Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Upplevelser är allt du vill att en bröllopspresent ska vara. Genomtänkt, minnesvärd och trevlig. Med en romantisk upplevelse kan du känna dig säker på ditt val av bröllopspresent. Som nygift är längtan efter att skapa nya minnen och uppleva något nytt tillsammans med sin älskling stor. Oavsett om det är att skratta hela natten lång med start under en champagneprovning eller att återställa energin efter bröllopshelgen med en bioupplevelse följt av en avslappnande spabehandling, så är en bröllopspresent i form av upplevelser den perfekta gåvan. I den här kategorin hittar du de bästa tipsen att ge i bröllopspresent.
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 261 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 995 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Just nu visas 18 av 261 upplevelser


Tips för den perfekta bröllopspresenten

Ett bröllop är en mycket betydelsefull ceremoni för alla inbjudna och speciellt för det lyckliga paret som firar sin kärlek till varandra. En tillställning genomsyrad av glädje, kärlek, värme och energi. Lika så borde presenten vara som du väljer att ge brudparet. För att du ska kunna välja rätt bröllopspresent är det bra att ta reda på om paret har några speciella intressen eller drömmar. Fråga om de har en önskan på vad de vill få så slår det aldrig fel. Helikopterturer, brunchkryssningar eller en tur i en luftballong är annars populära val till bröllopspresenter.

Med rätt bröllopspresent kommer både du och brudparet att minnas den här lyckliga dagen för resten av livet. Så gör det till något speciellt. Ge en upplevelsepresent som den perfekta gåvan!

Satsa på en annorlunda bröllopspresent

Under våren och sommaren är det som mest populärt att gifta sig, just för att uppnå den där speciella magin på bröllopsfesten en ljummen, svensk sensommarkväll. Vår och sommar är inte bara säsong för bröllop utan också för upplevelser. Det finns många unika upplevelsepresenter i våra olika kategorier som gör det enkelt för dig att välja en present till brudparet. Gillar de äventyr eller föredrar de en kulturell tillställning? Vi på happy-day.se hjälper dig att en present online hos oss oavsett vilken intressen personerna som du ska hitta en bröllopsgåva till har.

Underbara bröllopspresenter att minnas

Vårt mål är att du hittar en bröllopspresent som symboliserar den unika relation just du har till paret som uppvaktas. Vi har en mängd olika upplevelser som uppskattas av ett nygift par. Vårt stora utbud av både klassiska och mer annorlunda upplevelser hjälper dig att hitta en unik och minnesvärd present som gör parets bröllopsdag ännu mer oförglömlig. En sak som är bra med att ge bort en upplevelse i bröllopspresent är att du ger bort något för brudparet att se fram emot. En upplevelse som förhoppningsvis får de att skapa oförglömliga minnen tillsammans som en härlig start på deras nya liv som gifta. För din egen del kommer din gåva påminna paret om dina lyckönskningar till dem på ett fint och personligt sätt. Oavsett om de firar 1 år som gifta eller deras 30:onde bröllopsdag hittar du presenterna som firar kärleken mellan två personer hos oss på happy-day.se.

Hitta rätt bröllopspresent

Många gånger känns det svårt att hitta rätt bröllopspresent. Men det behöver inte vara så svårt! Börja med att utgå ifrån vad brudparet faktisk önskar sig och hur nära du är de som gifter sig. Det är vanligare att parets närmaste familj väljer att lägga mer pengar på en bröllopsgåva än om du är en nära bekant såsom en kollega eller granne. Är du osäker på vad som brudparet kommer att uppskatta i bröllopsgåva är vårt tips att välja en populär upplevelsepresent som vi vet uppskattas av många. Luftballongstur, spaupplevelse eller en härlig dryckesprovning - satsa på en upplevelse som skapar kärleksfulla minnen som nygifta.

Är en upplevelse en bra bröllopspresent?

Absolut! Se det som att du ger bort ett minne för livet till de lyckliga nygifta. En upplevelse skapar minnen som mottagaren kommer bära med sig hela livet. En upplevelse ger även brudparet något att se fram emot att få uppleva tillsammans!

Blir en upplevelse som present verkligen personlig till brudparet?

Självklart, genom att välja presentbox, rosett och skriva en personlig hälsning som följer med i paketet kommer upplevelsen du väljer bli högst personlig. Välj och vraka mellan våra olika presentboxar och rosetter och skapa en personlig och fin present som passar brudparet perfekt! 

Jag vill att bröllopspresenten ska vara något extra, hur ska jag tänka då?

Då rekommendera vi att du ger bort flera upplevelse i samma bröllopspresent. Med ett mixpack får du precis vad du efterfrågar, det lilla extra. Genom att ge bort flera upplevelser kan paret själv välja när de vill uppleva de olika upplevelserna. Kanske väljer de att boka in helikopterturen under honeymoon och champagneprovningen på deras första bröllopsdag.

Vad skriver man för hälsning på kortet till bröllopsparet?

Att skriva en hälsning till presenten man lämnar över till brudparet är inte bara ett sätt att göra gåva mer personlig det underlättar även för paret när de sedan ska öppna alla bröllopspresenter de fått. Därför är det viktigt att inte glömma att skriva vem det faktiskt är ifrån. Du har möjlighet att skriva in din hälsning i värdebeviset som paketeras i en lycklig presentbox.

Andra fina hälsningar att skriva på kortet är:

  • ”Vi önskar er all lycka!”
  • ”Kärleksfulla gratulationer på bröllopsdagen”
  • ”Nu är det er för evigt, grattis!”
  • ”Lycka för livet, fira kärleken, nu är det ni. All kärlek"

Hur mycket lägger man på en bröllopspresent?

Det är inte summan som räknas när du ger bort en gåva till någon du tycker om. Men det är vanligare att personer som står brudparet nära väljer att lägga mer pengar på en upplevelse än vad en bekant väljer att göra. Är ni ett större kompisgäng rekommenderar vi att ni går ihop till en present som inte blir så dyr för varje person men som ändå räcker till en speciell bröllopspresent.

När överlämnar man bröllopspresenten?

Det varierar beroende vad brudparet själva har valt. Många gånger finns det ett presentbord som alla presenter samlas på och där brudparet öppnar presenterna i lugn och ro några dagar efter bröllopet. Så glöm inte att skriva vem gåvan är ifrån. Om bröllopet inte är i närheten av deras hem vid till exempel bröllop utomlands, kan de välja att få paketen hemskickade efteråt för att slippa transportera de fram och tillbaka.