Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Kör Ferrari / Lamborghini
Kampanj -20%

Kör Ferrari / Lamborghini

(19st omdömen) Läs alla
Från 799 kr 995 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet 8 km, 15 km eller 30 km körning viktig information Körkort och nykterhet krävs. Helförsäkring ingår

Upplev känslan av att köra Ferrari eller Lamborghini

Är det en dröm för dig att köra Ferrari eller Lamborghini? Sätt dig bakom ratten i en av de senaste supersportbilarna på marknaden, Ferrari 458 Italia eller Lamborghini Huracan 610-4 för en härlig provkörning. Känn hur blodet rusar genom kroppen och hur du trycks tillbaka i sätet när du trycker ner gaspedalen. En fantastisk känsla, ett grymt ljud och häftig fartupplevelse. 
 

  •  Kör en Ferrari 458 ITALIA eller Lamborghini Huracan LP 610-4
  •  Upplev ett riktigt supertryck, 0-100 km/h på 3,2 sekunder
  •  En fantastisk adrenalinkick och dröm som går i uppfyllelse


 


Om upplevelsen - Kör Ferrari/Lamborghini:

Upplevelsen inleds med att du får kolla in den italienska skönheten på nära håll. En erfaren förarinstruktör finns med under hela upplevelsen för att besvara dina frågor. När du deltagit i säkerhetsgenomgången är det dags att sätta dig bakom ratten. När du kommit till rätta i den fantastiska förarmiljön rullar du iväg för en oförglömlig körupplevelse. Känslan av att första gången få trycka ner gasen och höra det otroliga motorljudet är helt obeskrivlig. Och självklart så går det även att åka med i passagerarsätet när en av våra instruktörer kör. En perfekt present till barn eller personer utan körkort.


Supersportbilarna som används:

  •  Ferrari 458 ITALIA - Är efterföljaren på Ferrari F430. Den nya motorn är större än hos företrädaren och är försedd med direktinsprutning. Den 7-växlade växellådan med paddlar på ratten och dubbelkoppling är en vidareutveckling från Ferrari California.

 

  •  Lamborghini Huracan LP 610-4 - Lanserades 2014 och har en 5,2 liters direktinsprutad V10 som producerar 610 hästkrafter och klarar 0-100 km/h på 3.2 sekunder.


 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
19 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kör Ferrari / Lamborghini
Daniel, 14 oktober 2018 13:07 Vilken grym bil! Hej, jag vill tacka så mycket för en fantastisk provkörning av Ferrarin. (Vilken grym bil) Och även det proffsiga och trevliga bemötandet från Stina. Det gjorde min eftermiddag.
Dela din upplevelse