Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Välkommen till Uppsala - en av Sveriges äldsta städer och som är känd för sin magnifika domkyrka och arvet från Carl von Linné. Ni har säkert hört om universitetet i Uppsala, som är det äldsta sätet för högre utbildning i Norden.Det finns en mängd olika upplevelser att upptäcka i Uppsala för stora som små. Här på happy-day.se har vi ett brett utbud av upplevelser du kan uppleva i Uppsala. 
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 70 upplevelser
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning i Uppsala (22) Läs mer om upplevelsen här!
Från 314 kr 549 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning Uppsala (17) Läs mer om upplevelsen här!
Från 549 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag Uppsala (13) Läs mer om upplevelsen här!
Från 716 kr 895 kr
Kampanj -20% Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Uppsala Läs mer om upplevelsen här!
Från 636 kr 850 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong Uppsala (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 2.395 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Uppsala
Från 1.595 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Uppsala Läs mer om upplevelsen här!
Från 495 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Slottsutflykt med båt
Slottsutflykt med båt Stockholm, Uppsala
Från 495 kr
Ölprovning Online
Ölprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Supercar Trackday
Från 2.995 kr
Kampanj -20% Chokladmassage
Chokladmassage Uppsala Läs mer om upplevelsen här!
Från 716 kr 995 kr
Bio och Middag för två
Bio och Middag för två Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borgholm, Borås, Grythyttan, Helsingborg, Hunnebostrand, Kalmar, Kivik, Kristianstad, Kvänum, Leksand, Linköping, Lund, Lysekil, Mullsjö, Norrköping, Rydebäck, Simrishamn, Sjöbo, Skanör, Smögen, Sundsvall, Tomelilla, Torekov, Trosa, Tällberg, Umeå, Värnamo, Växjö, Yngsjö, Åre, Örebro
Från 695 kr
Just nu visas 18 av 70 upplevelser

Hitta upplevelser att göra i Uppsala 

Letar du efter något att göra i Uppsala? Vi rekommenderar att satsa på en upplevelse! Här har vi samlat ett gäng olika upplevelser som du kan göra och uppleva här i Uppsala. Kanske en magnifik takvandring på Uppsala slott lockar dig som mest eller spännande utflykt till Vikingastaden Birka är mer din melodi? Är du på jakt efter en mer avslappnande upplevelse kanske en härlig ansiktsbehandling, en rogivande chokladmassage eller en fiskpedikyr passar dig bättre? Vi har definitivt något som passar just för dig! 

Tips på romantiska upplevelser i Uppsala

Letar du efter en romantisk upplevelse i Uppsala som du kan uppleva tillsammans med någon du tycker om. Vad sägs om en lyxig herrgårdsweekend, en mysig middag och champagneprovning eller en fantastisk tur med luftballong? Unna dig och din partner en upplevelse som ni kan minnas tillsammans länge framöver. Gör något roligt tillsammans som att köra go kart, lös en mordgåta med middag eller njut av en trevlig choklad och vinprovning. Oavsett vilken upplevelse du väljer så blir det romantiskt eftersom ni upplever det tillsammans.  

Tips på kostnadsfria upplevelser i Uppsala

I Uppsala hittar du olika upplevelser för alla budgetar, och en upplevelse är verkligen det bästa sättet att upptäcka en stad på. I Uppsala finns mängder av gratis upplevelser som väntar på dig, vilken börjar du med? Kanske en tur till botaniska trädgården, där du kan strosa runt bland fantastiska planteringar, i trädgården odlas över 10 000 olika arter från alla delar av växtriket. För dig som är ute efter något med lite mer utmaning finns det flera discogolfbanor runt om i Uppsala, så ta med kompisgänget och se vem av er som är pricksäkrast runt banan. Eller varför inte besöka Upplandsmuseet och lär dig med om Uppland, inträdet är självklart gratis.