Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Göteborg
Kampanj -30%

Ölprovning Göteborg

(22st omdömen) Läs alla
315 kr 449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Lättsam & familjär ölprovning i Göteborg

I centrala Göteborg hittar du den mysiga röda stugan på Parkgatan i stadsdelen Heden, cirka 100 meter från Gamla Ullevi. Här leds ölprovningarna i sann familjebistro-anda på övervåningen i den röda stugan. De vita dukarna är framlagda och många goda ölsorter är framställda, flera med lokal förankring. Allt för att erbjuda en unik provning. Goa grejer! Välkommen!

  • Unika smaker med lokal förankring för ölälskare & nybörjare
  • Unika provningar i en lättsam & familjär miljö
  • Upptäck smaker, dofter och färger i ölets värld

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Göteborg:

Välkommen till klassiska kvarter, 100 meter från Gamla Ullevi och familjebistron i den lilla röda stugan från tidigt 1900-tal, på Parkgatan i stadsdelen Heden. Upplev en av Göteborgs absolut genuinaste ölprovningar som passar både för den mer erfarna ölfantasten eller för dig som nyss har fått upp ögonen för drycken. Det ingår så klart goda och passande tilltugg, allt för du ska få uppleva en så storartad  provning som möjligt. Provningarna har varierade teman, där lokala hantverksöl, "Craft beer" står i fokus. Gemensamt för alla provningar är att du får testa 5 riktigt härliga sorter. Kom hit för en trevligt stund tillsammans!


** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse