprovningen på deras första bröllopsdag.

Vad skriver man för hälsning på kortet till bröllopsparet?

Att skriva en hälsning till presenten man lämnar över till brudparet är inte bara ett sätt att göra gåva mer personlig det underlättar även för paret när de sedan ska öppna alla bröllopspresenter de fått. Därför är det viktigt att inte glömma att skriva vem det faktiskt är ifrån. Du har möjlighet att skriva in din hälsning i värdebeviset som paketeras i en lycklig presentbox.

Andra fina hälsningar att skriva på kortet är:

  • ”Vi önskar er all lycka!”
  • ”Kärleksfulla gratulationer på bröllopsdagen”
  • ”Nu är det er för evigt, grattis!”
  • ”Lycka för livet, fira kärleken, nu är det ni. All kärlek"

Hur mycket lägger man på en bröllopspresent?

Det är inte summan som räknas när du ger bort en gåva till någon du tycker om. Men det är vanligare att personer som står brudparet nära väljer att lägga mer pengar på en upplevelse än vad en bekant väljer att göra. Är ni ett större kompisgäng rekommenderar vi att ni går ihop till en present som inte blir så dyr för varje person men som ändå räcker till en speciell bröllopspresent.

När överlämnar man bröllopspresenten?

Det varierar beroende vad brudparet själva har valt. Många gånger finns det ett presentbord som alla presenter samlas på och där brudparet öppnar presenterna i lugn och ro några dagar efter bröllopet. Så glöm inte att skriva vem gåvan är ifrån. Om bröllopet inte är i närheten av deras hem vid till exempel bröllop utomlands, kan de välja att få paketen hemskickade efteråt för att slippa transportera de fram och tillbaka.