trygg-ehandel-logo
  • Marknadens bästa villkor:
  • 45 dagars öppet köp
  • 3 års giltighet
  • Blixtsnabb leverans

Om oss

Upplevelser - som ger glädje & energi

Vårt mål är att presentera Sveriges populäraste upplevelser som du kan köpa till rätt pris och ge bort till någon du tycker om i present. 

Välj den perfekta upplevelsen:

Vi har lagt ett stort fokus på att göra det enkelt för dig som kund att välja den perfekta upplevelsen genom ett väl tilltänkt utbud i en varierad prisnivå på många platser runt om i Sverige. 

Vår prisgaranti:

Vi garanterar dig rätt pris genom vår prisgaranti. Med rätt pris menar vi att det ska spegla det priset våra leverantörer & arrangörer tillhandahåller för upplevelsen och att det inkluderar att du kan välja att få upplevelsepresenten paketerad i en snygg presentbox eller få den snabbt levererad inom fem minuter via E-Post.

Känn dig trygg när du handlar hos oss:

Du kan känna dig helt trygg när du handlar hos oss. Vi är certifierade av Trygg E-handel och använder oss av Klarna som betalningslösning, vilket ger dig extra trygghet via deras köparskydd och möjlighet att välja ett betalningsalternativ som passar dig. Betala med kort eller faktura som du även kan välja att betala senare eller att dela upp. 

3 års gilltighet & bytesrätt:

Den som får en upplevelse som är köpt på happy-day.se kan också känna sig trygg. Våra upplevelser har 3 års gilltighetstid & bytesrätt.

45 dagars öppetköp:

Den som köper en upplevelse av happy-day.se har 45 dagars öppet köp och ångerrätt.

Kontakta oss:

Om du har några frågor kan du kontakta vår support på 08-503 36 230 eller på info@happy-day.se.