Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Välkommen till broarnas stad - Norrköping! Utöver alla sina broar är Norrköping kanske mest känd som hem till nordens största djurpark, Kolmården. Men här finns mer än en massa olika djur, Norrköping kryllar av spännande upplevelser och sevärdheter. Här finns något för alla, oavsett om du är mest sugen på att köra en supersportbil eller få en lyxig ansiktsbehandling har vi upplevelsen för dig. Här hos oss på happy-day.se finns upplevelserna som förhöjer din vistelse i Norrköping!
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 55 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Från 895 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 636 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Room Escape
Room Escape Norrköping (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 349 kr
Drifting - Åk med Tobias Olofsson
Drifting - Åk med Tobias Olofsson (4) Eskilstuna, Linköping
Från 2.295 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 400 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Måla och Skåla
Sip & Paint Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 495 kr
Ölprovning Online
Ölprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Kampanj -20% Chokladmassage
Chokladmassage Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 796 kr 995 kr
Kampanj -10% Kör Lamborghini
Kör Lamborghini (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Just nu visas 18 av 55 upplevelser


Stort utbud av underbara upplevelser för två i Norrköping

Om du är ute efter en upplevelse för dig och en vän att uppleva i Norrköping kan vi rekommendera en äventyrsbana eller Escape Room? Det är två otroligt roliga och utmanande upplevelser, som blir så svåra som ni själva väljer. Om dessa upplevelser inte lockar så kanske en Spökvandring Med Middag är mer er melodi? Ni har en spännande vandring och en trevlig middag att se fram emot! 

Är du på jakt efter en mer romantisk upplevelse har vi flera olika alternativ för dig. Vad sägs om en avslappnande helkroppsmassage för två eller kanske njuta av en middag för två. Om ni vill lyxa till det ordentligt rekommenderar vi varmt att hyra en relaxavdelning till bara er två. Då får ni verkligen chansen att njuta av varandras sällskap samtidigt som ni kan slappna av och släppa vardagen. Vi har flera olika upplevelser i Norrköping som passar för perfekt för att skämma bort din älskling lite extra. 

Hitta avslappnande upplevelser för dig att njuta av i Norrköping

Vill du ha en upplevelse som låter dig slappna av, där alla dina spänningar släpper och som får dig att känna dig som en helt ny och fräsch människa efteråt? Då har du kommit helt rätt. Prova på någon av våra massageupplevelser, vi har flera olika att välja mellan. Prova vår härliga chokladmassage som doftar av härlig choklad, en hot stone massage som mjukar upp på djupet, en spa massage med kroppspeeling som tar bort torrheten samt ger dig en avslappnad kropp och själ eller kanske vår ansiktsbehandling som återger dig hud sin lyster samtidigt som du får njuta av en avslappnande ansiktsmassage. Här finns alla möjligheter för dig att skämma bort dig själv och din kropp till max.

Lär dig mer om din favoritdryck i Norrköping

Här i Norrköping har vi massor av olika dryckesprovningar, vi är säkra på att du kommer hitta minst en som passar dig perfekt. Oavsett vilken dryck du tycker om bäst eller om det finns någon dryck som du är lite extra intresserad av så har vi provningen som passar. Om du är intresserad av öl och vill lära dig mer har vi både vanlig ölprovning och ost & ölprovning som låter dig smaka på olika ostar för att framhäva ölets komplexa smaker på ett underbart sätt. 
Vi har också provningar online som du kan utföra hemma hos dig! Då kan vi erbjuda vinprovning, ölprovning och bubbelprovning! Dessa provningar är perfekta för dig som vill uppleva en givande provning på hemmaplan.

Fantastiska sevärdheter i Norrköping

Norrköping, som är känt för sina gula spårvagnar har självklart ett spårvägsmuseum som är helt gratis att besöka och vi rekommenderar varmt ett besök. Här kan du uppleva vagnar, bilder och föremål från över ett sekel av spårvägstrafik. Ett museum som passar hela familjen! För dig som vill se något alldeles speciellt kan vi tipsa om kaktusplanteringen i Carl Johans park. Varje år planteras 25 000 kaktusar i parken som bildar ett särskilt motiv, en tradition som varit aktiv sen 1926. Helt klart något utöver det vanliga! Om du längtar efter grönområden och ett lugn från stadspulsen bör du styra stegen mot Folkparken, som ligger vid norra promenaden. Den 20 hektar stora parken i engelsk stil ger norrköpingsborna ett andningsrum och en plats att bara vara. Här finns även en frisbeegolfbana, en hinderbana och flera beachvolleybollplaner. Folkparken erbjuder något för alla.


Vad kan man göra i Norrköping?

Norrköping har en mängd olika upplevelser och sevärdheter som väntar på dig. Oavsett om du letar efter upplevelser som ger dig en rejäl adrenalinkick eller bara vill gå ut och äta en trevlig middag är det möjligt i Norrköping. Närheten till vatten i stan gör det möjligt att testa fiskelyckan också, kanske drar du upp en lax mitt i stan? 

Varför kallas Norrköping för Peking? 

Det är ett smeknamn för hela staden och sägs härröra från en föreläsning som den berömde upptäcktsresanden Sven Hedin gjorde på läroverket. Han ska ha konstaterat att Peking betyder “norra staden” på kinesiska, något som eleverna plockat upp och började använda.