Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Örebro
Kampanj -30%

Ölprovning i Örebro

(22st omdömen) Läs alla
314 kr 449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Unik ölprovning 58 m över marken i Örebro

Välkommen till en ölprovning olika alla andra och njut av god dryck, trevlig sällskap och en utsikt över större delen av Örebro. Svampen är en ikonisk byggnad i Örebro vars siluett är lätt att känna igen. Passa på och upplev något nytt i den magiska ölvärlden, 58 meter över marken. 
 

  • Prova öl i olika stilar som håller riktigt bra klass
  • Upplev en trevlig och smakrik stund tillsammans
  • Unika säsongsvariationer för alla ölälskare

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Örebro:

Den här ölprovningen är för dig som vill njuta av några riktigt goda sorters öl under en avkopplande och intressant stund tillsammans. Förbered dig på en trevlig kväll med erfarna ölmästare i en av Örebros mest ikoniska byggnader, Svampen. 

Ölprovningen pågår i 1,5-2 timmar och under den här tiden får du lära dig mer om ölets historia, hur en provning går till och självklart prova ett gäng olika öl. Visste du att den populära bärnstensfärgade drycken avnjöts av människor i Babylonien så tidigt i historien som för 7000 år sedan? Det är med andra ord en dryck med gedigen historia bakom sig. Ölet har självklart utvecklats sen dess inträde i vår historia och idag finns det en mängd olika sorter och öltyper. Det kryllar av olika bryggerier runt om i världen och i Sverige, där det lokala utbudet av ölsorter under åren växt sig allt större.

Under ölprovningen i Örebro kommer du självklart få testa på såväl välkända ölsorter som ölsorter med lokal anknytning. Du kommer även få uppleva en mängd olika känslor i samband med provningen där flera av dina sinnen kommer aktiveras. Doft, smak, lukt och färg är några av de komponenter ni kommer undersöka och jämföra bland de olika ölsorterna. Välj en ölprovning med en tema som passar dig och låt dig svepas med in i ölets intressanta värld.  

Vart äger ölprovningen i Örebro rum?

Ölprovningen i Örebro hålls i vattentornet Svampen, 58 meter över marken. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt under hela ölprovningen. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr