Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer

Örebro staden som är känt för sitt hemlighetsfulla slott mitt i centrum, vattentornet Svampen och naturreservaten Oset och Rynningeviken. En fantastiskt fin stad som erbjuder en mängd  upplevelser i olika kategorier.  Här har vi samlat alla dessa för att du ska kunna hitta just den upplevelse du söker i Örebro.

Upptäck roliga saker att göra i Örebro

Letar du efter något roligt du kan hitta på i Örebro? Om du är sugen på att prova något som är både roligt, fartfyllt och spännande kan vi rekommendera en tur i en supersportbil, prova på att dyka eller utmana dina nerver i en höghöjdsbana. Att lära känna en stad med hjälp av upplevelser är ett perfekt sätt att både skapa minnen för dig själv och kring staden. Om en adrenalinfylld upplevelse inte är något för dig kan vi tipsa om någon av våra många provningar, kanske en choklad och vinprovning, champagneprovning eller cigarr och whiskyprovning. Många av provningarna äger dessutom rum i det ikoniska vattentornet Svampen, där lokalen i sig blir som en extra upplevelse.

Upptäck våra adrenalinpumpande upplevelser i Örebro

Vill du hitta de bästa adrenalinpumpande upplevelserna som du kan ge bort i present eller som du kan unna dig själv? På den här sidan kan du hitta flera bra alternativ som kommer stilla ditt sug efter adrenalin. Vad sägs om att få chansen att köra världens snabbaste bil? När du trampar ner gasen i en Porsche 911 Turbo S känner du verkligen kraften i detta muskelpaket till bil. 
Vill du hellre känna dig som en racingförare för en dag har vi en sådan upplevelse en lite bit från Örebro, nämligen i Karlskoga. Där får du chansen att köra racingbil på bana, känna hur gruset sprutar från däcken och uppleva känslan av att vara racingförare för en dag. 
Trivs du bättre bland trädtopparna än bakom ratten rekommenderar vi att du testar på höghöjdsbanan i Örebro. Det finns flera banor på olika höjder och med olika svåra hinder att ta sig igenom. Den högsta banan är på nästan 20 meters höjd! Så det är inget för den höjdrädde!

Rå om dig själv eller någon du tycker om i Örebro

Är du sugen på en stunds avkoppling för dig eller någon du tycker om? Då kan du välja på flera avslappnande upplevelser i Örebro. Du kan bland annat ta med dig någon du tycker om och hyra en privat relaxavdelning för två, njut av en härlig ansiktsbehandling, lyxa det den med en väldoftande chokladmassage eller passa på att ta in på hotell och njuta av en avslappnande hotellweekend i vackra Örebro. Vi på happy-day.se hoppas att du hittar den upplevelse du söker och att du får uppleva något fantastiskt. 

Upptäck mer av Örebro, våra bästa tips

Örebro har, som du säkert förstått vid det här laget, ett stort utbud av upplevelser att erbjuda men staden gömmer också en hel del sevärdheter och upplevelser som är helt gratis för dig att ta del av. Ta chansen att uppleva Örebro från ovan genom ett besök till vattentornet Svampen. Här tar du hissen 58 meter upp och möts av en magnifik utsikt. Det är gratis att åka upp i vattentornet, men blir du hungrig finns det en restaurang högst upp i tornet. Kanske du hellre håller dig med båda fötterna på marken? Varför inte testa fiskelyckan i Svartån isåfall? Svartån rinner genom Örebro och här finns det gott om fisk. För dig som vill uppleva unik arkitektur och fantastisk natur rekommenderar vi ett besök till Karlslunds herrgård. Det är ett populärt utflyktsmål och här hittar du storslagen natur och självklart finns det ett café här. Kul kuriosa om Karlslunds herrgård, det var här Sveriges allra första glödlampa tändes, år 1886. 

