Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Malmö
Kampanj -30%

Ölprovning Malmö

(22st omdömen) Läs alla
315 kr 449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Genuin ölprovning i Malmö med lokalt fokus

Välkommen till ölexperten Joakim i Västra hamnen, Malmö. Joakim är en otroligt kunnig och välutbildad sommelier, har varit aktiv i bryggerinäringen i över 20 år och är certifierad ölmästare. Självklart har provningarna lokalt fokus och är ytterst välkomponerade. Välkommen för en trevlig stund tillsammans av högsta klass!
 

  • Prova öl i världsklass med goda tilltugg
  • Fantastiska säsongsvariationer för alla ölälskare
  • En smakrik och trevlig stund tillsammans

     


Om upplevelsen - Ölprovning Malmö:

I västra Hamnen tar Joakim med dig på en unik resa genom den här helt unika ölprovningen. Joakim har varit aktiv i bryggerinäringen i över 20 år och har en sommelierutbildning och är av Carlsberg certifierad ölmästare. Gemensamt för alla ölprovningarna är att du får testa 5 olika sorters öl. Varje unikt tema komponeras utifrån säsong och har oftast inslag av lokala producenter. Med fokus på lokala provningar så finns även provningen Skånska microbryggerier. 


** Varje provningstema är säsongsbaserat. Valet av tema görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt! FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å., 17 april 2019 17:25 Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse