Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
En examen förtjänas verkligen att firas. Efter flera år av hårt arbete på universitet eller högskola förtjänar studenten en examenspresent. Kanske är det ett avbrott från vardagen och en avslappnande massage som passar eller något stort att se framemot som inledning på den nya karriären. Ge bort en minnesvärd upplevelse för att motivera och inspirera den nyutexaminerade. Här har du de populäraste examensgåvorna samlade på ett och samma ställe.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 368 upplevelser
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 1.195 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Just nu visas 18 av 368 upplevelser

Fira med flera upplevelser

Efter flera års pluggande är det dags att fira in examen tillsammans med när och kära. Se till att ge bort en samling upplevelser för den som nu ska ge sig ut i arbetslivet att se framemot! Vi har samlat en kollektion av stunder som den nyexaminerade kommer att uppskatta.
Läs mer >
Mixpack
Kampanj
-30%
Magiska ögonblick
Magiska ögonblick Gevär och Pistolskytte, Kör Ferrari / Lamborghini, Flyg Luftballong 
Från 3.840 kr 5.485 kr
Mixpack
Kampanj
-25%
Grattis till examen
Grattis till examen Bio och Snacks för två, Vinprovning, Helikoptertur Går att utföra i alla städer
Från 1.892 kr 2.523 kr
Mixpack
Kampanj
-20%
Kung i baren
Kung i baren Ölprovning, Ost och Vinprovning, Helikoptertur Stockholm, Göteborg, Malmö
Från 2.114 kr 2.643 kr

Upplevelser i examenspresent

Examensavslutning är en tid för att fira. Fira deras hårda arbete och framgång under flera år på universitet eller högskolan. Med höga kurskrav och ständig press på prestation kan en avkopplande upplevelse som examensgåva vara väl till hands. En spaupplevelse med massage eller en dryckesprovning med sina vänner kan vara det perfekt avbrottet i vardagen när den nyexaminerade studenten påbörjar sin karriär ute i arbetslivet. Genom att ge flera upplevelser har personen något att se framemot som både inspirerar och motiverar den i arbetet. När du ge bort en examensgåva borde den spegla personen som du ger den till. Vi har samlat tips på examenspresenter beroende på utbildning och personligheter till både henne och honom.

Om du inte kan bestämma dig för vilken examenspresent du ska välja har vi den perfekta lösningen - ge dem ett urval av mer än 300 unika upplevelser med ett presentkort.


Examenspresent till henne

Till henne som precis har tagit examen kan en samling ta-hand-om-dig upplevelser passar perfekt. Efter flera år av hårt arbete förtjänar hon att ta en stund för att rå om sig själv. Ge bort en ansiktsbehandling och en eftermiddag på saltspa där hon för chansen att koppla av, stänga av mobilen och vara totalt närvarande. Ett annat tips är att hitta rätt upplevelser genom att utgå ifrån hennes personligheter och vilken utbildning hon precis avslutat. Välj en helikoptertur och en champagneprovning för en lyxig examenspresent till hon som älskar att upptäcka nya saker och vistas i sociala sammanhang. Eller välj en examenspresent med inslag av kultur och romantik med en båtutflykt till Drottningholms Slott, Kina slott eller Slottsteatern. För att inte tala om de oändliga möjligheter som ligger i ett presentkort som kan användas för vilken önskad upplevelse som helst. Ge henne något som hon kommer att minnas i många år framöver.


Examenspresent till honom

Lärare, läkare, kock - oavsett avklarad utbildning är en gåva i form av upplevelser perfekt till han som precis tagit examen. En examenspresent till honom borde vara en gåva som han kommer att kunna blicka tillbaka till och minnas en lång tid framöver.

Många stunder i vårt liv minns vi genom olika intryck så som doft, smak och känsel. Ett bra tips är därför att ge bort unika upplevelser där sinnena sätts på prov. Dryckesprovningar, skytteupplevelser eller fallskärmshoppning är exempel på presenter som kommer göra din gåva minnesvärd och upplevelser som han kommer att komma ihåg som en del av sitt nya kapitel i livet. Något som också oftast uppskattas är att göra någonting ihop med sina vänner. Room escape, vin- och ostprovning eller mordgåta med middag passar utmärkt för den som vill samla kompisgänget och fortsätta firandet av examen.