Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Modell för en dag
Kampanj -55%

Modell för en dag

(13st omdömen) Läs alla
Från 245 kr 545 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 till 3 timmar viktig information En högupplöst bild ingår. Inget köptvång på fler bilder.

Ställ dig framför kameran - Stylad av ett proffs

Vill du Låta den inre modellen komma fram och ta plats i strålkastarljuset? Förvandlingen till en glamourös modell sker med hjälp av professionella stylister och stunden förevigas genom fotografering i studio.
 

  • Upptäck hur vacker du är framför kameran
  • Sminkning och fotografering av proffs
  • En bild som förevigar dagen ingår
     

Om upplevelsen:

Upplevelsen inleds i en makeover-studio. Makeupartisten jobbar fram den stil och utseende som du önskar förmedla under din fotosession. Du blir sminkad och får möjligheten att fixa ditt hår. Du väljer själv vilken känsla du vill ha i bilden, det kan vara allt från rockstjärnelook till något mer utmanande och sensuellt. Eller varför inte ett mycket vackert klassiskt porträtt. Det finns omklädningrum på plats och du har möjligheterna att använda flera outfits under fotograferingen. 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
13 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Modell för en dag
Kia, 29 oktober 2018 18:17 Vi ses nästa gång! Viktigast är förstås att jag är väldigt nöjd med bilderna! Men att det var lätt att få tid, att all personal var trevlig och serviceminded, att sminkningen blev som jag önskade och att fotografen var skicklig och effektiv och lyckades få mig att glömma hur jobbigt det är att bli plåtad har också stor betydelse. Vi ses nästa gång jag behöver bilder!
Dela din upplevelse