Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Välkommen till broarnas stad - Norrköping, som också har nordens största djurpark - Kolmården. Om du är ute efter en upplevelse som är lite utöver det vanliga skulle vi på happy-day.se rekommendera upplevelsen måla och skåla för du får chans att vara kreativ med valfri dryck i glas eller någon av våra olika körupplevelser med racing och sportbilar!
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 16 av 16 upplevelser
Kampanj -19% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 639 kr 850 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Från 895 kr
Room Escape
Room Escape Norrköping (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 349 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 400 kr
Måla och Skåla
Sip & Paint Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 495 kr
Kampanj -20% Chokladprovning
Chokladprovning Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 345 kr 429 kr
Bio och Middag för två
Bio och Middag för två Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Sundsvall, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro
Från 695 kr
Kampanj -20% Chokladmassage
Chokladmassage Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 799 kr 995 kr
Kampanj -20% Helkroppsmassage för två
Helkroppsmassage för två Stockholm, Malmö, Uppsala, Västerås, Norrköping
Från 1.359 kr 1.695 kr
Sveriges Bästa Bord
Sveriges Bästa Bord Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Sundsvall, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro
Från 950 kr
Hot Stone Massage
Hot Stone Massage Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 795 kr
Spökvandring med Middag
Spökvandring med Middag Norrköping (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 679 kr
Äventyrsbana
Äventyrsbana Norrköping (5) Läs mer om upplevelsen här!
Från 400 kr
Ansiktsbehandling Deluxe
Ansiktsbehandling Deluxe Norrköping Läs mer om upplevelsen här!
Från 895 kr
Spa Massage och Kroppspeeling
Från 895 kr
Restaurangbesök
Restaurangbesök Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Sundsvall, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro
Från 450 kr
Just nu visas 16 av 16 upplevelser


Hitta roliga upplevelser för två i Norrköping

Om du är ute efter en upplevelse för två och som ska passa för dig och en vän kanske en äventyrsbana eller Escape Room passar? Det är otroligt roligt och utmanande på din nivå. Gå på en Spökvandring Med Middag för er som vill ha lite spänning under middagen. 

Letar du däremot efter något som är lite mer romantiskt kan du välja på en helkroppsmassage för två, hyra en relaxavdelning till bara er eller kanske njuta av en middag för två. Vi har flera olika upplevelser i Norrköping som passar för det romantiska tillfället. 

Hitta avslappnande upplevelser för dig att njuta av i Norrköping

Vill du ha en upplevelse som låter dig slappna av, där alla dina spänningar släpper och som får dig att känna dig som en helt ny och fräsch människa efteråt? Då rekommenderar vi någon av våra massageupplevelser. Prova vår härliga chokladmassage som doftar av härlig choklad, en hot stone massage som mjukar upp på djupet, en spa massage med kroppspeeling som tar bort torrheten samt ger dig en avslappnad kropp och själ eller kanske vår ansiktsbehandling som återger dig hud sin lyster samtidigt som du får njuta av en avslappnande ansiktsmassage.

Vilken dryckesprovning passar dig bäst? Hitta rätt i Norrköping

Här i Norrköping har vi massor av olika dryckesprovningar. Oavsett vilken dryck du tycker om bäst eller om det finns någon dryck som du är lite extra intresserad av så har vi något som passar. Om du är intresserad av öl och vill lära dig mer har vi både vanlig ölprovning och ost & ölprovning som låter dig smaka på olika ostar för att framhäva ölets komplexa smaker på ett underbart sätt. 

Vi har också provningar online som du kan utföra hemma hos dig! Då kan vi erbjuda vinprovning, ölprovning och bubbelprovning! Dessa provningar är perfekta för dig som vill uppleva en givande provning på hemmaplan.