Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Ölprovning Örebro
Kampanj
-20%

Ölprovning i Örebro

(22st omdömen) Läs alla
439 kr 549 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Unik ölprovning i saluhall Örebro

Välkommen till en ölprovning olika alla andra och njut av god dryck, trevlig sällskap och den fantastiska saluhallen i Örebro. Fisk i Hallen är en ikonisk byggnad i Örebro med allt som behövs för en stämningsfull kväll. Passa på och upplev något nytt i den magiska ölvärlden!
 

  • Prova öl i olika stilar som håller riktigt bra klass
  • Upplev en trevlig och smakrik stund tillsammans
  • Unika säsongsvariationer för alla ölälskare

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Örebro:

Den här ölprovningen är för dig som vill njuta av några riktigt goda sorters öl under en avkopplande och intressant stund tillsammans. Förbered dig på en trevlig kväll med erfarna ölmästare i en av Örebros ikoniska lokaler, Fisk i Hallen. 

Ölprovningen pågår i 1,5-2 timmar och under den här tiden får du lära dig mer om ölets historia, hur en provning går till och självklart prova ett gäng olika öl. Visste du att den populära bärnstensfärgade drycken avnjöts av människor i Babylonien så tidigt i historien som för 7000 år sedan? Det är med andra ord en dryck med gedigen historia bakom sig. Ölet har självklart utvecklats sen dess inträde i vår historia och idag finns det en mängd olika sorter och öltyper. Det kryllar av olika bryggerier runt om i världen och i Sverige, där det lokala utbudet av ölsorter under åren växt sig allt större.

Under ölprovningen i Örebro kommer du självklart få testa på såväl välkända ölsorter som ölsorter med lokal anknytning. Du kommer även få uppleva en mängd olika känslor i samband med provningen där flera av dina sinnen kommer aktiveras. Doft, smak, lukt och färg är några av de komponenter ni kommer undersöka och jämföra bland de olika ölsorterna. Välj en ölprovning med en tema som passar dig och låt dig svepas med in i ölets intressanta värld.  

Hur förbereder jag mig inför en ölprovning?

Tänk på att inte bära parfym eller andra starka dofter som kan påverka ditt intryck under ölprovningen. Undvik även att drick alkoholhaltiga drycker innan ni prövar den utvald drycken. 

Vart äger ölprovningen i Örebro rum?

Ölprovningen i Örebro hålls i vattentornet Svampen, 58 meter över marken. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt under hela ölprovningen. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning Örebro (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Naturvinsprovning
Naturvinsprovning Stockholm
Från 599 kr