Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Vinprovning Göteborg
Kampanj -19%

Vinprovning Göteborg

(16st omdömen) Läs alla
399 kr 495 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Välkommen en trappa upp för en unik vinprovning i familjär bistromiljö på Heden i Göteborg

I den röda stugan, på Parkgatan i Göteborg, kommer du få uppleva en rolig, lättsam och givande vinprovning. De fem grundsmakerna och metoden för att testa av vin är något som du kommer att få lära dig mer om, samt hur du matchar mat och vin på ett bra och kreativt sätt. 


✔ Bli en vinkännare, kunnig i smaker, doft, druvor och distrikt

✔ Lär dig kombinera mat och vin perfekt

✔ Vinprovningen hålls med en certifierad sommelier

 


Om upplevelsen - Vinprovning i Göteborg:

En trappa upp i den röda stugan, på Parkgatan i Göteborg, kommer du få uppleva en rolig, lättsam och kunskapsgivande vinprovning i familjär bistro miljö.

Provningsledaren är mycket kunnig och kommer guida er genom vinets historia, smak och värld! Du kommer få prova mellan 4-6 olika viner och få lära dig mer om smak, doft och druvor.

Det bjuds på lättare tilltugg och genom det lär du dig mer om att kombinera olika viner med mat. Efter den här kvällen kommer du garantera kunna imponera på dina vänner med din nya kunskap om den fantastiska och mångfald som vin erbjuder. Detta är en upplevelse som passar alla, oavsett om du är en erfaren vindrickare eller precis lärt dig att tycka om smaken. FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vinprovning
Kajsa A., 22 december 2018 08:41 Toppen kväll! Trevlig och kunnig sommalier, som handledde oss i mycket gott vin med tilltugg, som blev fantastisk gott tillsammans! Toppen kväll 👍👍👍
Dela din upplevelse