Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Ölprovning

Ölprovning i Södertälje

(22st omdömen) Läs alla
449 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Södertälje Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1.5 timme

God dryck och gott sällskap på vår ölprovning i Södertälje

Denna ölprovning är en provning med fokus på den svenska ölen och dess historia. Smaka på olika ölsorter och lyssna till vår kunniga ölmästare när han tar er med på en resa genom den Svenska ölkulturen. Lär dig att känna ölets aromer och hur smaker kan kombineras.
 

  • Provningen hålls på ett lokalt bryggeri
  • Lär dig mer om Svensk öl 
  • Erfaren ölmästare guidar er genom provningen

     


Om upplevelsen ölprovning i Södertälje: 

Välkommen på en gemytlig ölprovning i Södertälje. Provningen hålls i lokaler som tillhör 137-Telge brygghus som är ett lokalt hantverksbryggeri, alltså på det perfekta stället för en lyckad ölprovning. Vår sakkunniga ölmästare Per kommer guida er genom en trevlig provning där fokuset ligger på svensk öl.

Visste du att det finns spår av öl redan från bronsåldern i Sverige. Så öl är något som har en gedigen och stor del av det svenska köket. I början kan man se att öl oftast smaksattes med en växt/buske som heter Pors. Med tiden utvecklades ‘’svagdricka’’ en överjäst öl samt dubbelöl som mer motsvarar dagens starköl. På denna provning får ni mer intressanta historier och kunskap om den svenska ölkulturen.

Provningen är prestigelös och passar både erfarna ölfantaster eller dig som är ny inom ölets värld och vill lära dig mer. Ni kommer att prova olika svenska ölsorter både mörka och ljusa varianter. Visst matchande tilltugg kommer att bjudas på men det kan komma att variera. Vid intresse finns mer ätbart att köpa till på plats. 

Hur förbereder jag mig inför en ölprovning?

Tänk på att inte bära parfym eller andra starka dofter som kan påverka ditt intryck under ölprovningen. Undvik även att drick alkoholhaltiga drycker innan ni prövar den utvald drycken. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Naturvinsprovning
Naturvinsprovning Stockholm
Från 599 kr