Något att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & hemleverans   Läs mer
Det kan vara svårt att hitta den rätta bröllopspresenten till paret som redan har allt men en romantisk upplevelse är alltid ett säkert kort och ofta en väldigt uppskattad gåva att ta emot. Som nygift är längtan att skapa nya minnen och uppleva något nytt tillsammans med sin käresta stor. I den här kategorin hittar du de bästa tipsen för just en sådan bröllopspresent. 
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 239 upplevelser
Helikoptertur
Helikoptertur (12) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg
Från 1.295 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad
Från 1.397 kr 1.995 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 549 kr
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 895 kr
Pistolskytte och Stridsbåt i Skärgården
Från 695 kr
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Floating
Floating (12) Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 645 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 269 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 595 kr
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Just nu visas 18 av 239 upplevelser


Tips för den perfekta bröllopspresenten

Ett bröllop är en mycket betydelsefull ceremoni för alla inbjudna och speciellt för det lyckliga paret som firar sin kärlek till varandra. En tillställning genomsyrad av glädje, kärlek, värme och energi. Med rätt bröllopspresent kommer både du och brudparet att minnas den här lyckliga dagen för resten av livet och därför är en upplevelsepresent den perfekta gåvan!

En personlig bröllopspresent

En betydelsefull och personlig bröllopspresent behöver inte vara dyr, det är tanken som räknas. Ibland räcker det med ett litet tecken på hur glad du är för brudparets skull. Oavsett om du vill slå på stort för de nygifta eller hålla dig till en mer klassisk men ändå personlig bröllopsgåva, ser vi till att det nygifta paret blir glatt överraskade av din upplevelsepresent! 

Som förälder till bruden eller brudgummen är det ett perfekt sätt att visa sin kärlek och lyckönskningar med upplevelser! Kanske är du en bästa vän som utgör ena halvan av brudparet? Då är det dags att skjuta undan rädslan för att bli tredje hjulet och skämma bort paret med en riktigt personlig bröllopspresent. Enklaste sättet för att hitta en perfekt present är att tänka på parets intressen, drömmar och mål. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig en bit på vägen för att hitta bröllopspresenten just du söker. Annars kan du kontakta oss på happy-day.se så ska vi göra allt vi kan för att hitta den bästa upplevelsen till deras speciella dag.

Satsa på en annorlunda bröllopspresent

Under våren och sommaren är det som mest populärt att gifta sig, just för att uppnå den där speciella magin på bröllopsfesten en ljummen, svensk sensommarkväll. Vår och sommar är inte bara säsong för bröllop utan också för upplevelser. Det finns många unika upplevelsepresenter i våra olika kategorier och det är mycket enkelt för dig att köpa en present online hos oss på happy-day.se. 

Underbara bröllopspresenter att minnas

Vårt mål är att du hittar en bröllopspresent som symboliserar den unika relation just du har till paret som uppvaktas. Vi har en mängd olika upplevelser som uppskattas av ett nygift par. Vårt stora utbud av både klassiska och mer annorlunda upplevelser hjälper dig att hitta en unik och minnesvärd present som gör parets bröllopsdag ännu mer oförglömlig. En sak som är bra med att ge bort en upplevelse är att du ger bort något för brudparet att se fram emot. En upplevelse som förhoppningsvis får dom att skapa oförglömliga minnen tillsammans som en härlig start på deras nya liv som gifta. För din egen del kommer din present påminna paret om dina lyckönskningar till dem på ett fint och personligt sätt. 


Är en upplevelse en bra bröllopspresent?

Absolut! Se det som att du ger bort ett minne för livet till de lyckliga nygifta. En upplevelse skapar minnen som mottagaren kommer bära med sig hela livet. En upplevelse ger även brudparet något att se fram emot att få uppleva tillsammans!

Blir en upplevelse som present verkligen personlig till brudparet?

Självklart, genom att välja presentbox, rosett och skriva en personlig hälsning som följer med i paketet kommer upplevelsen du väljer bli högst personlig. Välj och vraka mellan våra olika presentboxar och rosetter och skapa en personlig och fin present som passar brudparet perfekt!