Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Tack. Tack för att du är grym och att du är du. Vi har alla flera personer i vår omgivning som vi vill ge en tackpresent till. En kollega som slutar, en tränare som alltid funnits där och inte minst på tal om våra barns förskolepedagoger och lärare som gör ett fantastiskt jobb. En upplevelsepresent är det perfekta sättet att säga tack och att fira prestationer och milstolpar som pensionering, befordran eller sommarlov. Låt dig inspireras av vårt urval av tackpresenter.
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 267 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 995 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Just nu visas 18 av 267 upplevelser

Flera tack i ett paket

Tack för städningen, tack för festen, tack för hjälpen - det finns många saker att ta visa sin uppskattning för. Samla allt i ett och samma paket! Med ett mixpack får du flera upplevelser för att säga tack med. 
Läs mer >
Mixpack
Kampanj
-30%
Jag tycker om dig
Jag tycker om dig Bio och Snacks för två, HomeQuest, Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 635 kr 907 kr
Mixpack
Kampanj
-25%
För det är du värd
För det är du värd Ansiktsbehandling , Saltspa, Klassisk Helskroppsmassage Stockholm
Från 1.379 kr 1.839 kr
Mixpack
Kampanj
-25%
Tack för hjälpen
Tack för hjälpen Bio och Snacks för två, Massage  Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad, Gävle
Från 956 kr 1.274 kr

En tackgåva för allt du gjort

Det kan vara svårt att hitta den perfekta tackpresenten till en kollega eller lärare, särskilt när du inte känner dem så väl. Som tur är kan du inte göra fel med unika samlingar av upplevelsepresenter. Upptäck gåvor från matlagningskurser till helikopterturer, och ge en tackgåva som verkligen överraskar och gläder varje gång. En bioupplevelse och massage passar alla oavsett ålder eller intressen. Med ett härligt mixpack för du allt det samlat i en och samma presentbox. Det är både smidigt och enkelt samtidigt som den är vacker att överlämna med sin lyxiga förpackning.

Avskedspresent till kollegan som slutar

När någon går i pension, går vidare till ett nytt jobb eller söker nya utmaningar genom en universitetsutbildning är det alltid uppskattat att säga tack. Att visa sin uppskattning för personens prestation och personligheter är ett bra avslut på en fantastisk tid tillsammans. Gå ihop i arbetslaget för att samla ihop till en fin tackpresent som han eller hon kommer att minnas.

Lever din kollega för havet och surfing? Eller att pröva olika kombinationer av smaker? Då kan surfskola, grillkurser eller dryckesprovningar vara den rätta avtackningspresenten. Kanske kommer du ihåg att kollegans största dröm är att hoppa fallskär eller uppleva känsla bakom ratten på världens snabbaste bil. För kollegor har vi sammanställt en speciell samling upplevelser som hjälper dem att få ut det mesta av sitt nya kapitel i livet. Med För det är du värd-boxen får du en samling avkopplande upplevelser att bryta vardagen med.

Tackpresenter vid skolavslutning till lärare och pedagoger

Idas sommarvisa till sommaravslutningen och fackeltåg till jullovet - alla har vi ett minne av att vara barn och elev vid en skolavslutningen. Med vad som lätt glöms är alla de lärare som står bakom och stöttar och hejar på. Låt lärarna veta hur mycket de uppskattas av både er föräldrar och elever med en upplevelse. Kanske är det något som ni vet står på deras bucket list, något som de normalt sett inte skulle ge sig själv. Ge över en fin upplevelsepresent istället för att sträcka fram en bukett blommor.

Låt barnen själva skriva en personlig hälsning till direkt i värdebevisen där de får sätta ord på deras känslor för läraren. Inget betyder mer än att få tillbaka något från de man själv ger så mycket till.

Tack för hjälpen present

Har din granne också hjälpt dig att vattnat blommorna, inte bara en utan flera gånger? Är det alltid samma kompis som hjälpt dig när du flyttat? Var det ditt syskon som avbokade sina planera bara för att du var sjuk och behövde sällskap? Skicka ett tack för all den hjälp de har gett dig. Visa din tacksamhet med en presentbox fylld av upplevelser hen kan njut av, eller varför inte ge något som ni kan göra tillsammans? Det kanske är en massage till grannen och en dryckesprovning tillsammans med din vän och syskon som blir din perfekta tackpresent till de som ställt upp för dig. Glöm inte att skriva med din hälsning i värdebeviset, ett tillfälle för dig att ge tillbaka!

Vad är en bra tackpresent till handledare?

Har du skrivet ett examensarbete, kanske precis tagit körkortet och vill tacka din handledare är en upplevelsepresent perfekt som tackgåva. Vi har samlat de bästa tackgåvorna i en och samma box för att din handledare ska få chansen att uppleva ännu mer! Kolla in våra mixpack längre upp på sidan.

Hur mycket bör man lägga på en tackpresent?

Hur mycket du väljer att ge bort i tackpresent beror oftast på till vem du ska ge den. Är man en större grupp som till exempel ett arbetslag eller en skolklass som ska ge till en person är det vanligt att varje person går inte med 50-100 kr. Men ofta är det inte summan som avgör om det är en bra gåva utan gesten är det viktigaste.

Vi är ett företag som vill tacka våra kollegor och medarbetare för ett bra jobb, vilka upplevelser passar då?

En bra upplevelse att ge till sin personal är en som ni kan göra tillsammans. Mordgåta med middag eller en dryckesprovning är alltid uppskattat att göra i grupp. Utgå ifrån hur många ni är och anpassa upplevelse efter det. Kontakt oss i kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig att hitta de bästa upplevelserna för ditt företag.