Läs mer >
Välj kategori
Visar 18 av 81 upplevelser
Bästsäljare
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar i Örebro
+36
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 1.977 kr 3.295 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör Porsche GT4 RS
Kör Porsche GT4 RS i Örebro
+36
Passa på att testa och köra en av världens mest unika och snabbaste sportbilar som gör 0-100 km/h på bara 3,4 sekunder.
Från 657 kr 1.095 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör AMG GT R
Kör AMG GT R i Örebro
+36
Ta chansen och testa att köra denna exklusiva sportbil. Ett ögonblick som du sent kommer att glömma.
Från 657 kr 1.095 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör två supersportbilar
Kör två supersportbilar i Örebro
+36
Gillar du höga farter? Välj fritt mellan några av världens mest exklusiva och snabbaste sportbilar.
Från 1.317 kr 2.195 kr
Läs mer
Privat Relaxavdelning för två
Privat Relaxavdelning i Örebro för två
(1) +5
Ta en paus från vardagsstressen och koppla av i relaxavdelningen på Rynningegatan i centrala Örebro.
Från 600 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning i Örebro
(24) +14
Häng med till Saluhallen och njut av en inspirerande och underhållande kväll med erfarna ölmästare.
Från 439 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning i Örebro
(17) +13
Historia, tillverkning och provningsmetodik står i centrum under kvällen i Svampen när du får lära dig matcha ost med vin.
Från 479 kr 599 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil i Örebro
(2) +36
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 657 kr 1.095 kr
Läs mer
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör Audi RS6
Kör Audi RS6 i Örebro
+36
Ta chansen att får köra det välrenommerade kraftpaketet från Audi. Det är en känsla som inte går att beskriva i ord.
Från 657 kr 1.095 kr
Läs mer
Bio för två +
Bio för två + i Örebro
+56
Bio för två eller ett spännande digitalt spel - låt presentmottagaren välja upplevelse.
Från 298 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini i Örebro
(20) +9
Provkör supersportbilarna Ferrari F12 eller Lamborghini Huracan. Upplev Motorljudet och känslan.
Från 799 kr 999 kr
Läs mer
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm i Örebro
(16) +5
Fall fritt för att sedan njuta av den magiska utsikten över Närkes vackra landskap på ca 4000 meters höjd.
Från 3.349 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Bryggerivandring med ölprovning
Bryggerivandring med ölprovning i Örebro
+4
Upptäck ett av Örebros lokala bryggerier när du får en guidad vandring med en passionerad guide som avslutas med en ölprovning.
Från 359 kr 399 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling i Örebro
+11
Bryt vardagsmönstret med en lyxig behandling som får din hy att stråla. Norr om centrala Örebro hittar du de hälliga lokalerna.
Från 663 kr 799 kr
Läs mer
Romprovning
Romprovning I Örebro
(7) +8
Från 599 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Whiskyprovning
Whiskyprovning i Örebro
(12) +9
Från 439 kr 599 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Champagneprovning
Från 479 kr 599 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Room Escape
Room Escape i Örebro
(18) +8
Hur snabbt kan du lösa gåtorna? I Nikolai hittar du rummen gömda med ledtrådar som hjälper dig hitta lösningen på det spännande mysteriumet.
Från 224 kr 425 kr
Läs mer
Just nu visas 18 av 81 upplevelser

Örebro bjuder på familjeäventyr

Packa in familjen i bilen och förbered er på en heldag på höghöjdsbanan i Örebro. Att få klättra bland träden, glida över marken med en zipline och balansera på brädor i luften är den perfekta aktiviteten att göra med barnen i Örebros län. Och vi lovar dig, du kommer förvånas över hur barnsligt roligt det är att hänga i rep och balansera på svajande broar även som vuxen. Överraska med en upplevelser inför kommande födelsedagar och julaftnar.

Planerar ni för hemester? Bjud med dina äldre barn och testa på att dyka som proffsen. Upplev den otroliga känslan när du tar ditt första andetag under vattenytan med hjälp av syrgasen. Kanske leder det till ett dykcertifikat så att ni kan uppleva de riktiga korallerna, havets klarblåa vatten och såklart Nemo när ni ger er ut i världen!


Upplev mer av staden

I närheten av Örebro hittar du Karlskoga. Förutom att du kan hitta Alfred Nobels hem finner du även den över två kilometer långa racerbanan Gelleråsen. Här har vi på happy-day.se upplevelsepresenten för alla som söker adrenalinkickar. Med den maxad körupplevelsen där du får ta över ratten av världens snabbaste bil och uppleva den otroliga känslan av att bli ett med bilen. En svårslagen upplevelse! Tar du dig söderut i länet, eller närmare sagt Askersund och toppen av Vättern för att inte missa ett stop intill stadens hamn för en trevlig lunch bland småbåtshusen som bjuder på fantastisk stämning oavsett årstid.