Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Vinprovning Malmö
Kampanj -20%

Vinprovning Malmö

(16st omdömen) Läs alla
345 kr 429 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Upplev vinprovning när den är som bäst på Kompassgatan i Västra Hamnen, Malmö

Välkommen att uppleva en vinprovning komponerad av Joakim som har över 20 års erfarenhet av dryckesprovningar. Och för att säga det på ett enkelt sätt märks när en provning är signerad Joakim. Sätt dig ner runt bordet i provningslokalen för att njuta tillsammans med någon du tycker om för en stund.


✔ Bli till en vinkännare, kunnig i smaker, doft, druvor och distrikt

✔ Lär dig kombinera mat och vin på ett smakfullt sätt

✔ Vinprovningen hålls med kunniga och engagerade sommelier

 


Om upplevelsen - Vinprovning i Malmö:

Hjärtligt välkommen till Kompassgatan i Västra Hamnen. Här kommer du träffa Joakim, en mycket välutbildad och passionerad sommelier. Joakim tycker att dryckesprovningar är det roligaste som finns och har varit i branschen i över 20 år.

Här är ni i mycket goda händer och kommer få prova mellan 4-5 stycken olika sorters viner. Ni går igenom länder, distrikt, smak och doft, och kommer även äta tilltugg av olika slag för att framhäva vinerna på bästa sätt. Bli ett riktigt vin-proffs och upplev den här vinprovningen som håller högsta klass!FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vinprovning
Kajsa A., 22 december 2018 08:41 Toppen kväll! Trevlig och kunnig sommalier, som handledde oss i mycket gott vin med tilltugg, som blev fantastisk gott tillsammans! Toppen kväll 👍👍👍
Dela din upplevelse