Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Fyller du eller någon i din närhet 70 år snart? Stort grattis i förskott från oss på happy-day.se! Oavsett om det är du själv som fyller 70 år eller om du är på jakt efter en present till en nybliven 70 åring i din närhet hittar du alltid riktigt bra presenter hos oss! Behovet av nya prylar minskar oftast ju äldre man blir men behovet av nya minnen minskar aldrig. Då är en upplevelse en perfekt present! För det du ger bort är ett fantastiskt minne för livet! Här hittar du några av våra populäraste upplevelser bland 70 åringar.
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
PLATS
Visar 18 av 338 upplevelser
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Pistolskytte och båttur i Skärgården
Från 995 kr
Kampanj
-15%
Nyhet
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 463 kr 545 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Just nu visas 18 av 338 upplevelser


En 70 års present som passar både för den aktiva och den lugna 

70 års dagen är kommen och livet har varit långt och bra. Alla människor är olika och vissa 70 åringar lever en aktiv livsstil och andra föredrar att ta det lite lugnare. Oavsett aktivitetsnivå är vi säkra på att det finns det en upplevelse för alla. En brunchkryssning är en upplevelse som passar de allra flesta, njut av en fantastisk brunchbuffé samtidigt som skärgården passerar utanför fönstret. En matvandring eller chokladprovning är också upplevelser som passar många olika typer av människor. Hos happy-day.se finns något för alla!

En upplevelse är en perfekt 70 års present

Det är inte helt lätt att komma på den perfekta födelsedagspresenten ibland, och när någon fyller jämt är det extra viktigt att det blir en bra present. En upplevelse är en perfekt present till någon som fyller 70 år och vi på happy-day.se har upplevelser som passar alla. Bjud på en middag för två, en avslappnande massage eller kanske en tur i en luftballong. Det är upplevelser som inte är allt för ansträngande och de ger trevliga minnen att tänka tillbaka på.

Skäm bort mamma med en upplevelse i 70 års present

När mamma fyller 70 år kanske hon inte vill ha några prylar utan bara ert umgänge men 70 årsdagen är ändå värd att fira. En upplevelse i present är självklart den perfekta presenten om du frågar oss. Bjud med mamma på en lyxig spa upplevelse eller kanske på en mysig brunchkryssning i skärgården. Visa din uppskattning till din kära mamma genom en upplevelse där hon får njuta av tillvaron och kan ladda med ny energi. 

Unna mannen en provning i 70 års present

Till en man som fyller 70 år kan en provning sitta fint. Varför inte bjuda på en provning som kombinerar både tilltugg och dryck, som exempelvis ost och ölprovning eller kanske en ost och vinprovning. Om en provning inte är hans melodi kanske en helikoptertur kan locka, eller varför inte en lyxig hotellfrukost. Vi har även massor av andra upplevelser som kan passa den 70 årige mannen.  

En avkopplande 70 års present till en kvinna

Som 70 åring har man redan gjort en hel del i sitt liv men nya upplevelser kan man aldrig få för mycket av. En upplevelse där man får tid för sig själv och får slappna av är alltid uppskattat. Till den 70 åriga kvinnan i din närhet kan du därför ge upplevelsen massage, fiskpedikyr, en ansiktsbehandling eller varför inte lyxa till det rejält med en hotellweekend? Vad kan man ge någon i 70 årspresent?

En upplevelse är en perfekt present oavsett ålder. Här hos oss på happy-day.se hittar du upplevelser som passar alla åldrar, smaker och intressen. Fråga dig själv vad den blivande 70 åringen gillar att göra och välj ut den perfekta upplevelsen utifrån det. 

Är en upplevelse en bra present till någon som fyller 70 år?

Absolut! En upplevelse skapar ett minne för livet och dessa kan man aldrig ha för många av. Och man blir aldrig för gammal för att uppleva nya saker i livet. Därför är en upplevelse en perfekt 70 årspresent. Så länge du anpassar ditt val av upplevelse till mottagaren finns det inget som stoppar dig från att ge den blivande 70 åringen en härlig upplevelse i födelsedagspresent.