Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer

Historien bakom happy-day.se

2011 Avslutade Calle Ward sin karriär inom motorsport och satsade fullt ut på entreprenörskap. Som elitidrottare inom motorsport så var en stor del av jobbet för Calle att anordna aktiviteter och events för samarbetspartners och sponsorer. Och det var där idén föddes, att erbjuda unika upplevelser till fler än samarbetspartners och sponsorer. Presentidén kom ifrån Calles Kompis Jenny, som frågade Calle ”Varför startar du inte ett eget upplevelsepresent-företag” när de satt och diskuterade affärsidéer över en kopp kaffe.

Och på den vägen är det. I november 2016 lanserades happy-day.se Och för att sticka ut på marknaden ligger fokus på att ge kunderna marknadens bästa villkor när de köper en unik upplevelse att ge bort i present. Marknadens bästa villkor innebär blixtsnabb leverans, 3 års giltighetstid och bytesrätt, 14 dagars ångerrätt och en unik presentbox att ge bort.


Vår affärsidé

På happy-day.se hittar våra kunder upplevelser som vinprovningar, luftballongsflygning, supersportbilskörningar och spabehandlingar. Värdebevisen för en köpt upplevelse levereras i våra presentboxar eller via e-post med direktleverans inom 5 minuter.

Tack vare hårt jobb, bra timing och fantastiska människor är happy-day.se ett av de företag som jobbar med upplevelsepresenter som växer snabbast. Människorna som jobbar med happy-day.se gillar fart och fläkt och idag finns det hundratals olika upplevelser på ett stort antal platser runt om i Sverige att välja bland för kunderna. Målsättningen är att fortsätta tillväxtresan genom att erbjuda ännu fler unika upplevelser över hela Sverige till marknadens bästa villkor, som ger minnen för livet.

Happy-day.se drivs genom bolaget H-Day AB som ägs av Carl Ward Holding AB.
Om oss