Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Mellan Östersjön och Vättern hittar vi Östergötlands län, med spännande natur, gedigen historia och den ikoniska Östgötaslätten som breder ut sig över landskapet. Men Östergötland har mer att erbjuda än bara natur och historia. Universitetsstaden Linköping bjuder på många kulturella upplevelser likväl som flera historiska platser att uppleva, såsom Vreta klosters kyrka och Flygvapenmuseet. Oavsett om du är ute efter en adrenalinkick eller en avslappnande stund, i Östergötland hittar du upplevelser för alla tillfällen!
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 55 upplevelser
Kampanj -40% Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 895 kr
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -10% Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 680 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Drifting - Åk med Tobias Olofsson
Drifting - Åk med Tobias Olofsson (4) Eskilstuna, Linköping
Från 2.295 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Måla och Skåla
Måla och Skåla Stockholm, Norrköping
Från 695 kr
Ölprovning Online
Ölprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Kampanj -20% Chokladmassage
Chokladmassage Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Helsingborg, Norrköping, Gävle
Från 796 kr 995 kr
Kampanj -10% Kör Lamborghini
Kör Lamborghini (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 896 kr 995 kr
Just nu visas 18 av 55 upplevelser

Maxa hästkrafterna med våra motorupplevelser

Drömmer du om att få köra världens snabbaste bil? Den drömmen kan bli verklighet i Linköping. Sätt dig bakom ratten på en Porsche 911 Turbo S och upplev kraften av 700 hästkrafter och blixtsnabb reaktionsförmåga. Ta chansen att testa en av världens snabbaste bilar och vi kan lova dig en upplevelse du sent kommer glömma. 
Är du ute efter en mer folklig upplevelse men lockas av hästkrafter kanske folkrace är något i din smak. Utmana kompisarna i ett folkrace, ta plats i de ombyggda Volvobilarna och kör så gruset sprutar! En riktig adrenalinkick och såklart chansen att slå kompisarna i ett klassiskt folkrace!

Avslappnande upplevelser för kropp och knopp

Ibland behöver man en stund för sig själv, och vad är mer avslappnande än en härlig massage eller en lyxig ansiktsbehandling? Unna dig själv en upplevelse som låter dig slappna av både i kropp, knopp och själ. En chokladmassage är en annorlunda massage som gör underverk för både kropp och huvud, choklad innehåller ämnet serotonin som är kroppens egna lyckohormon, med andra ord kan du se fram emot en riktig lyckomassage. 

Unika matupplevelser i Östergötland

En god middag är en upplevelse i sig. Att avnjuta en god middag tillsammans med någon du tycker om ger upplevelsen en extra guldkant. Boka bord på någon av de trevliga restaurangerna i Östergötland och njut av en kväll utan matlagning och disk.
Är du sugen på att släppa loss din inre konstnär och samtidigt njuta av din favoritdryck tillsammans med dina vänner? I vår unika upplevelse Måla och Skåla kan du göra exakt detta! Låt kreativiteten flöda och inspireras av de andra deltagarna och det du ser runt omkring dig. 

Våra bästa tips för att uppleva Östergötland

Östergötland måste upplevas, det är ett län som har något att erbjuda för alla smaker. Utöver våra många fantastiska upplevelser finns det en hel del gratis upplevelser i länet. Här nedan tipsar vi om några av dom! 

På friluftsmuseet i Linköping tas du med på en tidsresa där du får uppleva skog, stad och land som det var för 100 år sedan. Här erbjuds aktiviteter för alla åldrar och även en del butiker, restauranger och caféer. Kinda kanal är en 8 mil lång vattenväg som firar 150-årsjubileum 2021. Det är en lummig oas som bjuder på vackra naturupplevelser både från vattnet och från land. Kinda kanal sträcker sig från sjön Roxen, belägen norr om Linköping, till Horn och Hycklinge som ligger vid sjön Åsunden. För den fågelintresserade rekommenderar vi varmt ett besök till fågelsjön Tåkern, som är ett mecka för fågelskådaren. Här finns även naturum Tåkern där du kan lära dig mer om naturen kring sjön. Här finns även prinsessan Estelles sagostig, om det är så att fågelintresset sviktar.